Politická diskuse

Vrcholová i místní politika; vláda, zákony, soudy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod trodas 1. 1. 2014 17:15

Pohrdání rozhodnutím soudu v podání Policejního prezidia

Od 13.12.2011 se domáhám svých fotografií, pořízených se mnou 9.11.2009 v 16:38h, abych prokázal, co jsem v té době měl na sobě a prokázal tak poměrně zásadní policejní lež o tom, že mi bylo vydáno náhradní oblečení poté, co jsem vše své oblečení (zejména a výlučně jde o bundu) odevzdal policii ráno v 9:20h. Soud těmto arcilhářům uvěřil i přesto, že se jejich výpovědi podstatně rozcházely:
Drahomír Hradil č.l. 2484 "Určitě jsme mu dali montérky."
Tomáš Kojecký č.l. 2307b "náhradní kalhoty... šedá kávová... takové barvy"

A přesto, že můj podpis je toliko v kolonce "stvrzuji převzetí kopie", ne v kolonce "vydávám věci" jako ve všech jiných případech, kdy jsem skutečně to či ono vydal, soud tvrdí, že jsem bundu 9.11.2009 v 9:20 vydal. A to přesto, že se na ní v 8 stěrech (včetně kapes a límce!) nenašlo žádné prokazatelně mé DNA....! A naopak se našlo DNA pohřešované na límci (vnitřním!) této bundy, takže posledním nositelem dle tohoto testu je ona, což by podporovalo mou teorii, že bundu zabavili policisté u nás doma, aby na mně něco měli a vymysleli si, že jsem jim ji vydal. Tohle poměrně zásadní křivé nařčení mi samozřejmě vadí a snažím se prokázat opak.
Když mi ani nadřízený orgán - Ministerstvo vnitra - nepomohlo donutit Policejní prezidium k tomu, aby postupovalo podle zákona 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím, tak mi nakonec dal zapravdu až soud. Správní sekce Městského soudu v Praze rozhodla, že když byla žádost podána podle zákona 106/1999 Sb., že také dle něj musí být vyřízena.

Očekával jsem tedy s napětím fotografie, když rozsudek nabyl právní moci a Policejní prezidium nešlo k Nejvyššímu správnímu soudu - ale dostal jsem 19.12.2013 jako Vánoční dáreček rozhodnutí o tom, že mi opět mé fotografie poskytnuty nebudou a co víc - že Policejní prezidium (nikdo jiný na tom papíru není uveden, než pan Červíček, tedy pan Červíček osobně) hodlá opět postupovat podle zákona o policii (a tím mi fotografie opět neposkytnout) a ne - jak mu uložil soud! - podle zákona 106/1999 Sb. :!:

Rozsudek Městského soudu v Praze 6A 74/2012:
http://ulozto.cz/xmzUF64M/fotky-policie-6a-74-2012-pdf

Takže platíme z našich daní sporného policejního prezidenta, jenž pohrdá soudními rozhodnutími, plete si poskytnutí a zveřejnění informací (jen aby je nemusel poskytnout) a koná tak, jako kdyby mohl vše...

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Tak uvidíme, co na to řekne Ministerství vnitra. Jen aby se nekryli navzájem...
http://ulozto.cz/xbfZoStg/policejni-prezid...ie-odvolani-pdf
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trodas 3. 1. 2014 15:07

Za oslabení koruny se stal guvernér Singer evropským centrálním bankéřem roku
http://www.novinky.cz/ekonomika/323486-.html

Není to náhodou... vlastizrada?! Z diskuze:
Ono je to s těmi oceněními vůbec divné. Kalousek byl ministrem financí roku za jeho likvidaci české ekonomiky. Singer je za oslabení hospodářství centrálním bankéřem roku. 8-)))


Zatím každý grázl , který cíleně likvidoval náš stát ve prospěch ciziny tam dostal ocenění i s potleskem.


Tak teď už je mi jasné proč to udělal. Toto ocenění se dává troubám, které jdou na ruku cizím bankám. Měl se od koho učit viz. chemik Kalousek.
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod suk 6. 1. 2014 14:13

Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trodas 18. 1. 2014 00:26

....moc zábavné to ale není...


Očkování je dle Mudr. Tomáše Lebenharta organizovaný zločin:

http://www.youtube.com/watch?v=R-T-WofaC6w
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trodas 18. 1. 2014 11:55

Policie zbrojí na tisíce dánských studentů, nezletilí dostanou růžové pásky
http://www.novinky.cz/domaci/324908-.html

Mira: "Takže žlutá hvězda na hadrech byla antisemitismus ale růžová páska je ok. To nevím jak je chtějí přinutit to nosit."


Ty to to zjevně nechápeš. Žlutá hvězda byla antisemitismem, protože byla namířena proti židům.

Růžová (to jsou to jako buzíci, nebo co?) je ale v pohodě, protože to je policejní akce proti opilým mladistvým....

Málo kdo si dnes uvědomuje, že žlutá hvězda byla jedním z následků židovského útoku na velvyslance (zabil ho) Německy a židé tedy byli vyhodnoceni (nepřekvapivě, velmi se to hodilo) jako potencionální riziko, tedy proto to označení...

Dnes je jako riziko vyhodnoceno předpokládané srocení Dánských studentů, ergo budou jako židé označkování. Preventivně. Co kdyby...

Tedy - za čin jednoho magora, byli onálepkováni všichni židé. Dnes jsme se dostali dokonce do stavu, že ještě nikdo nic hodného zaznamenání neprovedl (nedávno jsem viděl na hovínkách zprávu, že na školním výletě se 3 nezletilé tak opily, že musely do nemocnice... budou všechny české nezletilé slečny na školních výletech označeny růžovou páskou...? ne, že...) ale už se všichni ti "ožralí dánové" prostě označkují tak, aby je i mozkovou příhodou stižený "ochranář" dokázal rozeznat.

Klasické uplatňování kolektivní viny.

Pár židů patří zavřít až zčernají? Zavřeme všechny...
Pár dánů se ASI setne až to hezké nebude? Pro jistotu označkujeme všechny už a priori...


Jde o zcela protiprávní krok a pokud o vnucení "dresscode" civilnímu obyvatelstvu. Je to dokonce horší, než u židů, protože tam k tomu byl "pádný důvod" - zde je to jaksi preventivně.
Nadto růžová vyvolává (zejména u mužů) neždoucí asociace a může být vnímána jako ponižující. Na soudě dostáváš také bílou pásku, jsi-li vazebně stíhán a jdeš-li tam ve svém oblečení...! Růžovou pásku bych já považoval za ponižující a nikdy bych si ji dobrovolně nenasadil - nejsem vazebně stíhaný, abych musel být označkováván.

Takto to ovšem nikdo dneska nebude mít ani odvahu postavit...
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jack111 18. 1. 2014 13:23

Bóže to byl zase jednou výblitek.
Já mám jiné informace. Růžovou pásku jim nikdo nenutí a vzít si ji nemusí. K čemu je růžová páska? Nápověda je i v tom článku, ale to by chtělo Trodasi použít tu kulatou věc na krku. Ale víš co? Já ti to prozradím. Protože sem nejedou individuálně, ale rovnou jako celá skupina, která se chce bavit, tak si zamluvili celý bar(y). A jak zajistit, aby se tam nevetřel kdejaký kolemjdoucí? Pomocí pásky na ruce, razítka, visačky a atp. Dělá se to naprosto běžně po celém světě při akcích uzavřené společnosti. Rozdílné barvy pásek pro nezletilé jsou pak naprosto běžné tam, kde je dispozici alkohol (např. na dovolené all inclusive).
Každopádně pásku mít nemusí, jen pak budou mít problém se vstupem do těch několika konkrétních podniků. Stejně tam mohou očekávat kontrolu, tak pochybuji, že by jim nalili.
Jack111
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 18. 1. 2014 23:50

Mimochodem, ta růžová páska je pro ty nezletilé vstupenkou do podniků, kde by je jinak rozumný majitel normálně vyhodil, takže budou moci tam, kam by se jinak nedostali a pít tam aspoň kafe a colu (být majitelem baru, zásobím se i nealko pivem a nealko vínem, abych jim měl co nalévat). Za nalévání nezletilým jsou docela flastry (naprosto oprávněně).

Btw, když jsem byl v nemocnici, tak tam každý pacient měl na ruce pásku, když jsem byl na nějakém festivalu, tak jsem měl pásku taky (jak píše Jack111). A nic nepatřičného mi na tom nepřišlo.

Ti teenageři jí jistě nebudou mít povinnou- do toho baru je nikdo nutit chodit nebude.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trent 23. 1. 2014 17:40

No a na czechtecu jak fígl viděl pásku, začal se ohánět obuškem. Jo pásky, to je zlo. Hlavně ty výplatní. :-D
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trodas 6. 4. 2014 21:39

Nepodporujete sňatky buzerantů? Nemůžete vést naši společnost.
Nový šéf Mozilly, Brendan Eich, rezignoval po 10 dnech nátlaku. V roce 2002 vyjádřil totiž svůj názor, že buzeranti by se neměli v Kalifornii ženit. A svůj názor prokázal i skutkem. Daroval 1000$ na podporu legislativního prosazení svého názoru. A nyní, když se dostal do čela firmy, tak se spustila lavina nevole a výzev k odstoupení, přesto, že již před lety pan Eich uvedl, že nejde o projev nenávisti vůči buzerantům, ale o jeho osobní názor.

Nevím jak ostatní, ale já s tím mám problem, jenž by se dal shrnout asi takto: buzeranti pořádají průvody v naprosto nechutných "kostýmech" tvaru penisu:
http://img169.imageshack.us/img169/3845 ... ansex0.jpg
...a ještě mají tu drzost tvrdit, že na svou úchylku jsou hrdí a většina to údajně "musí tolerovat", že jsou jiní. V soukromí klidně, ale oplzlosti na veřejnosti máme tolerovat proč? Ale když slušný občan vyjádří a podpoří financemi svůj názor, že manželství je svazek muže a ženy, tak najednou je kolem toho pokřiku a jekotu, jako kdyby měl nastat konec světa. Nemá snad pan Eich právo na svůj názor? Navíc už se za něj pomalu musel omlouvat, místo aby se jasně mohl postavit a říci, že on je ksakru na svůj názor hrdý a pokud se to někomu nelíbí, ať si trhne.

Věc mně natolik nadzvedla, že přestávám užívat korektní slovo homosexuál a odteď budu tyhle lidi nazívat buzíky proto, že jsou s to rozjet takovéhle šikanování odlišného názoru. Vinímám je nadále jako nebezpečí pro svobodu.

http://diit.cz/clanek/ceo-mozilly-brend ... -ve-funkci
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jack111 7. 4. 2014 11:04

trodas: No však. Vyjádřil svůj názor a když se to někomu nelíbí, tak ať si trhne. A oni se trhli. Část vedení Mozilly a několik vývojářů. Firmu Mozilla to poškozuje a tak je logické, že nemůže pokračovat.
Jack111
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trodas 12. 4. 2014 19:52

Stačí se podívat na obličej takzvaného prezidenta Ukrajiny:
Obrázek
...a je to snad všem jasné, o co tady jde, ne?


Loutky USA (v případě "prezidenta" zřejmě i Ukrajinských oligarchů) se nikomu moc nelíbí a to, co říkají, prý vyhnalo lidi na barikády:
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... -radu.html
"Právě Avakovovy hrozby podle agentury ITAR-TASS přiměly lidi vyjít do ulic, budovat barikády..."

...

Protože právo na sebeurčení má klidně celá Ukrajina (a ne jen její východní část), tak je o tom zbytečné i jen debatovat. Prostě lidé si rozhodnou sami, co je pro ně lepší a přijatelné. Ekonomicky je to jasná rovnice: "92 procent místních podniků závisí na Rusku" ... co dodat?

Mně více zaujalo toto, neb se nás to potencionálně dotýká a to tak, že velmi:
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... -nema.html
"Sedmého dubna měli platit za březen, ale z 540 miliónů dolarů nezaplatili ani dolar, ani rubl. Prostě nic, nula. Je to absolutně nepřípustná situace."

A banda válečných zločinců z USA, kterým dopis ani nebyl adresován, mektá něco o tom, že: "Moskva by neměla používat energetické suroviny k nátlaku na Kyjev."

...

"Uvádí se, že Putin chce odčerpat peníze z dotací EU pro Ukrajinu, jak chce rozdělit EU, jak chce využívat plynu jako ekonomického nátlaku na Ukrajinu, potažmo EU. Jaký to je ekonomický zločinec.
Asi záleží kdo co chce slyšet a číst.
Já čtu, že Ukrajina neplatí za plyn a proto chce Putin peníze na dřevo předem. V tom nevidím zločinnost, to dělá i každá každá babka v konzumu na rohu. (na knížku jen dobrým známým, kteří zaplatí - to už UA není, ta si už našla jiné kámoše, tak ať se nediví)"

"Uvidíme co bude dělat USA až po nich bude chtít Čína vrátit dluh."


...


Jaké videohry z vás udělají krvežíznivého násilníka? Ty, které se špatně ovládají!
http://www.theregister.co.uk/2014/04/08 ... d_violent/
Podle studie se ukazuje, že mnohem větší vliv než obsah videohry (tedy kolik násilí a krve v ní je zobrazeno) má ovládání videohry. Hráči, kteří museli doslova zápasit s ovládáním hry byli mnohem násilničtější a častěji hru v vzteku ukončili.

...docela to dává smysl...
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trodas 4. 5. 2014 21:02

Burešova strana ANO se, pomocí paní poslankyně Balaštíkové, se pokusila de facto zrušit veškeré pravomoci hlavního hygienika v ČR, aby nám mohli prodávat vše... Ostatně, dalo se to očekávat, neboť jeho potravinářské impérium je brzděno normami na kvalitu českých potravin, jakkoli jsou podprůměrně mírné a dovolují kdejaký šunt.


http://www.youtube.com/watch?v=as4U_5eq5ws

Jak zákonně zničit hygienickou službu ČR
http://news.e-republika.cz/article2576- ... avit-narod

Bureš mimo jiné nabízí a v čím dál větším rozsahu pěstuje geneticky modifikované potraviny. Je jiné bílým koněm Monsanta a protlačovatelem jeho vlivu do Čech a na Moravu.
...a tuhle stranu, s korporátním StBákem v čele, zvolilo nejvíce občanů...
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trodas 10. 5. 2014 07:55

Za urážku muftího čeká Saúda tisíc ran bičem a deset let vězení
http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky ... 5814-.html
Tisíc ran bičem a 10 let vězení uložil soud v Saúdské Arábii vydavateli webové stránky za údajnou urážku islámu a duchovních činitelů...


"Čekám jen na to, kdy do té Arábie vyrazí náš ospalý feudál s umělcem Kocábem aby tam pěkně demokraticky veřejně a nahlas tyto nelidské praktiky odsoudili. Mají v tom praxi, nebáli se ani kyjevského mejdanu. Dočkám se?"


...takže justiční vražda politického vězně v Saudské Arábii = žádný problém. Vraždění a převrat naonácků na Ukrajině = velký problém?
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod suk 10. 5. 2014 17:51

Domaci politika?
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trodas 10. 5. 2014 22:06

Ano, mně by zajímalo, kdy se porušení lidských práv bude u nás stejně kritizovat, ať se tak děje v Saudské Arábii, nebo na Ukrajině.

Ta zpráva není o tom, co dělají magoři v SA. To mně nezájímá ani okrajově, ten středověk tam je strašný. Mně zajímá, kdy se ozve někdo od nás, že to je porušení svobody projevu a brutální, nelidská vražda.
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků