Jak jsem předpokládal, žádné velké změny. Jako obvykle jsme měli štědrý den kvůli rodině rozpůlený, čili oběd:
Předkrm:
- carpacio z uzeného lososa
- domácí paštika s brusinkovým chutney
- šunka od kosti s křenovou smetanou
Polévka:
- rybí s osmaženou houskou
- hráškový krém s osmaženou houskou a šunkovými kostičkami
Hlavní chod:
- grilovaný kapr
- křehké kořeněné vepřové řízky
- grilovaná panenka s dijonskou omáčkou
- bramborový salát
- grilovaná zelenina (lilek, rajče, cuketa, fenykl)
Desert:
- ovocný salát
K pití Korunní neperlivá a Vlašský ryzlink, 2005 kabinet
K večeři:
- tradiční marinovaný losos (je tu na něj někde recept)
- rostbíf
- obložená vejce
- sýrová roláda
- hermelínové dortíky
a na slehnutí hranolky mrkve a řapíkatého celeru + nějaký ten dip
K pití Korunní neperlivá a Cabernet Moravia, 2005 barrique
Všechna studená jídla samozřejmě hojně obkládaná listy rukoly a polníčku.
Čili nic inovativního - nebyly termíny
