Kam v Praze zajít na dobrou snídani?

Dobré jídlo a pití, restaurace, recepty, postupy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod iva 14. 6. 2008 20:58

Včera dopoledne jsem řešila dilema. :-)
Musela jsem jít na vyšetření krve, tudíž jsem musela být na lačno. Po vyšetření jsem byla hladová, jak pes, tak jsem řešila dilema, kde se v Praze v centru, v 9 hod. ráno, slušně nasnídat. Neodkazujte mě na Pannerie a podobná pekařství, protože moje podmínka jsou SLANÉ snídaně, takže bych nepozřela žádný nafukovací croissant, ani natvrdlý makový koláč.
Nakonec vám radějí neprozradím, kde jsem nakonec skočila, ale nechám si poradit od vás... :-)
iva
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slonik 14. 6. 2008 21:46

Jako škodolibý vtip bych řekl McDonald, ale bohužel ani jejich snídaňová nabídka není příliš k jídlu. Možnost koupit si něco v sámošce pro naše úvahy taky vyloučíme, stejně tak pouliční stánky s opékanými klobásami. Zbývají tedy hotelové restaurace a několik málo dalších podniků. Napadá mě Perfect restaurant, Café Jungmann, Boulevard, v širším okolí centra pak ještě Království. Určitě bude víc kaváren, kde se dá snídat. Určitým řešením mohou být i food courty nákupních center (nejsou tam jen mekáče a KFC)
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod iva 14. 6. 2008 21:53

Sloníku, nechtěla jsem to tady prozrazovat, ale já jsem měla tak šílený hlad, že jsem opravdu skončila v McDonaldu a dala jsem si ty jejich vejce se slaninou. :roll: Je to hrozný, ale já neměla sílu procházet centrum, kde takhle brzy ráno mají otevřeno a dají mi tam kromě kafe i něco slušnýho k jídlu. Asi by se našla nějaká kavárna, kde nějaká snídaňová menu mají, ale já fakt nevím o ničem. :-)
iva
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Caddy 15. 6. 2008 11:57

ja bych asi sel do nejake bageterie...
Caddy
Návštěvník