Zabavovani veci ve skole

Tady můžete řešit otázky týkající se dědění, diskriminace a další.

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Ani. 13. 11. 2007 16:55

Ze je to ucitel z nej robota nedela, ale presto si nesmi delat co chce... Co mam ja zkusenost, tak vetsina ucitelu se chova dosti povysene, skora jobz si v ty skole byl kvuli nim a ne naopak... Predevsim na zs a ss, na vs je to vsechno trochu jinak. Osobne sem ucitelum nikdy nic nedal, kdyz mu nic nedas, tak ti nemuze nic vzit...

Jak tu neko pise o tom, ze pokora a ucta vuci ucitely :) to je pekna hloupost, ucitel je normalni clovek jak tramvajak, kterej ti taky nemuze zabavit svacinu... Samozrejme na nej nemuzes bejt vulgarni, ale zaroven si k tobe nemuze on dovolit to co ty k nemu take ne.
Ani.
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod jajaja 13. 11. 2007 18:07

Noovo píše:jajaja: nedelej si z toho pr*** a mluv vazne...
to ale vubec neni sranda,ja mel pak celej den hlad!! muze to nebo ne?
jajaja
Čtenář

Odeslat příspěvekod Noovo 13. 11. 2007 18:30

Ani. píše:Jak tu neko pise o tom, ze pokora a ucta vuci ucitely :) to je pekna hloupost, ucitel je normalni clovek jak tramvajak, kterej ti taky nemuze zabavit svacinu... Samozrejme na nej nemuzes bejt vulgarni, ale zaroven si k tobe nemuze on dovolit to co ty k nemu take ne.


hloupost je to cos prave napsal...dnesni deti vubec nevedi co autorita je...proto jsou na ucitele frackoidni a nerespektuji je...ty si ve skole hlavne kvuli te vyuce, kterou ti ucitel dava a ne naopak...chapej tramvajak a ucitel to je velky rozdil tos fakt s timhle konkretnim pripaden prestrelil...to je totiz jako bys srovnaval policistu a ucitele...
protoze ucitel a rodic by mel byt prirozena autorita, coz bohuzel v teto dobe mnohdy neni...
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod iwigirl 13. 11. 2007 18:42

Ani. píše:Jak tu neko pise o tom, ze pokora a ucta vuci ucitely :) to je pekna hloupost, ucitel je normalni clovek jak tramvajak, kterej ti taky nemuze zabavit svacinu... Samozrejme na nej nemuzes bejt vulgarni, ale zaroven si k tobe nemuze on dovolit to co ty k nemu take ne.


tramvaják s tebou tráví x hodin denně a vštěpuje ti základní nejen pedagogické hodnoty do budoucího života? :hm
iwigirl
VIP uživatelka
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod jajaja 13. 11. 2007 19:09

a jenom proto ze se mi snazi jak si rekla "vstepit" nejaky vedomosti mi muze snist svcinu?
jajaja
Čtenář

Odeslat příspěvekod iwigirl 13. 11. 2007 19:34

pouze jsem reagovala na názor, že učitel je ve vztahu k tobě to samé co tramvaják. Co se týče svačiny, samozřejmě že ti ji zezrat nemůže, to je snad nad slunce jasnější.
iwigirl
VIP uživatelka
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod aquarkko 13. 11. 2007 22:44

Player. píše:a preco nie? Ked niekto napriek viacerym upozorneniam je hodine a ucitel ho varuje, ze mu tu desiatu(svacinu) zje a ziak nic... Urcite lepsie opatrenie ako poznamka do ziackej knizky (lol).
Asi si predstavujes ucitela ako naprogramovaneho robota, co ma na kazdu situaciu len jedno hlupe riesenie. Asi zabudas, ze su to tiez bezni ludia a ako ludia sa aj spravaju.

ne, ale v životě by mě nenapadlo žrát někomu svačinu. pokud neumírám hlady (a to tenhle případ určitě nebyl), tak snad mám nějakou úroveň, ne?
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Player. 14. 11. 2007 19:06

Mne sa take riesenie nahodou pacilo a trufam si povedat, ze aj u vacsiny triedy, aj ked nebolo mozno povolene a spravne. Sice musim dodat, ze to uz bolo asi v 3-tom rocniku na strednej, kde sme my ucitelov ani ucitelia nas nepovazavali za nepriatelov ako na zs.
Pamatam si tiez jednu situaciu, ked jeden debil neustale na hodinach vykrikoval a prerusoval hodinu. Ucitel zbadal, ze to nevadi len jemu ale aj ostatnym. