KFC nebo McDonald's?

Dobré jídlo a pití, restaurace, recepty, postupy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Který fastfood preferujete?
KFC 19 %  23%  [ 19 ]
McDonald's 21 %  25%  [ 21 ]
Burger King 14 %  17%  [ 14 ]
Jiný (uveďte) 6 %  7%  [ 6 ]
No fuj, ani jedno 22 %  26%  [ 22 ]
Celkem hlasů : 82

Odeslat příspěvekod mokus 11. 1. 2008 02:09

ten jsem taky zkusil, ja nevim, mne ta chut prijde takova umela. ten obyc bacon-burger zkus, ten mi smakoval... jinak vetsinou a i s ohledem na lokalitu, kde prevazne pusobim, jezdim do kfc na fullera (klasik) a ted nove parkrat na ten jejich novy horcicny mini twister, ale obcas je ty horcice moc...
2,0 TDI, haldex, 7DSG ..140PS
2,0 TSI, torsen, 6man. ..211PS pístní kroužky a ventily už cajk
EX A4 2,0 TFSI torsen, 6man. ..200PS
EX EOS 2,0 TSI 6DSG ..211PS
EX A4 Av.. torsen, 2,5 TDI, 6man ..180PS BAU
G-One, iP8, GEKKO GE-1
mokus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Caddy 11. 1. 2008 19:07

nojo, do KFC nepojedu, to je nejbliz v HK :)
Caddy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mulisi 17. 1. 2008 09:23

Jednoznačně KFC. Donaldi jsou strašně "umělí". To jídlo mi chuťově připadá jako igelitové, nevýrazné. A navíc v létě si moje 8 letá dcera dala hamburger, ze kterého dostala salmonelózu, což není moc dobrá vizitka...Stát se to může všude, ale u takového giganta, jako je McDonald´s by se to opravdu stávat nemělo...
mulisi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Head 17. 1. 2008 23:30

Pokud bych neměl jinou možnost tak raději KFC, tam se dá při troše štěstí něco k jídlu vybrat
Yesterday is history, tomorrow a mystery, today is a gift, thats why it's called the present
Head
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 24. 1. 2008 16:34

Caddy píše:Big Tasty Bacon

to jsem si nedavno dal taky a bylo mi po tom blbě. Navíc, to jejich grilovaný maso chutná jako grilovaný jenom kvůli tomu, že tam dali grill omáčku
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Deli 24. 1. 2008 17:50

Caddy píše:tak vcera jsem ochutnal v mekaci Big Tasty Bacon a opravdu vyborna zalezitost...nicmene jednorazova jen na ochutanni ze zvedavosti, neb dat kilo za hambace, to je fakt sila. Kdyby to cloveka aspon zasytilo...je sice daleko vetsi, nez ty bezne...ale stejne to sni clovek driv, nez zacne vnimat poradne chut :)

souhlas s tim, že je dobrej :) měl sem ho 2x a hodně ok... :D
- You’re disturbing my oboe practice.
- You don’t play the oboe.
- I could play the oboe.
8)
Deli

Odeslat příspěvekod Deli 19. 2. 2008 18:49

tak a u McDonalda mají nějakou Sýrovou sezónu :)

http://www.mcdonalds.cz/cs/novinky/syrova_sezona.shtml
- You’re disturbing my oboe practice.
- You don’t play the oboe.
- I could play the oboe.
8)
Deli

Odeslat příspěvekod Dix_ 1. 3. 2008 12:21

Já chodím občas k McDonaldovi,na hranolky.
Bez bodů
Auto jedině v elektrice
Je putna kolik je koní pod kapotou.Záleží,kdo je za volantem.
Dix_
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ProdavacMobilu 8. 3. 2008 19:36

U me to vyhrava mekac, ale jen tesne. Vim, ze je to nezdrave, ale jednou za cas tam musim skocit.
Dal sem se na on-line poker
ProdavacMobilu
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Vinnetou1 13. 4. 2008 12:03

