Jaka byla Vase 1. brigada?

Podmínky pro práci, vztahy se zaměstnavateli, platy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Lexx 23. 7. 2007 00:07

No, u nás bylo vždy 800 letáků, to odpovídá :-D
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Matik 5. 8. 2007 15:19

Moje 1. brigáda byla pro přes agenturu Amont projekt digitalizace dat pro ČSSZ. Nejvíce mi vyhovovalo to, že si tam člověk mohl zavolat a říct na kterou směnu přijde a přizpůsobit brigádu svému životnímu tempu.
Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.
Matik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 25. 12. 2007 00:09

zdaleka né první ale ted čerstvě nedávná:

Jak jsme prodávali kapry

Sehnali jsme si brigádu předvánoční prodej kaprů, kde slibovali výdělek 8 až 12tis.
Byli jsme přiděleni až kamsi za prahu do Rakovníka, což je skoro přes celou republiku, ale slibovali že ubytování a cestu nám zaplatí... Očekávali jsme že budeme přebývat v nějaké plesnivé maringotce, ale ubytovna byla nahodou v pohodě...
5 dní jsme teda prodávali kapry, máchali se ve studené vodě, zabíjeli, kuchali atd... Stánek se musel hlídat i v noci, to jsme se střídali po 4 hodinách.

A za tyhle extremní podmínky a tvrdou práci jsme si vydělali dohromady 2730Kč což je děleno na 4 lidi nějakych 680kč!!!! :!: :!: :!:
Prostě nás podělali ti dodejci kaprů, navíc jsme hned první den dostali od inspekce pokutu do 5tisíc za nepřesné vážení, dodali nám blbé váhy, očekávám že nám ta pokuta ještě přijde... :x

Ale to ještě můžeme být rádi, ta vedlejší skupina taky 4 studentů co prodávali v jiné části města ještě musí doplácet 13tisíc!!!

Takže pro shrnutí:

Představte si že jedete několik dlouhých hodin přes celou republiku abyste 5 dní v největší zimě brutálně dřeli a pak za to ještě zaplatili... v pohodě ne?? Podělávka největší :wink: :roll:

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Naposledy upravil MarkFX dne 25. 12. 2007 00:13, celkově upraveno 1
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod anonymni 25. 12. 2007 00:12

no tak to je mega na <> :-( A nějakou smlouvu nemáte?
anonymni

Odeslat příspěvekod anonymni 25. 12. 2007 00:14

Ozaj, a nebylo to tak, že těch 12tis jste si vydělali, ale tím pádem že Vám odečetli ubytování a cestu tak proto to bylo jenom těch 680? na každého? :hm
anonymni

Odeslat příspěvekod scater 25. 12. 2007 00:20

hehe docela všivárna.Nedávno sem četl v časáku, že si takhle někdo přijde až na 18 tisíc tejdně.Ale bez ubytování a tak.Jen přijde na místo, prodává/hlídá a je to.Peníze dostávaj jen za "nastandart" - zabití, kuchání, odstranění šupin atd.Z normálního nic nemaj.
D'n'B fan
To my né.To Komunisti.
Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ?
Ne, to byl Pepek námořník
scater
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 25. 12. 2007 00:47

smlouvu samozřejmě jsme podepisovali, i ty růžové papíry pro sociálku... Ale asi je nám to už prd platný bo to má on a asi nám to nedá. A cestu nám taky zatím neproplatil..

Jakože by se těch 10tis. i dalo vydělat, my jsme z každého kila kapra měli mít 3kč, plus ty služby (zabití 5kč, kuchání 20kč, zbavení šupin 20, uříznutí hlavy atd....) Fronty jsme měli veliké, denní tržba byla třeba až 50tis.

Jenže nás podělali ti dodejci kaprů, tím že měli šáhnutou váhu... Vážilo se to v 50tikilových neckách, ale těch třeba -5kg je hned poznat když kilo kapra bylo za 80kč. A těch necek bylo hafo moc.
Takže my jsme si tam ty peníze co měli být naše "vydělali" ale to se poslalo tomu majitelovi a na konci z vyúčtování pro nás prostě zbylo necely 3tisíce.

A jelikož ti naši kolegové co prodávali u Lídlu měli narozdíl od nás na náměstí mín lidí a tím pádem menší tržbu tak jim nestačily v konečném vyúčtování ani ty peníze za služby a ještě musí doplácet 13tis.

řikám, podělávka největší, dobře mají vymyslený ten systém ti hajzli... Včera jsme přijeli zničení smradlaví v 10 večer a když si na to vzpomenu chce se mi brečet... A cestu nám samozřejmě neproplatil

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod aquarkko 25. 12. 2007 02:13

Márku, todle je mi tě vážně líto :(
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Mathey 25. 12. 2007 04:04

***** by mě to
Mathey
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 25. 12. 2007 12:48

Mathey píše:***** by mě too/quote]

jenom??? :D

Dneska v noci se mi zdálo jak prodáváme kapry... :hm

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod jannnn 25. 12. 2007 16:15

mels aspon kapra vcera k veceri? :D
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 25. 12. 2007 17:45

no kur*a že měl...

Přitom normálně mívame na vanoce nějaké cizokrajné ryby a jednou tak za 3 nebo 4 roky kapra a zrovna to vyšlo letos... :hm

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Player. 25. 12. 2007 19:47

MarkFX: ty si z nas musis robit *****.:D Este som nepocul aby niekto platil druhemu za vlastnu pracu :D
Ale aspon mas skusenost a nabuduce nebudes taky naivny ;)
Player.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 25. 12. 2007 19:51

taky sem to ještě nečul aby někdo zaplatil za to že může pracovat ...

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod OS 29. 12. 2007 00:15

MarkFX: Hej, tak tohle je hodně hnusné od toho šmejda zaměstnavatele.
Hodit ho té kádě se studenou vodu a poté vykuchat na náměstí.
OS
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka