Doporučte kuchyňskou linku do RD

Dobré jídlo a pití, restaurace, recepty, postupy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Lubro 21. 4. 2010 19:29

Kirkwood píše:Tak kuchyňská linka bez spotřebičů mne od truhláře vyjde na 56.820,- a spotřebiče si nebudu objednávat přes net (kvůli instaletérovi - zapojení a záruky)..

A jaké si vybereš vestavěné spotřebiče? Značka, jaké, všechny od jedné značky,apod.

Jinak ta cena kuchyňské linky od truhláře je ve fólii nebo v dýze?
Lubro
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kirkwood 22. 4. 2010 05:49

Varná deska (plynová) http://eshop.favia.cz/zbozi/021dv4203-1 ... -4203-1002 a multifunkční trouba http://eshop.favia.cz/zbozi/021tpmbo530 ... bo-5303-fx od Mory, teď jsem se rozhodla pro bílou barvu těchto spotřebičů.. Ještě zvážím, zda varnou desku v nerezu, aby ladila s dřezem :-D
Myčka nádobí Bosch http://eshop.favia.cz/zbozi/101mysgi55e ... i-55e62-eu Digestoř http://eshop.favia.cz/zbozi/661op532139 ... nca-w-a-60

Ve fólii a pracovní desku laminátovou.
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod Richenza 2 22. 4. 2010 19:10

Přidám se do diskuse , snad neva. Kirkwoode já bych si klidně ty spotřebiče přes net objednala. Přiznám se , že já to tak před více jak 3 lety udělala a nelituju. Truhlář , co kuchyň vyráběl , je běžně zabudovává a varnou desku a troubu , digestoř mi zapojil elektrikář. Dala jsem mu 500,- i za zapojení s bojlerem , vše se zárukou. A to mi prosím trouba nefungovala a whirlpool mi ji měnil kus za kus. Přes net jsem ušetřila přes 30tis, jelikož měla myčka ohromnou slevu . Ale i tak , co spotřebič rozdíl 3-4 tis, Já bych to rozmyslela. :hm
"orchideje-sluníčka mého života "
Richenza 2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kirkwood 22. 4. 2010 19:26

Richenza 2: nj, ale já nemám nikoho, kdo by mi ty spotřebiče zapojil.. Akorát mi nejde do hlavy, jak se pak potvrdí záruka (př. když si to zapojí kupující sám) :hm
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 3. 5. 2010 08:21

Kirk: K těm spotřebičům - digestoř bude na odtah nebo na recirkulaci?

Jinak: myčka asi v pohodě; trouba nevím, jeslti bych nesáhl hlouběji do prasátka - záleží jestli preferuješ samočistící program nebo třeba pečící sondu, spodní ohřev nebo teleskopický výsuv. (Faktem je, že rozumně vybavená trouba Electrolux stojí okolo 11k, což už je asi moc). Budeš mít i mikrovlnku? (tahle Mora nemá rozmrazovací program).

Co se týče plynové desky, tak mi přijde taková trošku "laciná". Chceš bílou?
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Kirkwood 3. 5. 2010 08:48

Slonik: Můžeme mít pouze vestavnou digestoř - takže to bude recirkulační. Byly mi doporučeny nerez spotřebiče (moc by zářily a bílé (smaltové) provedení je dražší). Mikrovlnku mít nebudeme. Rozmrazování se mi zdá zbytečné. Když vyndám maso z mrazáku, tak mi do druhého (popřípadě během) dne rozmrzne ;-). Laciná v tom, že nemá wok hořák? Za tyhle desky už je to pak pálka..
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 3. 5. 2010 10:43

Tak nejen kvůli wok hořáku, ale podle obrázku vypadá tahle skoro jako dětská hračka. Mimochodem, ta s wok hořákem je k mání za nějakých 4,7k, což není zase až tak moc ...

Já bych se bez rozmrazování asi neobešel a osobně tipuji, že si mikrovlnku časem pořídíš (stačí opravdu nějaký elementární model za tisícovku) ;-)

btw, i vestavná digestoř se dá napojit na odtah, ale někdy to prostě nejde kvůli jejímu umístění (ostatně ani já tu svojí komínovou napojit nemohl) Možná to ještě přehodnotím ...
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Kirkwood 3. 5. 2010 11:14

Slonik: jí si myslím, že si ji nepořídím :-) jen by překážela :D

Nemáme možnost probourání komína, je to škoda. Prý ty odtahové jsou lepší..

Jinak děkuji za kritiku ;-) nad deskou ještě popřemýšlím. Tahle má rozměr š 58, v 4,5, h 49.
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 3. 5. 2010 11:26

Pokud se Ti tahle vejde akorát, tak na wok hořák zapomeň, s šířkou 58 nemáš moc šanci ... :-|
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Kirkwood 3. 5. 2010 11:32

Slonik: tak pan truhlář se může přizpůsobit k rozměrům varné desky, nebo? I když ono by se muselo zase vše okolo (myčka a dřez) posouvat :--
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 3. 5. 2010 12:36

jj ... a pokud máš už udělanou instalatéřinu (vodu, odpad) na myčku, tak je to ložený ...
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Kirkwood 3. 5. 2010 12:40

Tak to už mám.. Jedině zúžit kout, ale to by vypadalo divně, kdyby varná deska přesahovala..
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 3. 5. 2010 12:48

To je samozřejmě nesmysl ...
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Kirkwood 5. 5. 2010 09:02

Tak spotřebiče bez reciklačního poplatku budou za 37.369,- (bez digestoře - grátis a s volně stojící lednicí).
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 5. 5. 2010 13:10

tak PHE je minimální (deska+trouba+myčka) tipuji tak do 200,-
Slonik
Expert

Předchozí stránkaDalší stránka