Stránka 1 z 1

Bůček - jak udělat, aby *****ěl

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 10. 2016 21:25
od BobanekOs
Zdar

Nejsem úplně zastáncem této kuchyně, ale pokoušel jsem se dvakrát upéct bůček. Ani jednou jsem jej nedokázal sníst. Před pečením jsem jej omyl, prosolil, popepřil, v druhém případě potřel i česnekem, ale výsledek mi dost výrazně zapáchal. Nejde o zápach zkaženého masa, ale prostě je cítit tak to maso.

Přesto to chci zkusit znovu, tedy koupím bůček vcelku a...poradíte co s ním?

Nějak nakládat? Nějak kořenit? Atd?

Re: Bůček - jak udělat, aby *****ěl

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 10. 2016 20:57
od Slonik
Pokud ti vadí aroma masa, tak ho nepřipravuj a nejez. Čichový vjem z masa je prostě vůně masa. Přebíjet to nějakým kořením je hloupost. Koření má chuť a vůni doplňovat a ne eliminovat.

Samozřejmě, skopové je třeba trochu "*****ět", ale to není případ vepřového boku.

Re: Bůček - jak udělat, aby *****ěl

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 3. 2017 11:34
od KOSŤA KOSTIČ
Je to o krmení. Jestli se prase ekonomicky vykrmí ve velkochovu granulema a masokostní moučkou z kafilérie, tak bude *****ět zaručeně vždycky. Pokud chceš voňavý vepřový, kup si maso z přeštíka a zaručeně si pochutnáš.