|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
sammar
|
Předmět příspěvku: Vývrátené mýty a fakty Napsal: 9. 11. 2020 19:56 |
|
 |
Čtenář |
|
Prajem pekný deň všetkým � Narazili ste v priebehu svojho života na vyvrátenie nejakého mýtu/faktu, ktorý sme hlavne v detstve počúvali od rodičov a dospelých s výstražným prstom ako nebezpečný, alebo ste verili niečomu, čo ste neskôr zistili, že je totálna blbosť? Napríklad pukanie prstov prispeje k artritíde kĺbov, nepotieraj si oči vlčím makom lebo oslepneš, alebo že ucholák ti vlezie do ucha?
Ďakujem a prajem všetkým veľa zdravia v týchto pohnutých časoch.
|
|
Nahoru |
|
 |
Rendy00
|
Předmět příspěvku: Re: Vývrátené mýty a fakty Napsal: 15. 11. 2020 12:38 |
|
 |
Čtenář |
|
"Pokud si dáš do auta výrazně větší autobaterii, alternátor ji nemusí stíhat dobíjet"
|
|
Nahoru |
|
 |
KOSŤA KOSTIČ
|
Předmět příspěvku: Re: Vývrátené mýty a fakty Napsal: 17. 11. 2020 02:19 |
|
 |
Přeborník |
 |
|
Roztahování auta s rozvodovým řemenem - že prý přeskočí... Další mýtus je způsob držení volantu s báglem ve tři čtvrtě na tři a výš. Ten se dokonce nekompromisně učí v autoškolách a důvod je jednoduchý, záchranářům usnadní práci při identifikaci člověka, který řídil. Teda pokud řidič rovnou neuhořel...
_________________ Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit... Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
|
|
Nahoru |
|
 |
Stoura 1
|
Předmět příspěvku: Re: Vývrátené mýty a fakty Napsal: 18. 11. 2020 19:00 |
|
 |
Nadšenec |
 |
|
|
Nahoru |
|
 |
saabik
|
Předmět příspěvku: Re: Vývrátené mýty a fakty Napsal: 16. 12. 2020 08:39 |
|
 |
Čtenář |
|
Když jsem jako malý trhal mouchám nožičky, lidé mi říkali abych to nedělal, že ze mě vyroste sadista a vrah. No a dodnes jsem ještě nikoho nezabil.
|
|
Nahoru |
|
 |
tomsln
|
Předmět příspěvku: Re: Vývrátené mýty a fakty Napsal: 19. 12. 2020 17:06 |
|
 |
Čtenář |
|