The Yo-God God Detector

Oficiální náboženství a sekty, smysl života

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod droopy 19. 11. 2009 14:12

brutal2 ma pravdu. nechapem ako sa tu mohla strhnut taka blazniva diskusia o nepoctivych podnikateloch. tento Yo-God Detector kazdemu funguje spravne. je to kus poctivej prace a za nejakych 5 dolarov za kus to nie je ziadne okradanie.

nechapem ako si niekto dovoli napadat aj takuto nevinnu poctivu cinnost. navyse ludia co to kupuju presne vedia ako Yo-God Detector funguje a co od neho mozu ocakavat. nevidim tam absolutne ziadnu nepoctivost.

ziadne okradanie na zaklade nevedomosti alebo hluposti tu nie je!
droopy
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod dodo23com 3. 12. 2009 23:22

Entis: a co rikas na horoskopy. Je jich taky spousta za ktere musis platit. A taky neni prokazane ze funguji .. si myslim uplne stejna vec jako detektor .. jednoduse ... pokud nekdo veri ze mu ten detekrot bude fungovat.. tak at si ho koupi .. nekoho obvinovat za to ze prodava neco takoveho je myslim nefer
dodo23com
Čtenář

Odeslat příspěvekod aquarkko 4. 12. 2009 01:13

funguje horoskop jaký znamení se k jakýmu pravděpodobně bude nejvíc hodit atd., ale horoskopy typu "dnes se vám bude dařit, na co šáhnete" jsou blbost
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trent 4. 12. 2009 09:22

No horoskoy jsou ale taky napsány tak šikovně, aby si v nich člověk našel to své.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jack111 4. 12. 2009 12:16

Nejlepší jsou horoskopy v novinách. Táta v nich kdysi dělal a říká, že horoskopy čas od času psal. Prostě na něj přišla řada. Takže takové ty obecné bláboly a náhodně přiřadit ke znamením.
Jack111
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trent 4. 12. 2009 12:30

Tak tak...věřím, že kdyby se prohodily mezi znameními tak si tam člověk vždycky něco najde. HLavně, že jsou všichni spokojení ;-)
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Juanitos 6. 12. 2009 21:16

Horoskopy sú hlavne dobrý obchod, inak viete o tom, že tých súhvezdí je 13 a vôbec to nemá byť rozdelené na rovnaké obdobia?
Juanitos
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 6. 12. 2009 21:54

No Chvapci, já to zase shrnu jo,...Voni jsou horoskopy z čubiček a Horoskopy! fundované, že...i rádoby hororskopy od různejch šejdířů a nemakačenků. Astrologie je spolu s Astronomiií věda i Paravědy jsou do jisté hranice vědy, že...kdo se chce řídit podle těch čubičkovejch, jeho problém, no přeci jenom to i,,těmhle pisátělom ,,občas vyjde, no je to aspoň někdy sranda, že. Takže co se Týče Astrologie...na každém šprochu je pravdy trochu, navíc , když se to dělá poctivě a pořádně s Empatií a vcítěním se znalostmi i z jiných oborů, zdánlivě nesouvisejících, vono v podstatě nejde o To ho sestavít či vypočítat, teď již existují slušné programy na KOMP, ale stále není nad Růčo + Hlava a zkušenosti atd. Protože s Těma rychlejma Blbcema je to podobné jako s DIGIfoťákama, taky u nich je potřeba nastavit,,M,,a zmáknout manuální nastavení, než to nechat jen na Tom Blbcovi, prostě si na Tu opravdovou umělou Inteligenci, budem muset dajakej Pátek još počkat, he. Takže k tomu vypočítanému é sestavenému
,,Horoskopu + Orbitě,, potřebujete, ještě Psychologii, Filosofii, Pedagogiku, Astronomii, o Matice a geometrii ani nemluvě, a pár věcí od Boha, he opět: Dobrý fotograf bez FOTOEYE , Empatie, Citu, Uměleckého nadání, a líbnutí od Múz je namydlenej a jen schopnej dělat pouze dokonalé technické fotky, že i s vercajkem za Pár 100K!...
A bez přesného Data zrození a přibližného data zplození, a přesné lokace místa porodu, rodinou anamnézou atd, se nemá cenu do Horoskopu pouštět, že. Takže asi Takhle, aby to k něčemu mohlo posloužit...je to makárna, kterou se dá naučit za cca 10 - 20 let, při Těch vrozených schopnostech, že. Kdo si myslí, že mu stačej 1- 2 roky a program v kompjútru, tak je vedle jak ta jedle a Ti/Ty co za ním příjdou taky, ano je to pak jen o prachách a s Astrologií to nemá vůbec nic společného. Protože voni tydlecty Umění z Asii, maj Tisíciletou tradici, včetně Léčitelství, Bílé Magie a těch,,Paravěd,, ...schopnosti Mnichů, Lámů, šamanů, a všech Vědoucích, ale to již jsem na Cestě, ouplně jinam...a můžem pokračovat Jinde, protože tenhle Rank již nemá se šarlatánstvím,,YO GOD,,již vůbec nic společného...Starec Marcel od Zvonu...Tulák po Hvězdách a Nekonečnem.
Marcel Kudlvasr
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Juanitos 6. 12. 2009 23:08

Ak sú horoskopy také pravdivé, prečo dvojičky, ktoré sa narodili pár minút po sebe majú úplne iný život?
Juanitos
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 18. 12. 2009 10:13

No Juanitos, Ty Dvojičky jsou těch pár minut po Sobě, že...A ze začátku zase tak jiný život nemají(a většinou ani později,...) a také záleží na Tom jestli jsou to opravdové! Dvojičky, pochopitelně...atd. A později, jak se rozhodovali,,na těch rozcestích Života,,. Když již žili každé,,vlastním,,životem. Jinak Tě mohu ubezpečit, že mají velmi podobný život a jsou prostě ve stálém kontaktu, a vědí ,,jedno o druhém,,i na Dálku. Je mezi nimi velmi těsné Pouto až do Konce. STarec Marcel od Zvonu...jdu hledat na Fóru, kam tohle OT! přesunout.
JO , již jsem to vykopnul:,,OSUD,,...Věříte v něj a v Horoskopy aj Astrologiu a pod. PaVědy?!
Marcel Kudlvasr
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mtmccox2 18. 12. 2009 14:26

Co takhle vyrobit nějaký definitivní a neoblafnutelný radar přítomnosti pana policajta?
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův
Uživatelský avatar

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků