Já panic, ona 3 partnery -> Problém

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod MgX 13. 2. 2012 22:08

SadOne proč tomu nedáš trochu času. Máš „v pácu“ teď hned nějakou jinou? Ne. Tak to neřeš. Vždyť ji nechceš nijak ublížit. Oddálit sex - není ublížení. Promluv s ní. Jestli jí věříš a v tomto ji trochu znáš - řekni jí to. Minimálně budeš mít cennou zkušenost. Ano, možná se všechno podělá, ale budeš vědět proč. Navíc jsi pro pokrok - pro svůj pokrok, něco udělal. Získal jsi (nebo se snažil získat) informace. Takové, aby ses mohl rozhodnout, zda jít dál, nebo říct sorry, nemůžu.

Nenechávej si ujít příležitost ke zkušenosti. Nejde o zkušenost se sexem, ale s tím vším okolo - o čem píšu. Trocha bolavých informací ještě nikomu nepodrazila nohy - ne v tomto směru a duchu.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod SadOne 13. 2. 2012 22:21

Možná se špatně chápeme. O sex jde, samozřejmě, ale ne v první řadě.
Nevím, jak to správně vysvětlit, asi to nebudeme oba chápat stejně. Nejde o to, že se s ní chci vyspat. Jde o to, že ta souvislost s tím, že předemnou už byli tři mě nějak hrozně odrazuje. Nedokážu říct proč, nevím, jak to vysvětlit. Je to hrozně pocitů najednou, který nedokážu popsat slovama.

Možná je na můj vkus až moc opotřebovaná, když to řeknu takhle hloupě. Snad tam ani nejde o strach, že zklamu, nebo že to nebude dobrej výkon a ona mě porovná se svojí kamarádkou, já se bojim, že k tomu ani nedojde, nedám jí šanci, protože se na tomhle totálně zaseknu a pošlu ten vztah pryč, protože je to pro mě, v tuhle chvíli, nepřekousnutelný. A jak se znám, tak toho budu litovat, jenže tý lítosti se zbavim snad dřív, než týhle nerozhodnosti. Nakonec to dopadne tak, že zůstanem kamarádi, pořád tam ta touha nejspíš bude, ale dokud budu panic, tak s tím asi nehnu. A hledat někde jeden pich jen abych se zbavil tohodle pocitu, kdoví, jestli vůbec, to se mi taky nechce.

Nechám to chvíli projít hlavou, možná dělám ukvapený závěry, díky za příspěvky.
SadOne
Čtenář

Odeslat příspěvekod mikicz 13. 2. 2012 22:37

SAdOne: hele, nech to plavat. Až budeš mít víc rozumu, nebudeš řešit takové kraviny. Než přijdeš na to co je a není důležité, holt to potrvá.
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod SadOne 13. 2. 2012 23:08

Aha, tak to jsi mi moc neporadil, spíš je to úplně zbytečnej příspěvek, kterej s ničím nepohnul, akorát ses mě snažil ponížit.

Priority se v životě mění pomalu každej den s tím, jak čas plyne, rozšiřují se obzory, jak se člověk učí, v jaký je situaci, v jaký společnosti a tak, co je důležitý pro Tebe nemusí vůbec být důležitý pro mě, je to relativní. Co je pro Tebe kravina, je pro mě zrovna nejdůležitější věc, protože jí mam v hlavě pořád. Ty teď možná řešíš rodinu a jak jí zabezpečit, z mýho pohledu je to něco, co ještě xy let řešit nebudu (kdybych to vzal Tvojí řečí, je to pro mě kravina). Nechápu, co jsi tím chtěl říct, ale možná jsi měl radši mlčet.
SadOne
Čtenář

Odeslat příspěvekod mikicz 14. 2. 2012 09:55

Ted jsi mi to nandal... Tobe nejde poradi ty se tu chces jenom vybrecet a politovat. Takze si preber svoje priority a udelej co si myslis ze je spravne. Ty jsi ten co bude s nasledky toho rozhodnuti zit.
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trent 14. 2. 2012 10:14

Zde je ono zmiňované téma.
viewtopic.php?f=617&t=1147344
Už nevím, co vše jsem napsal tam, ale snad jen... pokud ji máš opravdu rád, tak se nestarej o to, s kolika lidmi spala. Jak psal Brian o těch základech vztahu... to jsou hodně špatný základy. Buď ji chceš takovou, jaká je, nebo ji nechceš a nech ji někomu, kdo si ji bude vážit víc. ;-)
Další věc co bych k tomu napsal... čím starší budeš, zůstaneš panicem(což samo o sobě není nic špatného) a necháš si své přesvědčení o neposkvrněnosti svého protějšku, tím více budeš narážet. Aby jsi pak v pětadvaceti nebyl překvapen, jak málo panen je v tvém věku.
K tomu kondomu... je docela vtipné, že přemýšlíš apriori o minulých partnerech, ale nenapadá tě, že by ti mohli ujet nohy a mohl bys být tatínkem.
Naposledy upravil trent dne 15. 2. 2012 07:45, celkově upraveno 1
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod polda 14. 2. 2012 10:39

Ženská neřeší prvního chlapa - to je jen zvědavost, ale posledního . Což příroda postavila do protikladu oproti mužskému myšlení. Pokud ti je teď 18,ber to jen jako počátek nového poznání, určitě se ti stane pokud nebudeš úplnej blbec a šereda s pivním mozolem,že i v 35 se kolem tebe budou ženský kroutit.
polda
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 14. 2. 2012 19:27

SadOne píše:Možná se špatně chápeme. O sex jde, samozřejmě, ale ne v první řadě.

No, já myslím, že do jisté míry chápu poměrně dostatečně o co Ti jde a jak to myslíš - možná jsem příliš domýšlivý. Ovšem ... nesnažím se reagovat pouze jen na to co píšeš. Snažím se reagovat i na to, co nepíšeš. Vlastně co - tak nějak - čtenář může cítit z oněch příspěvků. Zda si z mých rad něco vezmeš, nebo ne - je jen čistě Tvá věc. Věř, že Ti ale radím dle reálných zkušeností a nejlepšího svědomí.

Upřímně - mám pocit, že je Ti spíše šestnáct ... možná i míň ... a trochu mi připomínáš - svoji nerozhodností - „našeho“ hobitta.
Nebo se jen tváříš ... mladě a děláš si z nás normálně šoufky/srandu ;-)

Dle Tebou napsaného - o sex jde, ale přemýšlíš i nad vyšším cílem, než jen jedním pohlavním stykem s dotyčnou.
A tak se připojím k těm, kteří odhadují, že nedostatek vyzrálosti Ti nedává momentální možnost se k věci postavit čelem. Je to moc tvrdé? Realita bývá - bohužel. Až budeš za pár let vzpomínat na pár promarněných možností, možná zjistíš, že čas který jsi nechal jen tak volně plynout, byl Tvým největším životním problémem. Příliš mnoho dotazů položených sama sobě a velmi málo odpovědí plynoucích z dialogů ... s protějškem.

Tudíž shrneme si z amatérského psychologického pohledu náhled na celou situaci ... zde se náznak ponechaného kamarádství, může rovnat určité formě zbabělosti - dobrá, nebudu tak tvrdý ... tedy nesmělosti. Je to logické. Logické jsou i věci a otázky, které Tě napadají. Včetně různých dotazů ohledně nemocí atd. atd. Ovšem to vše není v rovnováze s vyjádřením, které jsi zde prezentoval, totiž - že onu dívku znáš mnoho let. Tak přeci víš, jestli je schopna vlézt do postele s každým, nebo spala pouze s určitým typem partnerů. Ano, neznamená to, že nic nemohla chytnout ... ale i panna může mít HIV, žloutenku atd. atd.

Radil jsem - nemít sex, mít dialog, začít mít vztah ... a při jeho pokračování se možná dopracujete i k sexu. Váš vzájemný vztah dozraje do určité fáze ... v oné fázi se budete navzájem více znát, budete tedy oba - zvláště Ty - klidnější.

Ač je partnerce 19 let a měla již 3 sexuální partnery, pořád to neznamená, že je děvka.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trent 15. 2. 2012 07:49

Za předpokladu, že začala v 15, tak to je jeden partner na rok a kousek. To není tak hrozné. To by možná i odpovídalo délkám jednotlivých vztahů.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod SadOne 15. 2. 2012 15:28

mikicz: Neměl jsem v úmyslu Ti nic nandat, jen se mi moc nelíbí způsob, jakým lidi pohradají problémy ostatních. Každý prostě máme jiné a nejde říct, že člověk řeší kravinu, i když se to druhému tak zdá.
A samozřejmě, potřeboval jsem se určitým způsobem vybrečet, ale chtěl jsem hlavně nastínit mou situaci a získat na ni pohled jiných, možná v tomto ohledu zkušených, lidí.

trent: Máš pravdu, už teď jsem byl dost překvapenej, jak jsem pozadu, i když to neni nic, co bych si vyčítal. Zkrátka jsem to necítil jako správný, tak jsem to neudělal. Teď už možná přijde ta správná chvíle, ale nerad bych to uspěchal.

polda: Díky :)

MgX: Šestnáct mi není, bohužel, bohudík? Asi to tak vypadá, protože tohle je oblast, kde jsem vážně hodně nezkušenej, vztahy mi dlouhou dobu nic neříkaly, až teď, a najednou toho na mě bylo tolik, že jsem vůbec nevěděl, jak s tím naložit, sesypalo se to na mě.

Uplynuly dva dny od mého prvního příspěvku a myslím, že jsem si už udělal jasno, i díky vám a vašim komentářům. Máte pravdu, že zahazovat vztah, kterej může, ale nemusí, trvat dlouho a být super kvůli minulosti je hloupost. Je možné, že se nám to rozpadne kvůli jiný banalitě, ale to člověk nikdy neví a když to nezkusí, tak to ani nezjistí, proto jsem se rozhodl, že to chci zkusit. Mám pocit, že jsem si to srovnal tak, že ani snad nebudu mít potřebu jí tímto popichovat, že to budu držet někde v kleci a až mě to přestane trápit, tak to pustím a ono to odejde :)) Ono to hlavně nemá cenu, jsou to zbytečný bolístky, který bych oživoval pořád dokola a mohl bych na to dojet.

A jak jste říkali, nemá cenu se bránit nějakým posunům v životě, novým zkušenostem. Je třeba to zkoušet, hodně mě to naučí a rád bych svůj deficit nějak dohnal, i když to už asi nepůjde, ale to neznamená, že to za to nebude stát :)
SadOne
Čtenář

Odeslat příspěvekod trent 16. 2. 2012 08:57

SadOne: Zase tak pozadu nejsi. Znám spoustu lidí, co začli později... někteří nezačli dodnes a táhne jim klidně na 28. ;-)
Myslím, že jsi o nic zásadního nepřešel. Myslím to v kontextu toho, jestli začít v patnácti, nebo o 3 roky později.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kirkwood 16. 2. 2012 09:23

Kamarádovi je 30 a stále je panic.. Nijak mu to nevadí, občas si po pár pivech postěžuje a to je asi tak vše..
Kirkwood
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod 4honza 16. 2. 2012 14:25

Tak třeba čeká, že se ho v hospodě hned nějaká ujme nebo mu něco dohodí kamarádi :-)
4honza
Datel roku 2009
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 16. 2. 2012 16:37

SadOne: Jestli se ti po třech týpkách zdá opotřebovaná, máš na výběr. Buď hledat mladší, jak tu už zaznělo, nebo přijmout jiný úhel pohledu. Ber to tak, že pokud tamti týpci před tebou byli na nějaké úrovni, už ji obvykle nemusíš nic učit. I holky mají mezi sebou ukecané "přebornice". Ber holky s nadhledem, je jich všude spousta. Mám jednu radu... Nikdy nebuď lepší, než její exmilenci! Jestli se neovládneš, uděláš z ní stíhačku a nezbavíš se jí!
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kirkwood 16. 2. 2012 16:47

4honza: jeden kamarád se už pokoušel, marně..
Kirkwood
Přeborník
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků