od Lemur 21. 10. 2005 23:03
Mysi (a pistole) pro beznou praci se maji vybirat podle toho, jak sednou do ruky, protoze mimo specialnich pripadu (hraci, grafici a pod.) bezne opricke snimace staci. Je totiz rozdil mezi nekym, kdo ma drobnou rucku detske velikosti a mezi chlapem s rukam jako lopaty..Jednou jsem byl nucen pracovat s notebookovou minimysi a bylo to pro mne utrpeni, a naopak - videl jsem divcinu, co se podobne potykala s relativne velkou mysi (myslim nejaky A4Tech nebo Thrust) - nakone s ni zachazela jako s zehlickou.
Ja osobne pouzivam uz tri roky Genius Netscroll+ Eye, protoze se mi nelibily ty svitici tlacitka na boku u normalnich 5-ti tlacikovych Geniusu. Jako alternativu jsem mel na vyskouseni jednu od Logitechu (moc mala) a jednu Microsofti (ta byla sice velikostne OK, ale nechtelo se mi utracet 1200 Kc za mys), ale nakonec jsem vzal ten Genius. Ne ze by byla neco extra, ale padne mi dobre do ruky a to je pro mne hlavni. Navic, pri svoji praci zas tak moc mys nepotrebuju, a na takovou administraci serveru pres SSH je mys na nic.