Syn potřebuje spasit...

Oficiální náboženství a sekty, smysl života

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod aquarkko 4. 8. 2008 14:16

fanatickej je způsob, jakým ty to prezentuješ. už jenom proto tě nemůžu brát vážně, kapišto?
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Sattero 4. 8. 2008 15:16

Já bych na tvou počest, ty jeden malej Jidáši (kdo zná onen seriál, hned si vzpomene), sbírku na právoplatný a hlavně trvalý ban :D
Sattero
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Andrew_R 4. 8. 2008 15:25

jhls píše: nepoznal jsi opravdovou lásku.

Celé tohle absurdum začíná na tom, že se modlíš za člověka, který je zapřisáhlý ateista a jen citoval ten "dotaz" z jiného fóra. Šlo mi jen o to, že jsi nepochopil, kdo pokládá dotaz. Jinak doufám, že Bibli chápeš celou. Nutno dodat, že se jedná o mnohem komplikovanější text, nicméně víra je nekonečná ;-)
To say 'I love you' one must know first how to say the 'I.'
Andrew_R
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod gagarin 5. 8. 2008 09:10

Hehe nepoznate ma,ale automaticky ste ma odhadli,ze nie som v richtigu.Verim,ze takito ludia by sa dali inde vyuzit,nie v obycajnych zamestnaniach.Ubezpecujem vas,ze som uplne normalny :-) Taketo reci mavaju zväcsa skolaci,alebo dospely nedospely,co su stale na urovni deti,ziju stale vo svojich ohranicenych predstavach o svete,zivote.Osud im doprial,ze sa o nich vsetci starali,nikdy nic nezazili,malo kamaratov a vsetko im ide hladko,sem tam na 2 piva a citia sa polobohovia.Ked pride tvrdsi zivot,tak sa idu zblaznit,stoja a zase ich musi niekto tahat za ruku,lebo ich mozocek nechape.
Prezil som toho naozaj vela a nie som sam,len som ukazoval,ze aj taky je zivot.Samozrejme,ze som odporcom takychto veci.
Tiez sa tam citim ako alenka v risi divov,ale to nie len v mojom okoli. Jednak som strasne vynaliezavy od mala,to prinieslo vela problemov. Padol som davno do obchodu s bielym mäsom,ked som si chcel poctivo zarobit,takze vysukanie vlastnej matky,ktora vedome rada drzi nie je az take zle (verte mi,ze zena pokial ma hrdost a nechce nedovoli),ako kradnutie zien v CSR,ich lakanie s okamzitym vycestovanim a nakoniec otrocina,bitka,znasilnovanie,panicky strach,zial,sebaneucta,vycerpanost,zlomenie ducha...v rakusku,taliansku... zabijal by som mucenim.
Nabuduce vyberame:svistanie guliek okolo hlavy a hratky so zbranami
obvinenie mna a kamarata policajta ani sme nevedeli za co
extremne buracky
brutalne bitky
a vela dalsieho v serial :pod akymi sedativami je najlepsi anal

prepacte ja uz beriem zivot s humorom


az teraz som si vsimol tie vyfuky chacha to bolo dobree a tvoja ticha sprava,ze osobna skusenost s klucovymi dierkami ti najviac vyhovuje,ma neoslovila vzhladom na nepredstavitelne velkostne nepomeri

klucove dierky su moc velke :-)
gagarin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Sattero 5. 8. 2008 09:47

No nevšiml sem si, kdo tu psal něco o klíčových dírkách a nevím jestli je to slovenštinou bez diakritiky (a to sem na Slovensku pořád), ale nějak ti nerozumím. Ztrácím se v tvém textu a naprosto ho nechápu. Meleš tady páte přes deváté. Naprosté nesmysly, které jsou více OT než Listerovy čisté spoďáry. Buď začni psát normálně anebo vůbec. Z tvého textu čiší to, že opravdu nejsi moc v richtigu. Proč bys jinak psal hovadiny jako toto:
gagarin píše:Tiez sa tam citim ako alenka v risi divov,ale to nie len v mojom okoli. Jednak som strasne vynaliezavy od mala,to prinieslo vela problemov. Padol som davno do obchodu s bielym mäsom,ked som si chcel poctivo zarobit,takze vysukanie vlastnej matky,ktora vedome rada drzi nie je az take zle (verte mi,ze zena pokial ma hrdost a nechce nedovoli),ako kradnutie zien v CSR,ich lakanie s okamzitym vycestovanim a nakoniec otrocina,bitka,znasilnovanie,panicky strach,zial,sebaneucta,vycerpanost,zlomenie ducha...v rakusku,taliansku... zabijal by som mucenim.
Nabuduce vyberame:svistanie guliek okolo hlavy a hratky so zbranami
obvinenie mna a kamarata policajta ani sme nevedeli za co
extremne buracky
brutalne bitky
a vela dalsieho v serial :pod akymi sedativami je najlepsi anal

Promiň, ale můj názor na tebe se nezmění, dokud budeš psát jen a jen takové hovadiny. Pokud chceš psát o obchodu s lidmi, otročení či mučení, založ nový thread. Tento je o něčem jiném :)
Sattero
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod gagarin 5. 8. 2008 10:29

Je mi uprimne luto,ze si taky nechapavy,zial aj takych ludi mam okolo seba a plne s nimi sucitim.Nemozu za to,ze nechapu nas svet,ziju si vo svojom svete a je im dobre. Dokonca mi sme pre nich blazni,ked si doma jeden zalozil taborak v obyvacke.
Samozrejme tvoj nazor na mna ti neberiem a nikdy som nikomu nevnucoval svoj nazor.Ja si o tebe zatial nemyslim nic,nakolko ta nepoznam a z par riadkov,ktore pise pre mna anonym,nie som schopny prist na to co si zac (cest vynimkam).
Mozes byt 1 z tych ako niektory moji kolegovia,precitas im vtip a nechapu co som hovoril,ostatny sa smeju,povies 2+2=5,6 a smeju sa,ze to nie je pravda,ostatny nechapavo chapu.Boja sa dazda,lebo mamicka im vbijala do hlavy,ze dostanu zapal pluc.Baby na stare kolena balia na HDD,stavebne vypocty,vymontovane ziarice z mikrovlniek. TO JE FAKT
gagarin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Sattero 5. 8. 2008 12:53

Já žiju ve světě reality - nekončených válek, spousty vrahů a deviantů, idiotů a mediální masáže. To je svět dneška, tedy stručně řečeno. Ty děláš, jako kdybys byl něco víc či chápal mnohem víc. Nevím zda se ti zdá normální si zapálit v obýváku ohýnek a opékat si tam buřtíky :) To dělají buď blázni nebo bezdomovci - ti ale nemají většinou na výběr, protože pokud náhodou najdou opuštěný dům, tak tam asi nepujde topení, elektrika a sporák, že :)

Zda to byl vtip, to nevím, mě to nepřipadalo. Vtipy se píšou trochu jinak. Tvé posty mi připadají jako od člověka, co trpí depresemi a je silně introvertní (já jsem taky introvert, ale ne tak silně)... Když to čtu, vidím za tím člověka, který žije v tom svém malém světě a nikoho tam nepustí, natož třeba jinou pravdu, či osvětlení.

Opět nechápu, proč píšeš, že se někdo bojí deště kvůli mamince. Promiň, ale to se netýká ani tvého příspěvku a stejně tak o starších (z tvého příspěvku spíš 30-45, tedy ne starších, ale zralé, abychom nikoho neurazili :) ) ženách a způsobech balení - sice sem nikdy neslyšel o balení na HDD (nevím zda myslíš na poruchy PC - to pak ano) atd. Já znám zase jiné story :)
Naposledy upravil Sattero dne 5. 8. 2008 20:19, celkově upraveno 1
Sattero
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod S-Tony 5. 8. 2008 13:03

jhls píše:Sattero+aquarkko: Ježíš řekl: "Poznáte pravdu a pravda vás vysvobodí".


Já tu pravdu poznal. Ježíš není! Od té doby co to vím, jsem konečně svobodný člověk.
Takže měl Ježíš díky bohu s tou větou pravdu. ;-]
Naposledy upravil S-Tony dne 5. 8. 2008 13:06, celkově upraveno 1
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Sattero 5. 8. 2008 13:05

S-Tony píše:
jhls píše:Sattero+aquarkko: Ježíš řekl: "Poznáte pravdu a pravda vás vysvobodí".


Já tu pravdu poznal. Ježíš není! Od té doby co to vím, jsem konečně svobodný člověk.
Takže měl Ježíš pravdu s tou větou. ;-]

Svatá pravda, Tony! 8-)
Sattero
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Agramon 5. 8. 2008 16:49

gagarin: neuvažoval si o kariéře v církvi? zkušeností máš na to patrně dost.. ;)
Agramon
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mareq0 5. 8. 2008 19:59

trodas: za to 100% může George W. Bush mladší, NASA nebo Izrael - tito totiž můžou za všechno zlo na světě :mrgreen:
Obešel já polí pět!
mareq0
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trodas 19. 9. 2008 10:30

Tak na ty to nesvedes :)

Bushove, NASA ani Izrael neexistovali v dobe, kdy zidovsti Rabini vytvorili krestanstvi na likvidaci okupantu z Rima a posleze na zotroceni cele nezidovske populace.
(do 12 stoleti bylo pujcovani na urok (bankerstvi) oznacovano jako lichvarstvi (usury) a trestano cirkvi smrti (!) - tak jasna monopolizace bankovnictvi zidy nesla posleze sve ovoce... zjisti si nekdy jak Nathan Rothschild (nemecky zid) ukradl v podstate celou Anglii behem rozsireni falesne zpravy o tom, ze Waterloo vyhral Napoleon...)

Ze to zvracene nabozenstvi plodi nasledky a katastrofu dnesni spolecnosti neni nic jineho nez zamysleny vysledek.

Jak typicky zidovske. Zpusobim problem a sam se tvarim jako jeho reseni a dusevni mrzaci to stale "zerou".

Francie. Sarkozy ministrem vnitra. Prijima do zeme statisice mladych nastvanych Muslimu sliby jak se budou mit jako Francouzi. Muslimy bez kvalifikace a znalosti jazyka nikdo nezamestna. Tvori na okrajich Parize a dalsich velkych mest ghetta, kam se neda vstoupit. Agresivita roste. Sarkozy nedela nic. Pote, co se dva pristizeni zlodejicci bezi schovat do el. transformatoru a objevi neco mocnejsiho nez Allaha - stridavy, stridavy, silny elektricky proud - Sarkozy zorganizuje nepokoje onech Muslimu. Drancuje se, zapaluji auta, normalni clovek se trese strachem. Policie nezasahuje. Je pred volbami.
Sarkozy se prezentuje jako zachrana Francie, jeho reci prekonavaji sliby Hitlera jak zatoci s komunistickymi rozvraceci. Na rozdil od Hitlera neslibuje jen tvrde potrestani (dostane-li vyjmecne pravomoci!) ale i deportaci tech kdoz se drancovani a zapalovani aut ucastnili. Vcetne tech, ktery uz maji (dik jemu) Francouzske obcanstvi. Volby.
Sarkozy za maximalni medialni masaze s pomoci spoluzidu vyhrava volby a stava se prezidentem Francie.

Dodnes nedeportuje jedineho Muslima a neudela nic pro vyreseni toho problemu, ktery sam vytvoril/zpusobil.


Ale nemusime chodit tak daleko. Rath a jeho LOK zpusobili prumerne 3x ceny leku a medikamentu v CR oproti treba Nemecku (ano, oproti bohatemu Nemecku platime (i pojistovny, procez neni penez...) prumerne 3x vic, maje 15x nizsi platy...) a nyni se prezentuji jako reseni problemu. Jak typicky zidovske a jak pochopiltene vzhledem k jeho rodicum - agentum a konfidentum StB v Prazske obci zidovske.

Milujeme sveho zida blizniho :D
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Agramon 19. 9. 2008 15:43

nj, kdo umí ten umí.. nezáviďme jim to..
Agramon
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jack111 19. 9. 2008 18:00

trodas: To sou kdydy. Sarkozy přistěhovalce do země nezval, ti pocházejí z francouzských kolonii a využívají mírnější imigrační zákony. Podobný problém má Anglie. Po nepokojích se tyto zákony zpřísnily. Přistěhovalci nejsou problém jen Francie.
Nevím, kolik stojí léky v Německu, ale s 15x větším platem se musej mít jak prasate v žitě :-D
Jack111
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ciapka 19. 9. 2008 18:42

15x vacsi plat ma mozno tak minister... normalny plat je niekde na urovni 80k..+- taky vyssi standard nie obracac hamburgerov... len poistenie jedneho nemeckeho kamosa vyde na mesiac 250euro a to sa chvalil aku super ma ponuku lebo to je lacne jak nic...ze normalne nadstandardne poistenie stoji 400euro mesacne...take pre socky 200euro... a to len poistenie... takze nemec je bohaty mozno na slovensku/cesku...v nemecku uz si ako krat nezije...
ciapka
Návštěvník
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků