Hani a Ario, díky moc za odkazy, to je nádhera! Čápi jsou krásní a sledovat takhle zblízka jejich život, to je neskutečné.
Já přidávám fotky hmyzu, o kterém nevím, co je zač. Na saranče má příliš dlouhá tykadla a kobylka to taky není. Že by cvrček houslista? Akorát tenhle má jiné housle než ti, co jsem našla vyfocené na netu. Nevíte někdo?
Karen už jsem tady dloooooho neviděla od Tebe žádné fotečky.Jak se má Honzík a Džesinka?? Mělas letos koťátka? Někdo tady psal, že čeká a pak nic nikdo neukázal. Nebo jsem to přehlídla, tak jestli něco máš nafoceno prosím o foto dííííky.
Danielko letos koťata nebyla. Lejdy byla březí, a když jsem si myslela že začne co nevidět rodit nic neměla. Jen jsem viděla že krvácí nebo spíš se čistí po porodu .Nevím co se stalo, nejspíš to byl nějaký předčasný porod. A fotečky, kouknu něco snad najdu,ale mimča žádná. Džes jsem chtěla znovu nakryt, měli jsme už domluvenýho jinýho pejska v Praze,nic z toho nebylo.Džes měla říji tak slabou že to nebylo na krytí dost.
-- 28. 7. 2011 14:24 --
Honzíček je už docela bez srsti .Na dvoře mám pár kuřátek s kvočnou.Pokaždý čekám jestli je nezačne považovat za lovnou zvěř..protože ptáčky loví...ale je inteligentní kuřátka nechytá.
Džesinka je pořád stejná. Minulou neděli jsme měli v Kroměříži sraz maturantů po 41 letech. Měla jsem ji samozřejmě taky sebou. Pepča s ní byl po celou dobu někde v lese a až pro mne přijel měla velkej úspěch .Holky -cha .cha všecky ve věku po 60 . ji obdivovaly.Bylo to tam moc fajn.Na poslední fotce je se stafordem Kleuškou mojí nejmladší dcera - Karen
Tak vlastně nějaké to mimčo mám taky Pravnoučka nemám žádnou novou fotku. Karenku jsem fotila jak byly u nás a myslím,že se mně moooc povedly.
Tak začnem od konce fotečky miminka se opravdu povedly. Tak je to také Karenka je moc moc pěkná slečna.Je to pěkné jméno je dobře,že ho předáváte dál. To víš, že Džes u spolužaček zaboduje, už jsme všechny ve věku a tak to je pro nás ,jako mimino.Ani nevím kde skončila ta její druhá holčička? Honzík je fešák ,jako vždy už se mi po něm stýskalo, však víš,že se mě moc líbí.Hned bych ti ho vzala. To buď ráda ,že nechává kuřádka na pokoji ja bych těm našim moc nevěřila.Taky je tady každou chvíli ptáček, někdy ho i zachráním.Na jaře donesly 2x strakapouda malého, to bylo poprvé a ani jsem takové mládě nikdy neviděla. Za to letos nedonesly hada. Tak ty svoje zvířátka za mě pohlaď
Tak prý jen jeden ježek, pfff, Click Image to Enlarge Image Hosting Je to rozmazané, protože průvod šel na můj mobil moc rychle, takže je pět malých dikobrazů
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“