Bůček - jak udělat, aby *****ěl

Zdar
Nejsem úplně zastáncem této kuchyně, ale pokoušel jsem se dvakrát upéct bůček. Ani jednou jsem jej nedokázal sníst. Před pečením jsem jej omyl, prosolil, popepřil, v druhém případě potřel i česnekem, ale výsledek mi dost výrazně zapáchal. Nejde o zápach zkaženého masa, ale prostě je cítit tak to maso.
Přesto to chci zkusit znovu, tedy koupím bůček vcelku a...poradíte co s ním?
Nějak nakládat? Nějak kořenit? Atd?
Nejsem úplně zastáncem této kuchyně, ale pokoušel jsem se dvakrát upéct bůček. Ani jednou jsem jej nedokázal sníst. Před pečením jsem jej omyl, prosolil, popepřil, v druhém případě potřel i česnekem, ale výsledek mi dost výrazně zapáchal. Nejde o zápach zkaženého masa, ale prostě je cítit tak to maso.
Přesto to chci zkusit znovu, tedy koupím bůček vcelku a...poradíte co s ním?
Nějak nakládat? Nějak kořenit? Atd?