nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
Tataráček je moc dobroučká věc. Rád bych si ho udělal i někdy doma. Snad si na to někdy vzpomenu, až budu nakupovat
P.S.: Šéfkuchař: ...sirový... No fuj, vyjmenovaná slova pláčou
goob B-]
ZÁKLADY PRAVOPISU: ne "já sem", ale "já jsem". Ne "standart", ale "standard". Ne "hold", ale "holt". Ne "ženy, mobily, ryby, atd. byli", ale "byly". Nebo jste tak neschopní, že neumíte pár jednoduchých pravidel...?
Mám rád tatarák. Stejně tak jako má rád kusy hovězího masa oplácané na pánvi s krví Samo jen pravou svíčkovou, je to jemné maso a dá se konzumovat na mnoha způsobů.
jo, taky mam radsi suchy, bohuzel vsuda podavaji ty promasteny....ale zrovna ve ctvrtek jsem byl na tataraku na Maděrovce (mlyn u Sepekova, okr. Pisek), byl skvely....jen kdyz jsme priobjednavali potreti topinky a podruhe cesnek a jeste jednu porci dsamotneho tataraku, tak se na nas kuchar sel podivat, co jsme zac
jinak tatarák se suchou topinkou jsem měl v Potrefený huse v Praze, ale jinak běžne dávaj ty mastný, navíc na to jdu vždy s někým a ti mají radši smažený...
ale koneckonců to můžu jíst jen samotný tatarák bez chleba..
Fabia RS Dieselpower - 274PS@578Nm - EX BMW 335Cd Dieselpower - 340PS@707Nm
tatarak patri k mojim top 10. keby bolo na mne, asi by som ho dal aj na svadobnu hostinu, ale asi by som par ludi aj urazil...
inak par tipov :
- skuste namiesto hov. masa pomliet na 3 min. prevarenu hlivu ustricovu. chut je podobna hovadziemu masu.
- da sa robit aj tatarak z kuracieho masa. je to ovela jemnejsie
- experimentujte s horcicou. je uplne ina chut pri klasickej plnotucnej, dijonskej ci kremzskej
aj ja mam radsej topinky len z hriankovaca, bez oleja