Jakou značku a typ myčky nádobí?

Dobré jídlo a pití, restaurace, recepty, postupy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Slonik 11. 12. 2009 16:26

Moravanda: Já bych se také hlásil k AEG. Mám od této firmy pračku a je úplně skvělá. Z toho usuzuji, že by firma mohla dělat i dobré myčky.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod MgX 11. 12. 2009 18:59

PatrikChrz píše:Takže když kuchyňskou elektrotechniku, tak AEG, Bosch/Siemens, eventuelně Liebherr. No a když někdo neví co s prachama, tak Miele :D.

Stejně bych to viděl i já - někdy, možná, v trochu jiném pořadí ... přesto tyto značky do kuchyně..povětšinou...ano. O Miele je zbytečné hovořit.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Kirkwood 11. 12. 2009 19:12

Takže půjdu do AEG :-D a lednici asi Liebherr..
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 13. 12. 2009 15:19

Kamarád říká, že dobrá myčka nádobí má mít pěkný zadeček, přiměřeně velká prsa a krátkou sukýnku a že to samé platí +- i o pračce :-P .

Jo a když jsem mu to připomněl před jeho slečnou, tvářil se kysele :-D
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 13. 12. 2009 15:43

Baví se dvě dámy a ta jedna říká - co že máte takové ulámané nehty?
Ále, myla jsem nádobí.
Vy nemáte myčku?
Ne, deportovali jí do Španělska.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Moravanda 13. 12. 2009 17:47

Patriku díky moc za názor. Já musím ale na obranu napsat, že mám vybavení zn. Whirlpool a nemůžu si na ně stěžovat. Ale já si myslím že když má člověk natrefit na šmejd, tak že je to jedno jaká je to značka. prostě někdy se to stane i u té nejlepší ne :hm :?:
Moravanda
Čtenář

Odeslat příspěvekod Kirkwood 14. 12. 2009 17:36

Máte někdo zkušenosti se značkou Beko?
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 14. 12. 2009 17:50

Osobní zkušenosti nemám, ale něco jsem slyšel o pračkách - ruce pryč od toho!
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Kirkwood 14. 12. 2009 17:57

všechny spotřebiče jsou docela dost podezřele levné, takže se raději ptám..
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod Caddy 14. 12. 2009 18:20

to bych si taky domu nepustil....to je asi jako kupovat pruhovane tesco parky
Caddy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Ram1 17. 12. 2009 09:48

Tak mě to taky čeká. Myčka odešla a její oprava by stála třičtrvrtě ceny nové. Byla to Gorenje, tedy značka, kterou jste tady v diskusi vůbec nevzpomínali. Sloužila bez jediné chybky 16 let. (Měli jsme doma myčku ze všech mých známých první) Protože Mám doma všechno "bílé zboží" Gorenje tak i myčka nesla tuto značku. Myslím, že po zkušenostech u ní zůstanu.
Ram1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kejki3 17. 12. 2009 11:41

Kvalita z počátku 90.let se už nevrátí.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Čtenář

Odeslat příspěvekod jarome 2. 1. 2010 22:39

Zařizujeme novou kuchyn a asi zvolíme tu BOSCH SGS 45M12EU,ale taky jsme uvažovali o te Whirpool ADP4528 na základě výsledků z Testu. Jinak bych ještě potřeboval poradit se samostatnou plynovou deskou z keramiky s 5 hořáky jako např AMICA PGCZ 7211 nebo FAGOR 5CFI-5 GL nebo BOSCH PCQ 715 M90E do 10.000 Kč. Taktéž by mě pomohl typ na vestavnou el. troubu,uvažujeme o MORA MBO 7422FX nebo AMICA EBP 8652 PLATINUM nebo ELECTROLUX EOB 53102X do cca 12.000 Kč.
Mimochodem jsem trochu zklamaný , že v Testu zatím neprovedli žádné porovnání elektrických vestavných trub a samostaných plynových desek.
jarome
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 3. 1. 2010 07:16

Fagor mám já, a rovnou říkám - nikdy více. Byly s ní problémy hned po instalaci (špatné zapalování, musela se měnit nějaká vysokonapěťová část), krátce po skončení záruční lhůty opět přestal jeden hořák zapalovat.
Z vybraných bych bral možná tu Bosch (identické výrobky jako Bosch dělá i Siemens, je to jedna firma), jinak levnou "plynařinu" dělá třeba Zanussi a samozřejmě Mora.
PatrikChrz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jarome 3. 1. 2010 22:46

Díky za info. Nemáte někdo zkušenosti s vestavnými elektrickými troubami ?
jarome
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka