Autor |
Zpráva |
darkast
|
Předmět příspěvku: Černý lak na nehty u muže Napsal: 27. 8. 2011 16:02 |
|
 |
Návštěvník |
 |
|
Nosí někdo? Já to zkoušel na 1 měsíc a ohlasy docela kladný. Každopádně to poutalo pozornost a to se mi líbilo. Zkoušel ještě někdo, nebo jsem sám?
|
|
Nahoru |
|
 |
MgX
|
Předmět příspěvku: Re: Černý lak na nehty u muže Napsal: 27. 8. 2011 16:12 |
|
 |
Administrátor |
 |
|
Svoboda je krásná, v tomto směru nikomu neublížíš, když si na sebe naplácáš cokoliv. Maximálně sobě. Za sebe musím přiznat, že představa, kdy mám na nehtech lak, nebo používám make-up atp. je drtivě nepříjemná. Tedy za mě - já ani omylem! 
_________________ S pozdravem MgX
|
|
Nahoru |
|
 |
hobitt
|
Předmět příspěvku: Re: Černý lak na nehty u muže Napsal: 27. 8. 2011 22:45 |
|
 |
Přeborník |
 |
|
Tak teda lakovat si nehty mě nikdá nenapadlo. A nemyslím si, že by se to ke mně hodilo - navíc ani nemám nějak tmavé vlasy, takže by to IMO na mě vypadalo směšně. 
_________________ 2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi 2006 Škoda Fabia Combi 1.4 16V LPG 2007 Citroën Berlingo 1.4i X 2017 Dacia Dokker 1.6 LPG
|
|
Nahoru |
|
 |
krtenek
|
Předmět příspěvku: Re: Černý lak na nehty u muže Napsal: 4. 9. 2011 15:42 |
|
 |
Nadšenec |
 |
|
Ty musíš bejt docela dobrej exot.
|
|
Nahoru |
|
 |
Tukatkat
|
Předmět příspěvku: Re: Černý lak na nehty u muže Napsal: 4. 9. 2011 18:18 |
|
 |
Miss Páníček 2010 |
 |
|
Nakej bezbarvej lak bych jeste pochopila, proti trepeni nehtu a podobne, ale barevnej, navic cernej...? 
_________________ Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless.
|
|
Nahoru |
|
 |
Antika
|
Předmět příspěvku: Re: Černý lak na nehty u muže Napsal: 7. 9. 2011 12:07 |
|
 |
Návštěvník |
|
Souhlasim s Tukatkat, nektere laky, ktere pomahaji by u mne nasly pochopeni, ale barevne uz ne. Nedokazu si predstavit neco vic nechutnejsiho na chlapovi, nez lak na nehty.  (mozna jeste tak nausnici v uchu, nagelovane vlasy a make-up na tvari  ) Vic nez na drsnosti to dle meho nazoru prida na smesnosti. Ale to je otazka nazoru. Nekomu se to libi a nekomu ne, mne osobne se to vubec nelibi. 
|
|
Nahoru |
|
 |
mtmccox2
|
Předmět příspěvku: Re: Černý lak na nehty u muže Napsal: 7. 9. 2011 20:03 |
|
 |
Chachumbábův |
 |
|
_________________ Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?
|Yes||No|
|
|
Nahoru |
|
 |
trent
|
Předmět příspěvku: Re: Černý lak na nehty u muže Napsal: 7. 9. 2011 22:09 |
|
 |
NightWriter |
 |
|
Tak u celebritek se jisté výstřelky tolerují až očekávají, ovšem u hocha co čeká u pokladny v tescu to vypadá trochu hloupě.
_________________ Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
|
|
Nahoru |
|
 |
MarkFX
|
Předmět příspěvku: Re: Černý lak na nehty u muže Napsal: 7. 9. 2011 22:23 |
|
 |
Legenda |
 |
|
asi nějaky emař asi..  Naštěstí sem to ještě u chlapů neviděl..
_________________ Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost...
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne.. Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zase něco říct, ale on zase něco řekne.
Mondeo 2.5 V6
|
|
Nahoru |
|
 |
Kirkwood
|
Předmět příspěvku: Re: Černý lak na nehty u muže Napsal: 8. 9. 2011 10:42 |
|
 |
Přeborník |
 |
|
MarkFX: já jsem to viděla u metalistů 
|
|
Nahoru |
|
 |
MarkFX
|
Předmět příspěvku: Re: Černý lak na nehty u muže Napsal: 8. 9. 2011 12:12 |
|
 |
Legenda |
 |
|
to je vyjde víceméně nastejno..
_________________ Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost...
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne.. Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zase něco říct, ale on zase něco řekne.
Mondeo 2.5 V6
|
|
Nahoru |
|
 |
S-Tony
|
Předmět příspěvku: Re: Černý lak na nehty u muže Napsal: 8. 9. 2011 13:10 |
|
 |
Přeborník |
 |
|
kromě mýdla, šamponu, antiperspirantu a parfému odmítám na sebe cokoli patlat.
_________________ Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
|
|
Nahoru |
|
 |
Kniter
|
Předmět příspěvku: Re: Černý lak na nehty u muže Napsal: 8. 9. 2011 18:41 |
|
 |
Návštěvník |
 |
|
mne vadi nagebzeny sajrajt aj na zenach, nie len na muzoch. Len aby bol cisty a mal ciste oblecenie.
_________________ K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB T♥-Telekom Zoznam aplikácií pre Nokiu http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
|
|
Nahoru |
|
 |
seterwohipikule
|
Předmět příspěvku: Re: Černý lak na nehty u muže Napsal: 9. 9. 2011 21:12 |
|
 |
Trvalý BAN |
 |
|
Tohle vymyslí jen debil, nebo EMO
_________________ Bablbam.
|
|
Nahoru |
|
 |
darkast
|
Předmět příspěvku: Re: Černý lak na nehty u muže Napsal: 10. 9. 2011 14:03 |
|
 |
Návštěvník |
 |
|
seterwohipikule píše: Tohle vymyslí jen debil, nebo EMO Omezenej žvást omezenýho zabedněnce.
|
|
Nahoru |
|
 |