Jake pivo mate nejradeji?

Dobré jídlo a pití, restaurace, recepty, postupy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Petr1968 24. 7. 2010 19:39

Všechno
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Slonik 25. 7. 2010 15:57

K jedné značce tu je i špionážní fotografie z výroby: :D

Obrázek
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod ka-spel 25. 7. 2010 19:49

:tleskani :mrgreen:
Felicia 1,6 kombi LPG -> Octavia II 1,9 TDI kombi
Časy se mění : praskají řetězy místo řemenů a lehčí je nastartovat nafťák v mrazu než zahřátý po jízdě
ka-spel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 28. 7. 2010 08:17

Na jednom konci vlaku odsávaj toalety, pak to během přesunun po nástupišti "zpracují" a na druhím konci vlaku to nasají JLV. :D
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Slonik 28. 7. 2010 08:20

Neboli koloběh piva u dráhy :D
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod suk 26. 8. 2010 09:20

PC píše:Master 15°
Nedavno jsem to taktez ochutnal. A prislo mi to, jako trosku drsneji pilsner :)
Dal jsem ochutnal i Kozel (desitku, jednenactku) - blefuj, jeste ted me ta humuschut desi....

Testoval jsem i nejakou specialni dvanactku:
http://pivni.info/news/6839-krusovice-n ... -pivo.html

Vzhledove to pripominalo kvasnicovy, chutove nejsem schopen rict, co to pripomina. Nejsem ani schopen rict, jestli to bylo dobry nebo spatny, nejsem na neco takovyho zvyklej, ta chut pro me byla strasne zvlastni...

Dal jsem testoval pivo z rychnovskyho (podorlickyho) pivovaru. Desitku i dvanactku. Spatny nebylo, kvasnicovej vzhled i kvasnicova chut. A docela poctivy, ktera dvanactka dneska ma 5.2% alk. ?
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod ka-spel 27. 8. 2010 23:00

V srpnu na dovolené v Krkonoších jsem zabrousil i do Českého ráje a to je i pivní ráj. Pochutnal jsem si na Svijanech 10, 11. Přitom ta desítka mě možná chutnala i víc. Novopacké pivo - speciál Vladštejn 16, Postřižinské pivo 11, Hubertus Kácov 10, 12. Doma jsem zase objevil pivo z minipivovaru Valášek 10 (Valmez), Pivovar Polička 10 a 11.

EU břečkám se úspěšně už víc jak měsíc záměrně vyhýbám a je to opravdu na chuti znát. Pak když si dám nějaký Gambrinus, tak si připadám, že to je jak pivní střik. :-(
Časy se mění : praskají řetězy místo řemenů a lehčí je nastartovat nafťák v mrazu než zahřátý po jízdě
ka-spel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 28. 8. 2010 17:22

Bohužel i španělské pivo ze supermarketu, litr za 0,73 €, už je chutnější než Gambrihnus... A svijanský Máz 11 se opravdu v posledni době zhoršil, i mně teď víc šmakuje svijanská desítka :-) .
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ka-spel 28. 8. 2010 18:38

U nás svijany moc nejsou, ale četl jsem o tetrahopu do 11 a asi to je znát. Ta desítka měla lepší chuť. Ale pořád lepší jak uni sračky. Dnes jsem koštl Ježek 11 a poté co se vrátil Ježek od Rakušanů, tak je to opět pitelné a dobré pivo. Sortiment mají velice velký i speciály.
ka-spel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Martin22 3. 9. 2010 07:07

Svijany 13° - lahváč za nějakých 12,- Kč - to nemá chybu. Popř. Gambrinus 12 - to je jistota. Plzeň taky není k zahození, ale už mi to přijde předražené.
Martin22
Čtenář

Odeslat příspěvekod Slonik 4. 9. 2010 21:18

Gambrinus a Plzeň jsou jistoty HGB hnusu :-/
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod ka-spel 5. 9. 2010 01:05

A to se Plzeň ještě před pár lety dala pít. :-|
ka-spel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod DevAstor 6. 9. 2010 22:54

Já si říkal proč je ta Plzeň dnes tak divná a co se stalo s tou smetanovou pěnou...
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slonik 13. 9. 2010 06:03

Přes víkend jsem měl možnost ochutnat všechny tři Mastery. Polotmavá 13°(5,3% alc) - ušla; Černá 18°(7% alc) - takový normální docela příjemný černý pivo. Dostala mě ale světlá 15°(6,7% alc). Shodli jsme se s kamarády, že Plzeň je nejspíš světlý Master doředěný HGB ... fakt hrůza.
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Kniter 13. 9. 2010 20:03

černa hora je dobre.
chorvatske karlovačko a laško mi nechutili
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka