Zdravim.
Kupil som maslo. Dnes som ho vybral z chladnicky a ked som si z neho chcel odkrojit a natret na rohlik zacalo praskat a drobit na kusky. Snazil som sa odkrojit co najtensi platok. Po natreti na rohlik zostalo v obale od masla nadrobene na hrudky, ako ked najemno nastruham tvrdy syr.
Ked som ho stlacil, nezostala v nom jamka, ale po okrajoch praskalo.
Je este 10 dni v udavanej dobe spotreby.
Myslel som ze je to nizkou teplotou skladovania. Je to znacka Mazlicko, ale maslo inej znacky (liptov)v chladnicke vedla neho je krasne roztieratelne a ma uz iba 2 dni do konca spotreby.
Ked som ho nechal trochu roztopit, strasne sa lepilo na noz. Zostavala na nozi tazko umyvatelna lepkava pasta.
Jeho chut sa mi nezdala zla.
Je to nejaka vada toho masla?
Stretli ste sa uz s takym maslom?