The Yo-God God Detector

Oficiální náboženství a sekty, smysl života

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Entis 11. 11. 2009 20:47

Asi jsem vedel, co pisu :D hold, kdo veri, nepotrebuje nejaky poťapany pristroj. O tom je ta vira a proto se tomu rika vira a ne fakt. Protoze clovek v Boha veri, ne ze si je tim jist.
Konec-koncu, cim si dnes muze byt clovek 100% jist? Podle kvantove mechaniky asi nicim :D ale to uz asi jedeme hrube do OT :D
God Detector je dalsi vec, jak vydelat na lidske hlouposti a naivite. A smutne je, ze se to borcum ocividne i dari. :-/
Entis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod nazdar (novy) 11. 11. 2009 21:21

Bůh je asi v každém z nás,včera jsem slyšel sousedku,jak vyčítá manželovi:"Pane Bože,ty vypadáš !".
po trávě se nechodí,tráva se hulí
nazdar (novy)
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod dodo23com 12. 11. 2009 01:05

Entis: proc je to smutne ze se jim to dari .. zavist?? : ) Ono hloupost je relativni .. jak si toho byl strycek Albert urcite moc dobre vedom .. kazdy je hlupak a proto je lidska ci jakakoliv hloupost nekonecna
dodo23com
Čtenář

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 12. 11. 2009 04:15

Vítaj DODO, mezi námi, Dobro dóšli...no jen tak na úvod, Švercové , šmelináři a podvodníci i pod. podnikatelé tu jaksi v oblibě nejsou...tak proto je smutno!, jak se daj lidi nachytat i v Česku, a že to Těm grázlům projde, a podobný kecy jako:,,závist,,si nech od cesty, děkuji...a nic ve zlém DO DO...nechceš si změnit pro jistotu svoji Niku?! Bude zbytečnej Flame...no nic Já tě předem varoval. Dobrunka Ponocnej Marcel od Zvonu.
P.Z. Jen tak ma napadlo dodo, jaká je Tvá definice ,,Hlupáka,, a toho,,relativního,, a , že Všichni jsou Hlupáci, děkuji, za dišputaci, tady to OT není, že...
Marcel Kudlvasr
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Entis 12. 11. 2009 07:50

Dodo a Ty tu to co? :D
Zavist to neni, hloupost je podle Ujca Albertka relativni ci nekonecna, to ale neznamena ze by ji meli vyuzivat podvodnici ke svym ziskum. Pokud zisk tak s necim, co alespon dokazatelne funguje.
Pracka pracuje, koupim.
Sporak? Taky.
Ale vydelavat na necem co nikdo nikdy nevidel ( coz mi letmo pripomina Bohusa v ***** ) a funkcnost toho strojecku je dokazana asi tak jako je dokazano ze evolucnim stadiem tucnaka je clovek, to je necestne a spini to jmeno podnikani. Jak nejake babce prodaj bazmek co nefachci za dlouhy peniz, urcite zkritizuju aj tu babku, proc to kupovala, ale nebudu se zastavat prodavajicich, kdyz vedeli co, komu a za kolik to prodavaj. A urcite ne ze zavisti. To si muzem navzajem prodavat nefunkcni kramy a tvarit se ze je vse v poradku.
Howg

edit:// K posledni vete: Ono by to bylo z hlediska kapitalismu v poradku, "buy low, sell high". A zisk, zisk, zisk. Za vsim zisk. Jak jinac, kdo by byl vice cestny a prodaval se ztratou? Proto cest a kapitalismus se tezko slucuji, a je to muj nazor, takze beru kritiku tezkych kapitalistu, ale kdyby byl kapitalismus cestny tak by doktrina "buy low, sell high, sla ke dnu a to by pak nebyl kapitalismus.
Takze si musim zvyknout, ze nastolenem peneznim a ekonomickem systemu je cest v obchodovani az mozna nekde vedlejsim produktem pocatecniho zisku.
Nerikam ze vsichni jsou v tomhle ohledu svine, jen rikam ze nikdo nemuze hrat Janosika, jet doktrinu "buy high, sell low" a na trhu obstat.
Entis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 12. 11. 2009 11:02

No Entisi pár pravých kapitalistů a podnikatelů, se tu již vyskytuje a nekrachují, obchodují se Západem a tam to jaksi jinak než poctivě nejde, jinak si může,,poděkovat,,. Ale teď to již OT pomalu je, měl bych tu pár Ručiček s krabičkou grátis i s Biblí, kdo by mal zájem...Starec Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Entis 12. 11. 2009 11:10

Nj, rikal jsem ze ne vsichni jsou svine, ale okradani "nevedomych", naivnich ci vericich lidi diky nejakemu strojecku je krajne nemoralni. Chyba naivnich a vetsi chyba naivitu zneuzivajicich = prodavajicich.
Entis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod nazdar (novy) 14. 11. 2009 20:46

Okrádání seniorů je nemorální,souhlas.Ale co je ještě hnusnější,to je ten fakl,že těm zlodějským hyenám se v podstatě nic nestane,kde je morální kredit podnikání ? Kde jsou zákony na ochranu zákazníka ? Kdo podvedl jednou,podvede zas,je to jeho způsob obživy a právníci mlčí,živnostenské úřady by měly okamžitě jednat a tvrdě a ono by se to postupně narovnalo,ale co chcete od společnosti,která je morálně na dně ?
po trávě se nechodí,tráva se hulí
nazdar (novy)
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Entis 15. 11. 2009 11:29

No koukam, ze mne aspon nazdar pochopil.
No ja bych rekl ze moralni kredit je nizky i na uradech.
Existuji vyjimky, ktere opravdu vyuzivaji svych pravomoci a konaji podle nich, viz. Karvinsky magistrat zvolen Nej. Uradem 2008, prave za spokojenost obyvatel s fungovanǐ tohoto ustavu.
Ale dost uradu je "lenivych", cokoliv resit, pokud uz, tak s velkym prodlenim se doberou vysledku, o cemz se mnohdy na vlastni oci muzeme presvedcit treba v Cernych Ovcich nebo Obcanskem Judu.
ÚOS - Úřad pro ochranu spotřebitele
ČOI - Česká obchodní inspekce
Oba organy maji moc v takovyh pripadech konat, samozrejme i Policie, otazkou vsak zustava, do jake miry byvaji ohlasene podvody reseny a vyreseny.
A to opomijim fakt, ze existuje rovnez urcite procento podvedenych, kteri nenahlasi sve podvedeni.
Vzdy je smutne sledovat, kdyz v televizi vidim nejaky podobny pripad.
Je jiste ze uz bylo na stranu senioru adresovano mnoho varovani a upozorneni, aby se vyvarovali takovych "lidi - zvirat". Nekteri si to vemou k srdci a jsou obezretnejsi, nekteri ne, ovsem podvodnici vzdy muzou prijit s novym napadem a jednoduse duchodce obalamuti natolik, ze to pak dopada stejne, jak to mnohdy vydime v TV.
Eticky kodex podnikatelu je diskreditovan prave podobnymi jedinci a pak clovek lehce zanevre na celek, pokud ma spatnou zkusenost treba i jenom s jedincem.
Entis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 15. 11. 2009 12:00

souhlas. Ono u nás slovo podnikatel občas má takový ten hanlivý podtext jako třeba cikán. Oboje to jsou normání slova, jen díky okolnostem dostala hanlivý význam.
Ono je taky problém, že když je někdo poctivý a při tom úspěšný, jde se po něm už z principu, protože panuje názor, že úspěšný nemůže být poctivý.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Entis 15. 11. 2009 15:30

Ano, presne tak.
Jenze prave jedinci, kteri pachaji podvody snizuji duveryhodnost vsech, celku.
Je mnojo uspesnych a zaroven poctivych podnikatelu, ale staci zla zkusenost s jedincem a nazor na celek se muze totalne obratit.
Pak uz je ale lehke vyslovit hypotezu, ze v zajmu zachovani duveryhodnosti poctivych podnikatelu by se prave tito meli ve spolupraci s patricnym organy snazit zamezit, ikdyz to urcite bude lehke rict a horsi udelat, podvodum a nekalym praktikam.
Jak rikam, snadno se to rekne, ale pri trose snahy to nemusi byt az tak slozite, dokazat alespon trochu zamezit podvodum ze strany tech, kteri podnikatelum kazi jmeno a reputaci.
Entis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod brutal2 15. 11. 2009 16:06

Entis píše:God Detector je dalsi vec, jak vydelat na lidske hlouposti a naivite. A smutne je, ze se to borcum ocividne i dari. :-/


Človíčku nešťastnej, říká ti něco slovo "vtip"? :shock: :roll:
brutal2
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 17. 11. 2009 12:15

brutal2 píše:
Entis píše:God Detector je dalsi vec, jak vydelat na lidske hlouposti a naivite. A smutne je, ze se to borcum ocividne i dari. :-/


Človíčku nešťastnej, říká ti něco slovo "vtip"? :shock: :roll:


človíčku nešťastnej, říká ti něco slovo "slušnost"? ještě jsem nějak nepostřehl příspěvek od tebe, který by nenaznačoval, že ten druhý je vůl.. :tleskani
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Entis 18. 11. 2009 10:53

Dlouho jsem tu nebyl, dovolenkoval jsem.

Vtip? Ikdyz bych vzal God Detector jako vtip, pak proc se prodava? Ty by jsi vysel na namesti s taskou nefunkcnich kramu a zacal je prohlasovat za plne funkcni a prodavat? A kdyby nekdo neco, tak bys argumentoval vtipem?
Trapne...
Ale budiz. Ovsem to o cem jsem psal potom nelze brat jako vtip ani ze srandy ;)
Entis
Návštěvník

Odeslat příspěvekod brutal2 18. 11. 2009 11:20

Prodává se to proto, že to někomu přijde vtipný a tak si to koupí. Třeba může chodit za věřícíma a ukazovat jim, že podle detektoru tam bůh neni. Nebo co já vim. Když je naprosto zjěvný že to je vtip, tak nevidim problém. Jo kdyby to prodával negramotným někde v africe tak třeba, ale takhle?
brutal2
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků