Kdysi jsem jí dělal z krůty a dalo se to. Ale hovězí je prostě hovězí. A když se použije pravá svíčková (třeba i z krávy - ta se dá koupit pod 300,-), tak to nemá chybu . Ale takovýhle luxus si dovolím tak 2x za rok.
Já jedla "svíčkovou" i z králíka, ale byla nic moc. Z kuřecího si ji neumím představit. Z hovězího je prostě nejlepší - hlavně proto, že kuřecího masa jsem už přejedená, takže jakákoliv vidina hovězího masa je pro mě to nej....
Svíčkovou se šlehačkou, brusinkama a s knedliky si moc s kuřecím masem nedokážu představit. Může to být dobré, ale taky mám pocit, že kuřecí maso je jinak všude a jsem ho přejezená. Takže pokud si můžu vybrat, volím radši jiné maso - svíčkovou si dám s hovězích, maso s mrkvou s vepřovým.