od sioga 14. 3. 2010 21:16
mluvis o baleni venku? pokud-li pomineme ze zkusenosti s holkama u mne jsou nulove, tak zatim nemam prilezitosti ani prostredky se ven seznamovat nebo aspon nahodou potkat coz i pak bych asi se neodhodlal kohokoliv oslovit, coz uz parkrat se potvrdilo ale problem v soucasne chvili pro mne je ze se mi neozyvaji slecny co jsou pro netu, zkratka nejsem pro ne lakavy ale ja nehledam divku na chozeni a ani kamaradku kterou bych musel bavit, ale kamaradku ktere bych se mohl sverovat ale nerikam ze nejsou takove ktere by si mne radi vyslechli ale jen jde o to ze jim o to nestojim, prece jen ve fronte maji spoustu dalsich atraktivnejsich co se tyce jak po vzhledove, tak majetkove tak i naladove.
ale vim ze bych se vedl lepe kdybych mel fotku vedle nejakeho auticka,baracku a u more, ve vlakne odkazovanemu vyse jsem to psal, odezva byla nad me ocekavani, takze se jen muzu utesovat ze se mi snad podari nejakou najit pres net az budu mit vyse vyjmenovane.
ale otazkou ted je jak dosahnout toho abych mel aspon jednu netovou kamaradku treba i s perspektivou na neco vic a nemusel nikomu sam ozyvat a vnucovat se a vyhledela si mne sama? ale asi jsem beznadejny pripad.
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.