Tak jsem konečně zkusil toho Fullera kvůli bramborové kaši, ale opravdu jsem nečekal, že KFC má snad veškeré maso pálivé. Karižrouti mě asi umlátí, ale mě stačí jen malinko pepře apod. a už to cejtím a kazí mi to jídlo a je mi to víc než nepříjemné a většinou ani nedojím... kdyby to byli jen přírodní kousky nepálivé s tou kaší, šťávou a sýrem, tak by to bylo pro mě max mňamky!, i když umělej talíř a vidlička mi moc nesedí :D
Ale dokud bych to nevyzkoušel, tak bych na to stále myslel.
Vinnetou1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Slonik 13. 4. 2008 16:22

Vinnetou1: KFC je humus nad humusy. Kuřata z prapodivných chovů (podle českých veterinárních předpisů je vše OK, nicméně ten nekonečný stres ve kterém ta zvířata žijí se na kvalitě masa hodně projevuje), maso plné zbytků antibiotik, spousta mouky, transtuků, naprosto katastrofální nutriční hodnoty většiny sortimentu, tuny glutamátu, barviv, aromat, ....

Ona ani ta kaše nemá s tou skutečnou bramborovou kaší úplně tak moc společného (mám tím na mysli, že obsahuje věci, které bys do normální bramborové kaše nikdy nedal ani je v ní nehledal).A ta šťáva .... :pozor
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Caddy 30. 4. 2008 22:22

Tak dneska jsem navstivil MCD a udelal jsem nejakych par novych poznatku:

- zkusil jsem si koupit poradny burger (muj oblibeny Big tasty) a obycejny maly za dvacku (ten mi totiz prisel nejaky divny) a postavil jsem je do prime konfrontace. A opravdu - ten maly obyc hamburger byl proti tomu tastymu jak blato, guma a nevim, co jeste, z toho vyplyva, ze se opravdu vyplati priplatit za kvalitni kousek.

- v ramci nejake akce mi vnutili krevety....nemel jsme moc duvery (i kdyz uz se tu o tom nekd emluvilo)...a mohu potvrdit, ze jsou fakt jedle, i kdyz jsem musel hodne bojovat s dcerou, abych vubec ochutnal, jak ji posledni dny pozoruju, nejak si oblibila veci z more :)

- salat misto hranolku se usidlil lv nabidce jiz nastalo, coz hodnotim velmi pozitivne. Na hranolky vetsinou ani nemam chut vedle dobreho burgeru a navic je to jinde i po zdravotni strance.

A dostal jsem nejakou sekovou knizku se slevami na kureci novinky, abych ochutnal, takze jeste poreferuji, az to testnu :)
Caddy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 1. 5. 2008 10:43

Caddy píše:- v ramci nejake akce mi vnutili krevety....nemel jsme moc duvery (i kdyz uz se tu o tom nekd emluvilo)...a mohu potvrdit, ze jsou fakt jedle, i kdyz jsem musel hodne bojovat s dcerou, abych vubec ochutnal, jak ji posledni dny pozoruju, nejak si oblibila veci z more :)

jojo, ty krevety mají výborný. A navíc bych řekl že i za odpovídající cenu :)
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
Nadšenec

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 22. 6. 2008 10:23

Nedávno jsem měl nouzi, měl jsem hlad, málo času a už jsem byl tak nějak rozhodnut jít poprvé k mekdonaldovi, ale ten smrad v jejich ''restauracích'' mě odradil. Tak nějak nechápu, co na tom ti lidi vidí. Koupil jsem si oblíbenou bagetu a bylo. Asi tam nevkročím opravdu nikdy :-))
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod cumel30 23. 6. 2008 04:13

Jedine KFC
Je ťažké byť pako,konkurencia je veľká.
Nad alkoholom ešte nikto nevyhral,len ja som remizoval.
cumel30
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka