Zdravím.
Jen bych vám chtěla napsat, že už mám konečně moji vytouženou myčku na nádobí. Přinesl mi ji Ježííííšek

. A je to mnou vybraná značka Whirlpool ADP 45 29. A jaká je moje zkušenost

. Za těch pár dní co mejem jsem poznala že kvalita mytí není v myčce ale v přípravku který dáváte na mytí. Vyzkoušela jsem tři. Jeden byl u toho dvě tablety a jeden balíček jsme měli reklamní. Oba myly supr. Vydali jsme se koupit poprvé nové balení velké. Rozhodli jsme se pro tablety značky Calgonit (nevím jestli to sem můžu napsat, pokud ne prosím administrativu ať to vymaže. Díky.) Ale tak se mi zvedl tlak po trojím mytí, že to sem prostě napsat musím. Myla jsem třikrát na plný výkon. Pokaždé nádobí zůstalo špinavé a tableta byla přilepená a nerozpustěná na nádobí. A proto si tady dovolím napsat můj názor : já
osobně Calgonit tablety do myčky už nikdy nekoupím 
. Ale moc by mne zajímalo jestli s těma tabletama měl někdo větší úspěch než já

A chtěla bych vás taky poprosit o váš názor, jaký přípravek používáte vy a jak s kterým jste spokojeni.Děkuji moc

. Tohle balení bylo za výhodnou cenu asi za tři stovky a to podle mne stejně není málo na to, aby se tableta vůbec nerozpustila

. Promiňte mi moje rozhořčení ale je to moje první zklamání se značkou, kterou jsem měla vždycky za dobrou.