Nesnáším KFC a McDonald's

Dobré jídlo a pití, restaurace, recepty, postupy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Duch Fóra 15. 1. 2006 01:14

Tři hlavní důvody, proč nemám rád "restaurace" KFC a McDonald's:

1) jídlo je nezdravé a chuťově značně stereotypní
2) pach v prostorách restaurací je více smradem z přepálených tuků než vůní jídla a táhne se většinou celou ulicí
3) jídlo je velmi předražené

Na druhou stranu oceňuji jejich všudypřítomnost, otevírací doby, rychlost přípravy jídla a přítomnost Wi-Fi. Z těchto důvodů se někdy v případě nouze stane, že do těchto provozoven zavítám. Vždy se ale pak utvrdím ve výše zmíněných třech bodech.

Sdílí někdo můj názor? A co oponenti? Chodíte jíst do KFC a McDonaldu proto, že vám tam chutná?
Duch Fóra
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Caddy 15. 1. 2006 01:35

Ano, chutna a moc...ale je pravda z eje to silne nezdrave a predrazene...z techto duvodu si to dopravam velmi vyjimecne...
Caddy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slonik 15. 1. 2006 01:50

Mě teda jen výjimečně, spíše vůbec. Co mi docela chutnalo byly řapíkaté celery v McD (už to nemají) a tzv. salát Caprese (sice to se skutečným salátem Caprese nemělo nic společného, ale byla to docela dobrá kombinace zeleniny a Mozzarely - objednal jsem si to s sebou a zálivku jsem si raději připravil doma, ta jejich pytlíková putovala do odpadků).

Jsem možná extrémista, ale tyhle podniky považuji za gurmánská pohřebiště.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod fales 15. 1. 2006 08:00

Ja jsem driv do KFC a Mc'Donalds chodil. Ale asi pred pul rokem jsem si rekl, ze uz tam nikdy nepujdu protoze je to vsechno strasne tucny a chodit tam treba kazdej den tak priberu tak 5kg za tyden :lol: :lol: Zatim jsem tam od te dobry ani jednou nebyl a musim si zatleskat!!
tady neni ten smajlik!!! :lol: :lol:
fales
Návštěvník

Odeslat příspěvekod christian 15. 1. 2006 09:01

Jo ja chodim do McDonalds protoze mi chutna.. :-) Ale uz je to malo, protoze preci jenom to taky docela dost leze do penez a furt nas strasej s americany co jedi kazdej den hamburger a jsou neuveritelne tlusti.. :-(
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod Goggy 15. 1. 2006 09:46

KFC ujde, ale nejlepsi fastfood je Kebab - cena je vetsinou pod KFC a McD ale pritom se z jedny porce najite.
Neaktivní
Pro kontakt použijte ICQ.
Goggy
Čtenář

Odeslat příspěvekod Slonik 15. 1. 2006 09:49

christian: bohužel už nejen američani. procházel jsem nedávno kolem jednoho McD v jakémsi obchodním centru a a ty děti ládující se (pod laskavým dozorem svých rodičů či prarodičů) Happy mealama - to byl žalostný pohled. Jedna bečka vedle druhé. Skoro si říkám, že když jsou cigára a alkohol od 18, že by tohle taky mělo být zakázáno prodávat neplnoletým.
Naposledy upravil Slonik dne 15. 1. 2006 13:04, celkově upraveno 1
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Howard 15. 1. 2006 10:01

Ja tyhle firmy take prilis nemusim. Ja hlavne nejsem ochotny platit vic penez za totez, nechci platit zbytecne za znacku, kdyz naproti v mene zname ale take vyborne hamburgrarne maji levnejsi a lepsi a ne ty jejich tekna masicka jako u McD.
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Caddy 15. 1. 2006 11:25

Je fakt, ze kdyz si zajdu na hambace do RoadCafe, tak je tisickrat lepsi a kvalitnejsi nez kdekoliv jinde a cena neni rozhodne prehnana....nejlepsi je, ze je vse krasne cerstvy a je to na tom videt...a pritom je to americka klasika, ne ty nase stankove produkty...
pak jsem mel oblibeny haburger v jednom stanku v Pribrami (to uz je 4 roky zpatky), tam misto rozemleteho blata davali normalni ogrilovanou flakotu kureciho masa.
Caddy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ri.va 15. 1. 2006 16:01

To si radši koupím někde u Číňanů... Taky to bude nezdravé, taky to tam bude *****ět (Brňáci mi jistě dají za pravdu, že čínské bistro pod nádražím *****í od tramvají k Tescu :mrgreen: ), ale bude to za drasticky nižší cenu.
ri.va
Čtenář

Odeslat příspěvekod christian 15. 1. 2006 16:04

2r.iva: Ale abys pak nechytla nejakou zlou nemoc.. :-(
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod Caddy 15. 1. 2006 17:36

christian: toho bych se nebal...jeste mi nikdy nic nebylo, a to jsem navstivil ruzna bistra....to jsou jen ty mistni zhyckane zaludky, kdybys videl, jak jedi primo u nich.... :-D

Jen pozor na kocici drapy apod., ty se blbe vyndavaji z krku ;)
Caddy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Dráček 18. 1. 2006 14:07

ano,mě tam chutná,je to nezdravy a i drahy ale má návštěva není tak častá
Dráček
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Zelik 18. 1. 2006 18:04

Chutná mi tam,ale většinou když vidim tu frontu a ceny tak se na ně vy**ru :)
Zelik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hotspot 20. 1. 2006 21:58

Mno tak za rok 2005 jsem byl ve fast-foodu asi dvakrát :) není poblíž žádnej... a KFC mi hodně chutnalo, kuře a hranolky byly překvapivě tak křupavý jako v těch podlézavejch reklamách, a cena nebyla nejhorší... jen se to nesmí přehánět ;)
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Další stránka