Nový světový řád

Co nám přináší EU; politika USA a dalších zemí

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod audis 18. 5. 2010 22:06

Taky sem viděl to video na reformy.cz . Děsí mě to. Moje volba ve volbách je s tím kompaktibilni. Ano, nebude to žádná z parlamentních ale bude to utržené sluchátko.
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?
audis
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Medy-Pohodicka 19. 5. 2010 19:10

Klídek, vlci, ještěři, chobotnice a další havěť se musí prezentovat, abychom o nich věděli. A pokud jde o Internet, tak vyhledavače účelově nabízejí především konformní stránky, alternativní názory tam nejspíš nenajdete, ani když jejich autoři mají snahu. Mám pocit, že už na Internetu nic zajímavého není, ale vím, že je, ale vyhledavači ignorováno.
Medy-Pohodicka
Čtenář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Svobys 3. 6. 2010 22:46

Jak koukám mnoho z vás historická fakta buď nepovažují za fakta, nebo se vám jen nechce přemýšlet, ale to je jedno. Já bych tady měl ale pár nových informací, spíše ekonomického zaměření, pro koho není překážkou angličtina, tak získá další informace, zda vám do toho zapadnou či ne, nechám na vás.
http://sociology.ucsc.edu/whorulesameri ... ealth.html
Nicméně ti z vás kteří tomu věří, nebo ti z vás kteří si myslí že na tom něco je, skuste věřit, že to tak stejně nikdy dopadnout nemůže :), a když ano tak se snad až zase tolik nestane, vše půjde nějak dál ;)
Svobys
Čtenář

Odeslat příspěvekod Never25 26. 7. 2010 04:28

"vše půjde nějak dál "
Ano ,ale za jakou cenu. :pozor
Konec svobody?
100% očipování lidstva...?
Tak to bych jen tak neseďel, bojujeme za príšti generace
Samozdřejmě že to nějak dopadne, ale je na nás jak. :oboze
Never25
Čtenář

Odeslat příspěvekod sioga 24. 2. 2011 15:52

mne udivuje ze tu neni zminka o tomhle http://zpravy.idnes.cz/povstalci-se-bli ... anicni_stf
njn, je videt ze tu uz pet mesicu nikdo neprispiva, no at se nedivi, kdyz utlacujou tu skoro jako v tehletech zemich.
jinak chtel bych napsat neco jako to je neco uzasneho, i kdyz nekdo muze chytit a rict ze u toho umiraji lide, ale proste jsme "svedci" historie.
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.
sioga
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trent 25. 2. 2011 14:21

To ano. Svrhnou svého vůdce, přijdou jim na pomoc Spojené národy a Amerika... To se jim ale líbit nebude a začnou se tam mlátit. Proč? Protože po desetiletích absolutismu budou mít svobodu, se kterou ovšem nebudou umět naložit. A samozřejmě netřeba opomenout finanční a mocenské zájmy západních, ale i východních islámských zemí. Po pravdě, tohle už jsem několikrát za svůj život viděl a několikrát jsem se o tom i učil v dějepise. Nic nového. Akorát se mění nástroje v rukou bojovníků.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod sioga 19. 3. 2011 12:21

ti politici jsou tak pomaly a zbabeli. nemuseli zajit tak daleko, tak snad uz toho kadaffiho nakoupou do p...le a lidi ho obesi na namesti nekde.
http://www.lidovky.cz/benghazi-prosi-sv ... ranici_OGO
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.
sioga
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod teh_noob 13. 4. 2011 14:00

J.Doe píše:Bush je zabírán kamerami a před nimi říká "New World Order." Je to jasné jak facka: politik zkrátka mluvil o novém světovém řádu. A hlavně: BUSH NEBYL SÁM...



Nebol sam, kedze o nom hovorili zrejme vsetci US prezidenti. (Na kamery mimochodom aj Obama)
Ten ktoremu sa to nepacilo bol J.F. Kennedy a aj za to zaplatil zivotom. Snahy o "zjednotenie sveta" pod absolutnou nadvladou zopar mocnych jednotlivcov su tu ozaj uz od nepameti. Doteraz vzdy stroskotali a verim ze tomu bude tak aj teraz. Navyse ludstvo si zacina uvedomovat co sa deje za oponou. Cize moznoze teraz maju uz len posledny pokus, dufajme..

(Mimochodom Europska unia, Americka unia (mexico - kanada - usa {uz naplanovana}, a potom uz len azijska a africka su tohoto dokazom)
teh_noob
Čtenář
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod beka 26. 4. 2011 13:47

Jojo, dokument jsem viděla (taky nedokoukla - kvůli agitačnímu přitroublému tónu:) ona největší tragédie na tom celém je, že lidé nevěří takovýmhle dokumentům (není divu, ten "děsivý a tajemný" tón a spousta nesmyslných polopravd a teorií okolo). Zároveň jsou zmasírovaní mainstreamovými médii. Ale to jak funguje dnešní svět není žádná bláznivá konspirační teorie, ani to není nic tajného, o čem by nás média neinformovala, nebo nějak zatajovala. Akorát - přesně jak bylo v dokumentu řečeno - nás nutí myslet si, že je pro náš život mnohem důležitější vědět, jaký je zrovna na trhnu nejmodernější typ mobilu a jaké šaty a boty jsou in zrovna tuhle plesovou sezonu. V záplavě těchto informací se nám zdají zprávy o různých odhalených skandálech a zvěrstvech co páchají ti "vysoko postavení" nedůležité, nebo spíš tak ojedinělé (na jedno takové odhalení připadne, troufnu si odhadnout, 10 článků o tom "jak ho dostat do postele" či "nový mercedes již na trhu" nebo "microsoft a jeho nové produkty". Pokud se píše o politických, sociálních, ekonomických problémech, upřednostňuje se psaní typu: Příběh malé hladovějící holčičky z afriky.. takže máme pocit, že se stačí ustrnout nad smutným příběhem, ale nic se nemá přehánět, takže si půjdem koupit ten nový gel na vlasy na který byla reklama hned pod článkem.
Nedůvěryhodnost takovýhle konspiračních teorií a dokumentů na jejich základě natočených tkví v tom, že nám bombasticky odhalují křečovitě a násilně utajovanou pravdu. Ale tak to přeci není. Stačí pár veselých článků navíc a pravda se utají sama. To že svět funguje na základě přání a požadavků lobbistických skupin (krásně poukazuje na tenhle fenomén film Děkujeme že kouříte), drogových kartelů a jiných "národních mafií" a že mocní (tj. ti kteří na chod světové politky, a jejím prostřednictvím i na chod celého světa, mají největší vliv) jsou převážně až výlučně ti nejbohatší je fakt, který si průměrně intelgentní člověk neživící se reklamou a neustálým konzumováním (ono je lepší koupit si barvu na vlasy než se trápit nad světem že...) který trochu zapátrá v záplavě informací musí sám ihned vyvodit. A zda jde těmhle "mocným" o dobro lidstva a dobro planety už si každý může usoudit sám.
On totiž tenhle nadbytek informací je mnohem lepší manipulační technika než totalitní zákaz přístupu. My ty informace máme totiž hned u nosu. Jen je pro nás příjemnější kliknout na nohatou manekýnu.

-- 26. 4. 2011 14:59 --

"jojo, všechno nějak dopadne"... to je přesně to, co se v nás naše moderní demokratická kapitalistická společnost snaží neustále podporovat... vždycky budem mít na rohlík a na teplou postel. Ale ono to tak není... možná v Americe a v Evropě. Zbytek světa by vám mohl vyprávět, že to taková samozřejmost není. A lidi uvědomte si proboha že systém neustáleho ekonomického růstu, vytváření "vzdušných finančních zámků" oproti nimž nejsou žádné reálné hodnoty, devastace živtoního prostředí ve "pokroku" společnosti byl už od začátku naprosto jasnou utopií!(pro mne spíše antiutopií).
beka
Čtenář

Odeslat příspěvekod trodas 7. 11. 2013 13:10

NWO - spekulace nebo realita?
(New World Order - Nový Světový Řád)

Obrázek

Hej, chlape, ty skutečně věříš, že mezinárodní bankéři jsou zapojení v globálním spiknutí k vytvoření jedné světové vlády?

"Někteří dokonce věří, že jsme součástí světové kliky pracující proti zájmům USA, charakterizující moji rodinu a mně jako mezinárodně orientované a konspirující s ostatními na světě k vytvoření více propojené, globální politicko-ekonomické struktury - jednoho světa, jestli to tak chcete nazvat. Pokud takové je mé obvinění, pak se přiznávám že jsem vinen a jsem na to hrdý."
-David Rockefeller ve své autobiografii "Vzpomínky", str. 405



...není nad upřímné přiznání... :-D

Co z toho pro nás plyne? Že je třeba si na tyhle lidi dávat pozor, protože to, co se budou snažit udělat je zneužít naštvanosti lidí ze současného systému (který sami vyrobili!) ke změně tohoto systému tak, jak jim bude vyhovovat.

Co tedy když nebudeme následovat vůdce či lidi - ti se dají odstranit či koupit, ale vize a ideje, ty jsou nesmrtelné a nezcizitelné - a shodneme se na několika jednoduchých a základních vizích jak dál, já bych navrhoval:

1 - peníze slouží lidem a nelze je vytvářet z ničeho a zotročovat tak lidi a státy nekonečným dluhem

2 - naši zástupci budou námi zvoleni i námi kdykoliv odvoláni, když se shodne 50% a jeden člověk z těch, co daného zástupce zvolili, že je nadále nezastupuje

3 - všichni zástupci vykonávající moc naším jménem (poslanci, soudci, policisté) mají právní i hmotnou odpovědnost za svá rozhodnutí


....to navrhuji proto, že např. zde http://www.blisty.cz/art/70887.html je krásně vidět, jak se presstituti snaží lidi volající po změně zdiskreditovat tvrzením, že nenabízí žádnou alternativu. Shodně tak kecy, jako že je nebudou brát vážně, dokuď přesně neřeknou, jak to má být jinak.

Přesné vize jsou ale zbytečné a nesmyslné (slouží jen k rozdělení lidí - rozděl a panuj!), lidé si rozhodnou sami jak to bude pro ně nejlepší. Jediné co potřebujeme není "jak to přesně bude fungovat", ale pár jasných a přesných vizí, co se musí změnit, na kterých se všichni shodneme
a ten zbytek bude vyřešen konsenzem (hlasováním) a prostou majoritou posléze, neb se nikdy nic nezmění, dokud majoritna neřekne NE, už toho mám dost!


http://www.youtube.com/watch?v=UTk_uQwDFBU
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jack111 7. 11. 2013 19:27

trodas píše:1 - peníze slouží lidem a nelze je vytvářet z ničeho a zotročovat tak lidi a státy nekonečným dluhem

2 - naši zástupci budou námi zvoleni i námi kdykoliv odvoláni, když se shodne 50% a jeden člověk z těch, co daného zástupce zvolili, že je nadále nezastupuje

3 - všichni zástupci vykonávající moc naším jménem (poslanci, soudci, policisté) mají právní i hmotnou odpovědnost za svá rozhodnutí


1) kdyby se stát nezadlužoval, neměl by ani na dávky. Přežil bys?
2) V posledních volbách vítězná strana získala necelých 21% hlasů. Politiky bys mohl měnit každý druhý den a nikdy by se nadala udělat nepopulární potřebná reforma. Jakákoliv.
Volby jsou tajné, nedá se zjistit, kdo koho volil.
3) Kdo to bude dělat?
Jack111
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod icotech852 10. 3. 2014 11:40

Podme si spolocne pozriet to,co nam prezentoval George Bush starsi v roku 1991




citujem:

when we are successfull - and we will be

Cize je tu Agenda New World Order,kde si vykonavatel predsavzal,ze ju aj dokonci a uspesne zrealizuje.Otazkou je len ci dobrovolne alebo nasilu.
forsaken...
icotech852
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod PetrAsch 21. 3. 2014 23:17

Bank of England: Co jsou a jak se tisknou peníze
http://www.bankofengland.co.uk/publicat ... 14q102.pdf

citát:
Commercial banks create money, in the form of bank deposits, by making new loans. When a bank makes a loan, for example to someone taking out a mortgage to buy a house, it does not typically do so by giving them thousands of pounds worth of banknotes. Instead, it credits their bank account with a bank deposit of the size of the mortgage. At that moment, new money is created.
PetrAsch
Čtenář

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků