Umíte vařit?

Dobré jídlo a pití, restaurace, recepty, postupy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Šéfkuchař 12. 1. 2006 21:52

Pripada me ze vetsina mladych lidi neumi varit, tyka se to teda hlavne hezci polovicky, ja osobne neznam holku kolem 20 let ktera by dokazala neco ukuchtit, nebo se holky pletu?

(téma z Pauza.cz)
Šéfkuchař
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 13. 1. 2006 23:51

Ja holka nejsu, ale varit taky neumim..
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Caddy 13. 1. 2006 23:55

je to asi jako ve vsem..nekdo umi, nekdo neumi...je fakt, ze asi tolik holek neumi varit jako v minule generaci...ale taky jsem s tim nemel problemy...mozna i proto, ze jsme vzdy varili oba tak pul napul, takze se to hezky rozdelilo a nelezelo to jen na ni...
Caddy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod christian 13. 1. 2006 23:59

Ja muzu rict ze docela jo.. Zalezi co.. Jako do nejakych slozitych veci se radsi nepoustim..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod Pickuper 13. 1. 2006 23:59

Šéfkuchař: no já myslím,že se mýlíš. Já tedy ač holka nejsem tak vařit vcelku obstojně umím a totéž můžu říct i o mé hezčí a estrogenní polovičce! :wink:
"a ja cekal, ze budes tak nejak jednodussi clovek, ktery kdyz mu nekdo nekyve hlavou na ty jeho blbosti, tak holt mu to hlava nepobere a musi davat vsem pres drzku. No proc ne, tim vice se potvrzuje to, co se tu o tobe rika." Goes
Pickuper
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Pěstitel 14. 1. 2006 01:04

Víš co je zvláštní? Že je to rodové. Všiml jsem si, že jsou rodiny, kde chlapi vaří a kde ne. U nás doma vaří všichni, ale chlapi líp. :) Takže je fakt, že když se oženíme, tak učíme vařit naše baby. :D
Pěstitel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Merlin 14. 1. 2006 17:39

Varim v pohode (skoro) vsetko :-) Piect sladkosti ale neviem ani nepoznam muza co pecie ?
Merlin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod filomena 14. 1. 2006 18:35

Merlin píše:Varim v pohode (skoro) vsetko :-) Piect sladkosti ale neviem ani nepoznam muza co pecie ?

Ja som co to uz aj upiekol :-) Len sa musim krotit, zacina to na mne aj vidiet :evil:
Naposledy upravil filomena dne 14. 1. 2006 19:31, celkově upraveno 1
filomena
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MobilerxXx 14. 1. 2006 19:28

Umim varit celkem obstojne, i pect umim celkem obstojne... :) Hlady nezajdu
MobilerxXx
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ares952 14. 1. 2006 19:56

je mi 25, varim od svych 12ti a fakt me to bavi a rek bych ze dokazu uvarit docela dobra jidla (dneska sem delal spanelskyho ptacka :-) )
Naděje je motorem duše
Ares952
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slonik 15. 1. 2006 01:21

Vše co jsem za posledních cca. 5 let uvařil mělo docela úspěch. Záleží samozřejmě i na oblíbenosti toho konkrétního pokrmu, ale lidi co jedli něco ode mě se shodli, že vše bylo vždy připraveno pečlivě a téměř profesionálně.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Caddy 15. 1. 2006 01:27

Slonik: ono se to pozna uz jen z Tve mluvy a receptu...jsem si rikal, ze jsi urcite profi kuchar :)))
Caddy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slonik 15. 1. 2006 01:36

Caddy: jsem pouhý amatér. Jen mě to prostě baví - v kuchyni si báječně odpočinu od klávesnice a navíc mohu přemýšlet o něčem jiném (protože u vaření se myslet musí).
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Caddy 15. 1. 2006 01:54

Slonik: me to taky bavi, ale vedle Tebe si pripadam jak nekdo, kdo je rad, ze dokaze uvarit parky a caj :)))
Caddy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Duch Fóra 15. 1. 2006 02:38

Co je to vlastně umění vařit? Pokud si člověk vezme na pomoc kuchařskou knihu a není úplně levej, tak si zvládne uvařit prakticky cokoli. Něco jiného je "znát dobře vařit", kdy už má člověk zkušenosti, recepty zná nazpaměť, vylepšuje si je podle své chuti a dokáže improvizovat. Moc nevařím, ale nějaký základ znalostí mám, takže hlady nepojdu. A když si chci jídelníček trošku zpestřit, sáhnu po kuchařce. Zatím jsem nic nevyhazoval.
Duch Fóra
Kolemjdoucí

Další stránka