Jak říci manželce, že má zhubnout ?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod laserovic 16. 6. 2008 11:49

Ahoj,

mám problém. Svoji manželku mám rád, ale dost mne mrzí (35 let), že ztloustla a nic s tím nedělá, vždy se pro ni najde jiná priorita, než je nějaké cvičení a zhubnutí. A navíc si večer obvykle otevře víno a buráky. Sex máme 1x do měsíce max - spíše ještě méně, na což si ona stěžuje, a chce vědět proč. Jako každého normálního chlapa mě ovlivňuje vzhled ženy a prostě na sex s ní nemám chuť, snad jedině potmě, ale není to ono.
Dříve jsme měli sex několikrát týdně, což nám vyhovovalo oběma. Zatím to řeším masturbací, ale nemám z toho dobrý pocit.
Kdyby měla chlapský mozek, řekl bych, zhubni, a bude sex, zjednodušeně řečeno. Nikdy jsme nebyli oba žádní hubeňouři (ale na svatební fotce jsme byli docela štíhlí), ale její bmi je už za hranicí obesitas a její noha ve stehně je jako u jiných žen nohy obě.
Nerad bych, aby upřímnost vedla k rozvodu, máme i děti, ale nejsem nějaký mistr řeči, poraďte.
Bodům zatím unikám, alespoň mi nic nepřišlo.
laserovic
Čtenář

Odeslat příspěvekod cumel30 16. 6. 2008 12:04

Musíš to riešiť tak,že je skúsiš poradiť nejakú kvalitnú diétu. Ak to nezaberie,skús zamykať chladničku a špajzu.Ak ani to nepomôže,tak skús jej navrhnúť vychádzky na bicykli a sex aspoň každý druhý deň a k tomu trojfázový tréning+masáž celého tela.Keď ani to nepomôže,tak sa s tým zmier a otvor si lahváč.
Je ťažké byť pako,konkurencia je veľká.
Nad alkoholom ešte nikto nevyhral,len ja som remizoval.
cumel30
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Andrew_R 16. 6. 2008 12:45

Řekni jí to, co jsi tady napsal. Na závěr třeba dodej, že upřímná řeč je nejvíc poctivá :-)
To say 'I love you' one must know first how to say the 'I.'
Andrew_R
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod laserovic 16. 6. 2008 13:11

Docela bych uvítal reakci nějaké ženy.
Bodům zatím unikám, alespoň mi nic nepřišlo.
laserovic
Čtenář

Odeslat příspěvekod Kirkwood 16. 6. 2008 13:20

Řekni jí to na rovinu, ve vztahu by měla vládnout upřímnost. Né způsobem "si tlustá", ale mírněji. Třeba "Miláčku vzpomínáš, jak dříve..... "něco na ten způsob ;-)
Kirkwood
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Noovo 16. 6. 2008 13:30

ja bych ji to mirne naznacila jen tak mezi reci (ale ne ji rict:"ses tlusta, zhubni")...treba ji vezmi na kolo, brusle a nebo jiny sport :-)) ...
a propo mne pritel rekl o vikendu, kdyz jsme grilovali, ze jsem nejak pribrala, rekl to se usmevem na tvari a vim, ze to nemyslel zle a sama dobre vim, ze zhubnout potrebuju :-))
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod laserovic 16. 6. 2008 16:46

Můj kamarád dokonce řekl manželce, že s hrochy ne.uká, ale totou cestou bych jít nechtěl..
Bodům zatím unikám, alespoň mi nic nepřišlo.
laserovic
Čtenář

Odeslat příspěvekod Manli2 16. 6. 2008 16:51

no a co zapracovat i na sobě? třeba nechce dělat něco sama....
Manli2
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MarkFX 16. 6. 2008 16:55

hubnutí sexem :D eh
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod laserovic 16. 6. 2008 17:26

MarkFX píše:hubnutí sexem :D eh

No to abych jí někoho sehnal :D
Bodům zatím unikám, alespoň mi nic nepřišlo.
laserovic
Čtenář

Odeslat příspěvekod anonymni 16. 6. 2008 18:25

OK, jdu do toho :D Kdy a kde? :D
anonymni

Odeslat příspěvekod MgX 16. 6. 2008 18:32

Myslím, že odpověď není jednoduchá. Ono v zásadě záleží na tom, jak to mezi Tebou a manželkou vypadá, jaká ona ve skutečnosti je - myšleno povahově atp.
Dle toho bych pak vybral ,,radu" jak na to jít.

Myslím, že to dobře napsal Andrew_R, ale také se to nedá použít vždy. Minimálně je to potřeba - hodně vhodně ,,zabalit".

Nevím, jak jsi na tom Ty. Ale co zkusit také (jako mít obavu o svoji vizáž) a nabídnout manželce společné ,,sportovní" chvilky? V každém případě můj názor je ten, že drastická dieta je k ničemu. Je lépe ,,pozvolna" zlepšit jídelníček, nejíst večer a v noci a nekombinovat některé druhy potravin. Vynechat přespříliš sladkostí atp. Důležitý, při hubnutí - a nejen při něm - je pohyb. Bez něj bych se na to celé vykašlal. Řekl bych, že může být skoro (za určitých okolností) důležitější, jak ona ,,dieta".

BTW: máš opravdu pocit, že když manželka zhubne, tak Ti sex s ní půjde líp? Nebudeš si jen lehčeji představovat, nějaké své tajné ,,múzy" ?

Ještě bych se zamyslel nad duševní rovinou onoho stavu ve kterém se manželka nachází momentálně. Tzn.: má nějaké velké stresy? V práci, doma ... Prostě vychytat i takovéto věci. Ty přispívají k (u některých jedinců) větší konzumaci jídla a špatné životosprávě. Chuť na jídlo také dovedou výrazně ovlivnit některé nemoci, či medikamenty - léky. Z těchto je třeba jmenovat některé léky na alergii a samozřejmě i antikoncepční tabletky.
Jednou ze základních a dost se vyskytujících ,,anomálií" u žen může být hormonální nerovnováha, vyvolaná třeba poruchou funkce štítné žlázy.

Určitá nadváha vzniká u žen samozřejmě po porodu. Některé ji bez problému ,,sundají", jiným - ač se snaží, zůstane její část napořád.

Je to i o ,,konzistenci" postavy a genetických předpokladech v rodině.

Snad jsem to napsal trochu přehledně a dal pár informací. Možná nadbytečných, ale myslím, že je třeba takovéto věci řešit ,,organizovaně" a komplexně.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod aquarkko 16. 6. 2008 20:02

drsnej problém...a to ztloustla po porodu nebo jen tak? a o kolik, z kolika? upřímně, nenapadá mě "jemný" řešení.,..rozhodně to neřeš stylem jak kamarád. třeba brát ju na výlety za sportem je dobrej nápad, řekni, že třeba "pojď na čerstvej vzduch", nebo místo TV jděte do kina nebo tancovat, taky pohyb. a tvoje váha se od svatby změnila jak? a jak dlouho jste spolu? napadla mě ještě jedna věc...třeba říct na nějakou normálně vypadající ženskou (ne vychrtlinu) "hele, ty šaty vypadaj dobře, že?" a ona se třeba chytne za nos, že je chce taky, a donutí ju to něco dělat...ale vážně s tímhle hodně opatrně, jestli to veme špatně, může mít deprese do konce života...anebo, svěř se její kamarádce, a ať jí to naznačí ona...to by mohla vzít líp než od manžela
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Anonymous 16. 6. 2008 20:10

Pošli ji odkaz na tuhle diskuzi. :D
Anonymous

Odeslat příspěvekod MgX 16. 6. 2008 20:14

Šmarjá .... přes kamarádku, jak radí aquarkko bych to neřešil ... to by mohlo dopadnout špatně na všechny tři strany :!: :mrgreen:

Jo, to od Jersey II. není zase tak špatný nápad - jen to je třeba zase dobře ,,zabalit" ;-) :D
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků