Stránka 1 z 1

Burgery

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 7. 2009 10:39
od Banny
nějak jsem tady nezaznamenal téma o módě posledních 10 let v ČR - různých burgerech, hamburgerech, cheeseburgerech.

tady pár tipů mi přijde zajímavých, třeba já do burgerů nikdy nedával rajčata. může mi někdo přeložit větu "No matter how big the patty is, one small shaping trick will help it cook better: take your thumb and make a well in the burger."? jako že se má udělat díra uprostřed masové placky?

já osobně mám problém s tím, že když placku udělám velkou a tenkou, tak se mi na pánvi zcvrkne a ztloustne. nějaká rada?

Re: Burgery

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 7. 2009 11:22
od Slonik
Kontaktní gril

Re: Burgery

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 7. 2009 18:02
od Caddy
jojo, ten grill uz mam vyhledly dlouho, doufam, ze mi na nej nejak zbyde v dohledne dobe....bez toho to nikdy nebude ono, i kdyz se snazim....

Re: Burgery

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 7. 2012 12:54
od ŽanetaPetrásková
Chce to dobrý grill a dobrý recept :) Jinak nevíte někdo, kde koupit pravé americké burgry už předpřipravené?

Re: Burgery

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 7. 2012 08:36
od Honza CZ
Banny píše:jako že se má udělat díra uprostřed masové placky?

já osobně mám problém s tím, že když placku udělám velkou a tenkou, tak se mi na pánvi zcvrkne a ztloustne. nějaká rada?
Ne díra ale prohlubeň, po okraji 1 cm, uprostřed pod půl centimetru. Je to právě proto aby neztloust.

Re: Burgery

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 7. 2012 18:51
od michee
Na klasickym grilu staci udelat uprostred takovou prohluben, nevypoukne a bude rovnomerne propecen.
Minuly vikend jsme delali vyborne kruti burgry a nedavno klasiku hovezi burgry. Oboji super a diky dulku uprostred se nazdeformovaly a dobre propekly :)
Jinak v domacich podminkach je nejlepsi kontaktni gril. Zrovna pred chvilkou jsem si pripravovala kruti burgr :-D