Coca-colu nebo kofolu? Nebo něco úplně jiného?

Dobré jídlo a pití, restaurace, recepty, postupy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 23. 1. 2006 14:46

Dobrá je točená Kofola.Tady na ní lákají do jedné vinárny.
Pavel Mareš
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Koumeles 31. 1. 2006 22:07

Kdyz uz tak jedine Kofolu, kdyz ji milujes, tak neni co resit.....Kofolu piju na litry.....jinak zkuste si pridat do Coy lajtky trochu sypaneho cukru, uvidite co se stane
Koumeles
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Welli 1. 2. 2006 18:50

je v česku na plechovce s těmahle slaďárnama napsáno kolik tam je cukru? matně si vzpomínám že ne, když sem přijel do států, tak jsem se fakt zhrozil :)
Welli
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ConPower 1. 2. 2006 20:11

Já mám rád Coca-Colu, Kofolu i Pepsi :) . Záleží na náladě. Nepohrdnu ani RC :P . Nejčastěji ale Kofča :wink: .
ConPower
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mc-icy 6. 2. 2006 17:10

mě celkem chutná RC cola, coca-cola, Pepsi, i Kofola... mě vlastně chutná uplně všechno... jen moc nemusim light coca-colu
Panasonic EB-GD67 -> Siemens CX65 -> Motorola MPx220 -> MDA Compact + 1GB
Chelsea, Chelsea no one can stop us now
nemam rád Nokie a Symbian
Kdo pije umře, kdo nepije umře ještě dřív, protože ho přejede ten kdo pije :lol:
mc-icy
Čtenář

Odeslat příspěvekod kodl 15. 2. 2006 11:06

Piju coca-colu nebo pepsi. Kofola mi prijde nechutna.
Nejradeji mam asi pepsi twist. V lete jsem si oblibil vanilkovou colu, ale ta se u nas neprodava. A nevim proc :-(
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod lehtinen 15. 2. 2006 12:49

Nebolí vás po Coca-Cole light a Pepsi light zuby?
Renault Twingo 1,2, r.v. 93 - rád na tebe vzpomínám, 5 let, 60 tisíc km
Citroen C4 1,4i 16V, SX r.v. 2009 - 2023
lehtinen
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Michal P 16. 2. 2006 13:44

Nejraději mám kofolu, z kolových nápojů, jinak piju nejvíc vodu čaj a mlíko
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod Jelen 19. 2. 2006 10:03

TAk coca-colu určitě ne je moc sladká a podle toho jak sme ve škole v analytice dělali rozbor tak ji nechci. nejlepší je kofola ... ale mléko je lepší :)
Jelen
Návštěvník

Odeslat příspěvekod EgaL007 28. 2. 2006 01:49

Podchladene sa da takmer vsetko zo spomenuteho. Uplne iny - neviem, ci slovencina na to ma ekvivalent - ma RIZ XY kola v skle, a cosi uplne je ine, kola z dvojlitrovky a z plechovky a z automatu, kde sa davaju tie sirupy ...

Twist je fajn v tom, ze tam uz nejako technologicky je kvapka citronu. Ale to iste si viete spravit sami. Coca Cola a do toho realne vytlaceny citron. Ale skusili ste si davat pravidelne citron napriklado do hocakej sytenej mineralky. Ze aj 2-3 hodiny po naliati mineralky a doplneni citrona, CO2 unikaju bublinky omnoho pomalsie?

A drobnost na zaver, preco umela prichut - citronka - ma v sebe realne menej citrona ako niektore prostriedky na umyvanie riadu. Ale to je jedno.

Na otazku "Kola?", poviem. "Moze byt"
EgaL007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 28. 2. 2006 07:55

Cokoliv co je light nepiju.Chuť se mi zdá jiná a přitom to ve výsleku s light nemá nic společnýho.
Pavel Mareš
Nadšenec

Odeslat příspěvekod includes 28. 2. 2006 12:14

[quote="Pavel Mareš";Dobrá je točená Kofola.Tady na ní lákají do jedné vinárny.i/quote]

Točená je skvělá,ta mi moc chutná...jinak Coca Colu moc nemusim...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tark 26. 3. 2006 14:37

Jojo, točená kofola - mňam! To vždycky jedu v létě na kole, ve všech hospůdkach ji mají anebo v poslední době spíš jdu z tenisu do hospůdky, dám si půl litra a jedu domů... Ale jen o prázdninách (jsem u babičky = jiný kurty, jiný trenér), přes školní rok jdu na tenis a rovnou domů :D
tark
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kubax 23. 4. 2006 18:39

Jedině Colu, Kofola neni spatna,ale Cola je Cola..ještě nephrdnu Pepsi..podle toho, co zrovna maj...
Have you tried turning it off and on again ???
------------------------------------------------------
Kubax
Čtenář

Odeslat příspěvekod Předseda 23. 4. 2006 22:00

Já teda preferuju Kofolu.Tu mužu pít furt a skoro v neomezenym možstvi.Cola je na mě moc bublinkovatá a furt po ní říhám.
I shock the angel in you...
Is that what devils do?

I need to know now - can you love me again?
Předseda
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka