Stránka 2 z 5

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 1. 2006 22:50
od ham_duo
Jim - vidensky parky, mnichovsky bily parky, norimbersky klobasky, salamy palivy (Humensky scipak je super), salamy plesnivy (Juliska, uherak), bavorskou sekanou (leberkas).
Nejlepsi je ovsem domaci klobasa, ktery mame plnou mraznicku :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 1. 2006 12:41
od Slonik
Caddy píše:jinak mame ted doma skvelou vec - takovy jakoby uheracek obalovany v hermelinu....bylo to baleny i s nozem..


Jestli je to takový tenký salámek, tak to bude nejpíš španělský Fuet nebo výrobek jemu podobný. A s hermelínem to má jen podobný vzhled - ta plíseň je úplně něco jiného tahle ta se jmenuje Penicillium nalgiovense, ta hermelínová Penicilium Cammemberti.

A co se týče těch nožů, tak nic moc ;-)

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 1. 2006 13:12
od Caddy
Slonik: nojo, tak odborne v tom zase zainteresovany nejsem :) Hlavne, ze mi to chutna ;)

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 1. 2006 13:27
od Beďa
Jo, jo, domácí klobásky to je bašta. Jinak uzeniny jím, ale pokouším se je kombinovat s nějakou zeleninou, nebo brambory.
Takový gothaj v pivním těstíčku má taky něco do sebe.

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 1. 2006 13:56
od Banny
Domaci klobasy, ty mam rad... :) uherak a tak, to mam taky rad. sunku, tu spis do toastu, je dobra ale.... nejak to neni ono :)
a ten uherak v hermelinu, ten mame ted doma taky. hermelin sice nejim, ale tohle je dobry... mnam :)
pak sou tady levny parky... ty sem mel docela rad, ale nekde sem videl z ceho se delaji, tak me od te doby presla chut. obcas to nejak prekousnu a se zavrenyma ocima si dva dam....

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 1. 2006 15:10
od Slonik
Caddy: Jo to mě taky. Ale jak se říká - dobrého pomálu ;-) Jako každý suchý salám to má 50% tuku a nejméně 4% soli. Já vím, jsem s tím otravnej :-D

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 1. 2006 15:36
od Caddy
Slonik: vsak jo, taky bych se mel nad sebou zamyslet... :) Ale vcera jsem snedl jenom pulku, prisaham... :)

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 1. 2006 16:58
od Slonik
Caddy: No to je dost. Půlka ze 175 gramů ... :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 1. 2006 18:25
od Caddy
to je jak nic :)

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 1. 2006 19:28
od Banny
prej nic... :lol: to je docela dost, ja bych toho tolik nikdy nesnedl za celej den... zvlast ne uheraku

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 1. 2006 01:26
od Caddy
ted jsem si dal k veceri 300 gramiku uzeneho s knedlickama a spenatem.... :))) Ale uz mam zase hlad jak krava ..... :)

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 2. 2006 18:28
od chameleon
tak to moc nemusím, kdyby v tom aspoň bylo maso...

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 3. 2006 19:15
od Dráček
JA vetšinou jim salam-paprikáš nebo vysočinu jinak necim co si o tom mam myslet?to co učitelka?třeba jo tak je to možna nezdrávy

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 3. 2006 20:36
od Slonik
Caddy píše: Ale uz mam zase hlad jak krava ..... :)


To je těmi knedlíčky. Glykemický index taky jako kráva :-D

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 3. 2006 00:39
od tessie
skoda, ze tu neni smajlik, co zvraci :lol:
Salamy a parky jsem nejedla ani v dobe, kdyz jsem jeste nebyla vegetarianka.. Vzdycky mi to pripadalo hrozne podezrele a clovek nikdy nevi, co tam spadlo, co tam semleli - nejen, ze ruzne casti tela, ale i uplne jine zvire, nez je deklarovano . Ale nejvic mysich fousku se stejne da najit v pastice Majka.. zkouseli jste ji nekdy romocit a precedit? Ne.. takove silene napady mivam jen ja :twisted: