Neznám název filmu

Na co jít do kina a co je ztráta času; nejoblíbenější filmy, video

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod swenak 17. 9. 2011 05:57

Zyzzy: Jsi BOREC, díky moc! Je to paráda, dám si to jako zvonění, snad u toho nebudu brečet :-) Vážně díky! Jinak, skladba je od Joel Fajerman a jmenuje se Flowers Love. Byla použita např. i v pořadu Didaniha, což byl v 80 letech pořad Iránské TV o zajímavostech ze světa.


No a mám tu další "lahůdku" :-) Film, ve kterém se "něco" stalo a muž zůstal na světě (možná jen ve městě) sám. Užíval si to, třeba zkusil řídit vlak a podobně. Nějak se tam pak objevila ženská a on jí snad stále nadbíhal, aby ji dostal. No a ona mu jednou říká něco ve smyslu "Stebou bych nešla, ani kdyby jsi byl poslední muž na světě" a on ji odpovídá "Ale já jsem poslední můž na světě". Je ale možné, že mu řekla "S Tebou bych šla, leda by jsi byl poslední muž na světě" a pak by ta jeho odpověď byla ještě vtipnější, ale to si fakt nepamatuju :-)))
swenak
Čtenář

Odeslat příspěvekod Abox 17. 9. 2011 07:41

A hledas tedy ten nazev?
http://www.csfd.cz/film/92638-posledni- ... nete-zeme/
Nebo v originale The Last Man.
Abox
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod swenak 17. 9. 2011 08:06

To myslim nebude ono, tam to bylo po nejake katastrofe a nebylo tam nikoho, nebo tak neco, prohanel se myslim lokomotivou jen tak pro legraci. Ale juknu i toto pro jistotu:)
swenak
Čtenář

Odeslat příspěvekod Zyzzy 17. 9. 2011 11:18

swenak: Že by toto? Ale neviděl jsem, jenom střílím :-D
http://www.csfd.cz/film/29561-quiet-earth-the/
Zyzzy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod swenak 17. 9. 2011 11:59

Nooooo, tak todle vypada už lépe, v jednomscreenu byl i ten vlak, tak jdu hned sosat :-) Díky, opět, dám hned vědět :-)
swenak
Čtenář

Odeslat příspěvekod suk 17. 9. 2011 13:14

Jojo, je to ono. Ted jsem se na to musel podivat :D
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod swenak 17. 9. 2011 14:06

No, já to taky teď tak zběžně koukal. Jízda vlakem tam je, konverzace o posledním muži na zemi zhruba taky, ale nějak mám pocit, že to není to, co si pamatuju. Měl jsem pocit, že tamto bylo vtipnější, todle je "vážné" a depresivní. Ale možná si jen nepamatuji správně. Taky je divné, že jsem nenašel CZ/SK verzi, jen EN+titulky a to tedy sakra pochybuju, že bych v mládí četl titulky v TV :-)
swenak
Čtenář

Odeslat příspěvekod suk 17. 9. 2011 14:17

Tohle pry bezelo na CT2 kdysi... takze jsi to videt mohl a mozna i s tim dabingem ;)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod swenak 17. 9. 2011 15:10

No, i tak myslím, že to nebude ono, tamto bylo prostě vtipné :-)
swenak
Čtenář

Odeslat příspěvekod bures2 11. 10. 2011 16:13

Ahoj,
je to už nějaká chvíle, ale byl v televizi díl kobry 11, kde jeden z nich ukradl auto cizinci, jeli lesem a za nimi se připojili policisté. Nějak nezvládli řízení a ho s nějakých pánem zatkli hodně tlustý chlap a žena. Nezajímalo je, že má průkaz, že je policajt a připoutali ho s ním k trubce, kterou pomocí čistících přípravků zničili. Jde mě o název dílu. Díky
bures2
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Tejvl 9. 1. 2012 11:02

Potrebuju poradit: Ceska televizni inscenace/komedie - v hlavni roli Rudolf Hrusinsky ml. - hral postavu pana kocky. Dej se odehrava v panelaku a mimo jine zachycuje souziti jeho obyvatel...moc uz si na to nevzpominam, ale uz dlouho po tom patram. Jeste jedna indicie - jednoho ze synu pana kocky hral Michal Suchanek.


Tak jsem to konecne nasel. Jedna se o televizni inscenaci "Zvlastni schopnosti", a k videni je na Youtube (http://www.youtube.com/watch?v=ETEQq5BdU8I)
Tejvl
Čtenář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod durbatuluk 11. 1. 2012 04:16

Ahoj hledam jeden starsi film uz to bude par let dozadu mozna deset let. Davali ho nekdy v noci na CT1 nebo CT2. Film se zabýval tezkym zivotem rakoviny a primo to popisovala zena do kamery jeji pribeh zvraceni a boje. Pamatuju si scenu kde se na danou zenu prisli podivat medici mladi a rekli vsechny priznaky a hlavni doktor se zeptal... Rekli jste vsechny priznaky ale hlavni jste opomneli . "Chybi ji vlasy" :-) Velmi silny pribeh a uz ho nejakou dobu hledam byl bych vdecny za jakoukoli pomoc.
durbatuluk
Čtenář

Odeslat příspěvekod Tejvl 15. 2. 2012 22:47

strny88 píše:Ahoj, již delší dobu hledám film, bohužel nevím, jak jej specifikovat abych jej vyhledal. Viděl jsem ho už dávno ale k věci:D

Jednalo se o UFO, v nějakém americkém městě, začalo to chcípáním dobytka, všude v okolí pochcípaly krávy, až pak kdosi oběvil za skalou ufo talíř, víc si nepamatuju ale vím že bych se na to chtěl znovu podívat.

Nevíte někdo?


Blízká setkání třetího druhu

http://www.csfd.cz/film/8631-blizka-set ... iho-druhu/
Tejvl
Čtenář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Fuck8r 24. 3. 2012 16:18

ahoj ahoj.. nemůžu si vzpomenout: drama o lidech s blokama a traumatama, kdy asi do restaurace vtrhnul blázen s bouchačkou a kluk se schoval pod stůl, no a otec se nezachoval hrdinsky - naopak se poch*al a kluk pod stolem to viděl :nenapadne
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod daniel.howard 27. 6. 2012 11:10

Ahoj, měl jsem s názvy filmu taky problémy, ale teď využívám skvělý prográmek Seznam DVD 7 http://www.fdb.cz/seznamdvd/ ,kde si filmy filtruji podle 50 parametru. Např. herec režisér žánr, atd. Navíc si můžu veškerá data stahovat z filmové databáze www.fdb.cz
daniel.howard
Čtenář

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků