Elektronická cigareta

A také další zlozvyky; povolit nebo zakázat

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod lu.kas 23. 8. 2009 16:24

Dobrej byl borec co si to zapálil v autobuse ve kterým jsem jel... Cigareta v puse, šel z toho dým, pochybuju, že řidič zepředu poznal, že je elektronická...
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Fido+ 19. 4. 2010 14:04

A co teprve doutniky. To je vzhledove k nerozeznani od pravyho a dyma to jak lokomotiva. :-D
Fido+
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 19. 4. 2010 17:33

lu.kas píše:Dobrej byl borec co si to zapálil v autobuse ve kterým jsem jel... Cigareta v puse, šel z toho dým, pochybuju, že řidič zepředu poznal, že je elektronická...


Já nedávno potkal v tramvaji partičku, co měli zapáleného jointa ... a rozhodně nebyl elektronický :lol:
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod cassies 19. 4. 2010 18:23

Skoro jsem se z ni poblila...asi tak.
cassies
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod p0etrik 19. 4. 2010 18:41

Klasickou cigaretu si obcas dam u piva. Pred par mesici jsem zkusil i tu elektronickou, meli nejakou predvadecku v supermarketu. Hodnoceni? Docela mi to pripomina vodarnu, charakterem koure co z toho vychazi. Chutove je to opravdu hnus a hlavne mne to straslive skrabalo v krku.
p0etrik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 19. 12. 2011 22:02

Elektronická cigareta, to je asi něco jako nealkoholické pivo.
Neurazí, nepotěší, nepomůže.

Chlastat pivo se taky nedá odnaučit pitím nealko piva.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Fido+ 20. 12. 2011 17:16

Ne tak docela. Je v tom nikotin takze se to od normalni moc nelisi.
A pivo .. no nealkoholicke ne ale uz dneska te to odnaucuji vyrobci tim ze misto klasicke technologie se to dela z extraktu.
Fido+
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod S-Tony 20. 12. 2011 18:41

Měl jsem možnost odegustovat přímo ten extract v pivovaru. Pěkný hnus. Něco mezi žrádlem pro křečky a Soylent Green (průmyslová starava vyráběná lidských ostatků) Vit tento film: http://www.csfd.cz/film/2764-soylent-green/
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Cheetah007 15. 1. 2012 16:02

Celkem nechápu co proti elektronické cigaretě většina lidí zde má,ale já jsem s ní už druhý den maximálně spokojený,kdo nevyzkoušel neuvěří.
V pátek jsem si koupil za 990,-kč Elektronickou cigaretu značky "Nick" stránka výrobce/dovozce do ČR firmy Think In a.s zde: http://www.enick.cz/ popřípadě http://www.e-nick.cz/
Na stránce najdete podrobně vše co potřebujete o jejich výrobku vědět a většinu toho i v přiloženém manuálu,pokud si tuto cigaretu koupíte.

Já si pořídil tuto: http://www.e-nick.cz/cz/produkty/elektr ... areta-nick za oněch 990,-kč,na stránce to není ale ta má základní sada obsahuje i jeden Cartomizér Nick HIGH (Vysoký obsah nikotinu) a je to na samolepce na krabičce i uvedeno.
Obsah balení souhlasí dle popisu:

elektronická cigareta Nick
náhradní nabíjecí lithiová baterie
síťová nabíječka
USB nabíječka
obal na cigaretu plus ještě tedy tzen mnou zmíněný cartomizér.
Stručně,v balení naleznete cartomizér (vypadá jako klasický cigaretový filtr),obsahující amortizér co produkuje onen dým (věrohodný až se tomu nechce věřit a VUBEC není cítit to mi věřte) a samotnou náplň s nikotinem.
Dále dvě bílé tyčinky,do nichž se cartomizéry které zakoupíte ve variantě HIGH v prodejnách GECO s tabákovými výrobky,co bývají v obchodních centrech za zmíněných 59,-kč jde o tento:http://www.e-nick.cz/cz/produkty/Cartomizer-nick
Tyto tyčinky poměrně věrně napodobují klasickou cigaretu,uvnitř je lithiumiontový akumulátor a samotnou elektroniku ovládající tento malý zázrak.

Cartomizér tedy to co se šroubuje stojící 59,-kč vydrží při průměrném potahování jak jste zvyklí,tedy 1xklasická cigareta = 10-12 šluků nějakých 20-25 cigaret,takže zhruba jedna krabička.
Jsou to jen přibližné hodnoty,také záleží na tom jak moc z cigarety potahujete,doporučuji to nepřehánět ať se nnezakuckáte jako já...zmíněný cartomizér je dost silný i pro mě co jsem klasické cigarety kouřil tak dvacet let zhruba krabičku denně.
Osobně už jedu na přibalenou náplň druhý den a stále v pohodě...když nikotin dochází není to nijak indikováno,jen je vytvářený rep. vámi vydechovaný kouř,slabší a slabší až zmizí zcela,pak je nutná výměna cartomizéru.
Pokud jde o nabíjení baterie,tak buď se našroubuje ta bílá tyčinka (nejdřív musíte cartomizér ale vyšroubovat) a našroubuje se buď do sítového adaptéru,nebo USB adaptéru.Dokoupit se nechá i CL adaptér do auta,nebo můžete použít kterýkoliv,co má usb konektro a výstupní napětí 5V typicky pro autonavigace a další,jako telefony a tak.
Na jedno nabití vydrží baterie cca. 100-120 potáhnutí což by bylo při deseti šlucích na cigaretu tak 10-12 cigaret,doporučím tedy mít po ruce vždy přiúravenou náhradní dobitou na plnou kapacitu,pytlík na přenášení dostanete v základu také.
Samotný požitek z kouření bude u každého individuální,ale u mě je iluze téměř dokonalá,je slyšet i takové praskání když potashujete,konec svítí a pak pozvolna zhasne a tělo dostane svou dávku nikotinu,kterou každý závislák se slabou vůlí přestat tak nějak potřebuje.
Za sebe mohu říci,že mi stačí tak 6-7 šluků tak aby tento rituál,nahradil klasickou papírovou cigaretu a na tu pak nemám ani chuť,už druhý den.Cartommizér by m,i tedy mohl vydržet až dva dny což je za 59,-kč dobré...nemyslíte?
Kupodivu mi vůbec neschází typický smrad z cigarety při pálení těch sajrajtů uvnitř,odklepávání popela ani típání špačků.
Nemám žádný problém s nepříjemnou chutí,je neutrální ani štípáním v krku,navíc cartomizéry se nechají pořídit i s příchutěmi a vůněmi viz. e-shop http://eshop.enick.cz/
Nerad bych aby vyppadalo že zde činním nějakou propagaci této společnosti a jejich výrobku,pokud prohlédnete můj profil zjistíte že to patrně zapotřebí nemám,na fóru se pohybuji dost dlouho.

Za sebe tedy Elektronická cigareta ANO,jak jsem spokojen dokazuje i můj podpis.
Cheetah007

Odeslat příspěvekod klodynka 16. 1. 2012 13:56

No já to kouřím taky,ne sice nick,ale něco hodně kvalitnější...ale Ty o tom píšeš jako bys byl prodejce,už jen to Tvé shrnutí by jsem brala jako důvod k tomu proč to nekoupit.Mimochodem nick je opravdu hodně zastaralá forma e-cigarety.
klodynka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 17. 1. 2012 18:50

Beztak. Ještě to cpe do podpisu.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod klodynka 18. 1. 2012 08:02

To máš pravdu,jsem si předtím ani nevšimla,takže na tom určitě něco bude... :hm
klodynka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 19. 1. 2012 23:10

Mimořádný zájem..
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Cheetah007 28. 1. 2012 14:40

klodynka píše:No já to kouřím taky,ne sice nick,ale něco hodně kvalitnější...ale Ty o tom píšeš jako bys byl prodejce,už jen to Tvé shrnutí by jsem brala jako důvod k tomu proč to nekoupit.Mimochodem nick je opravdu hodně zastaralá forma e-cigarety.

Hele jistě...nepopírám že jsou i kvalitnější,ale tohle jsem zkusil jako první a vyhovuje mi a jak to bývá popsal jsem své nadšení.
Elektronických cigaret existuje nepřeberné množství,já jsem s touto spokojený tak co.
Po dvou týdnech jsou i zápory jako nízká výdrž na jedno nabití (těch sto potáhnutí to bude sotva) ale klady alespoň u mne převažují,s jedním cartomizérem vydržím v pohodě i dva dny a nový koupím v kterékoliv Geco tabáku a že jich je.
Navíc těch čtrnáct dní jsem na klasickou cigaretu ani nesáhl a pokud to bude postupovat takto i nadále,časem se obejdu i bez enicku a o to mi šlo prostě se té závislosti zbavit nadobro.

Znovu připomenu že nikomu nedělám reklamu,napsal jsem jen svoji zkušenost s tímto výrobkem a podpis jsem raději smazal.
Cheetah007

Odeslat příspěvekod Abox 28. 1. 2012 15:35

Kdyz chces prestat, tak prestanes i bez elektroniky.
Jinak to jsou jenom kecy. Presne, jak tu bylo vyse napsano neco o nealko pivu.

edit: ted nemuzu ani citit tu traparnu s temi nikorette. Jedna, pet, deset, dvacet :grr:
Mlit mi to tak porad nekdo u stolu do hlavy, tak ho nakopnu.
Abox
Nadšenec
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků