atomwafe
A to chceš říct, že všichni lidé ze Španělska,Itálie a Jižní Ameriky jsou věřící?
LOL
Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
niko píše:Malkovich: Pre niekoho to mozno moze byt ten sedliacky argument.
a píše:atomwafe: hovorim iba o svojej skusenosti. slovensko je dost pobozne, takze velkost vzorky veriacich je nemala
Malkovich píše:Jestli je tak má těžko zdravý rozum,protože kdyby byl rozumný tak by nedopustil to,aby na světě byl takový sajrajt a násilí co je v něm teď. /quote]
Malkovich píše:niko píše:Malkovich: Pre niekoho to mozno moze byt ten sedliacky argument.
Hm,já jsem materialista.Docela obyčejný člověk,který věří jen tomu co vidí a na co si může sáhnout.Nanemlouvám si žádné bludy a tom jestli Bůh je nebo není.Každopádně vím jedno.Jestli je tak má těžko zdravý rozum,protože kdyby byl rozumný tak by nedopustil to,aby na světě byl takový sajrajt a násilí co je v něm teď.Je zajímavé,že církev,která se za něho schovává,tu víru prolévala krví,násilím a krádežemi nejvíc.
Ve jménu Boha a náboženství jako takového se vedou války a vraždí se.Proto v něho nevěřím a taky proto,že víry se ještě nikdo nikdy nenajedl.o/quote]
Hm,já jsem materialista.Docela obyčejný člověk,který věří jen tomu co vidí a na co si může sáhnout.Nanemlouvám si žádné bludy a tom jestli Bůh je nebo není.B/quote]
Master74 píše:atomwafe
A to chceš říct, že všichni lidé ze Španělska,Itálie a Jižní Ameriky jsou věřící?
LOLv/quote]
a píše:niko: mame predlzene oci - pristroje! vieme urcit presne strukturu latok, vieme s hmotou manipulovat na urovni atomov tak, aby mala ziadane vlastnosti.
mal by si si obcas kupit nejaky vedeckopopularny casopis, som si isty ze z tych "zazrakov" co uz dnes veda dokaze budes i ty prekvapeny..
kosch píše:niko: což neznamená, že se to časem umět nebude, stejně jako se dříve neuměla spousta dnes samozřejmých věcí... tohle je argument hodnoty nula nula nic... btw virus už dnes v laboratoři udělat lze, je to od buňky sice ještě daleko, ale někde se začít musí..."/quote]
a píše:niko: trpezlivost ruze a klonovanie prinasa
este nedavno sa ludia bali blesku a dnes sedis za vykonnym elektronickym strojom a kusok na zapad nepriamo pomocou elektriny rozbijaju stavebne casti jadier atomov v cerne
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků