Dekorace minutkových pokrmů

Dobré jídlo a pití, restaurace, recepty, postupy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Šéfkuchař 12. 1. 2006 22:52

Ještě takový nápad na dekoraci minutkových pokrmů. je to poměrně levné a vypadá to naprosto excelentně:

Na 1 porci je třeba jedna jediná bambusová špejle (stačí ale i obyčejná) se zašpičatěným koncem. Na tu se střídavě napíchají cherry rajčátka, černé a zelené olivy bez pecky, kousky nakládaných feferonek a podobně. Mezi jednotlivými kousky se nechávají rozestupy několik milimetrů. Modifikacím a fantazii se meze nekladou. Nedávno jsme měli rodinnou oslavu a sklidil jsem s tím obrovský úspěch. Je to opravdu moc pěkné.

(příspěvek z Pauza.cz, autor Slonik)
Šéfkuchař
Kolemjdoucí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků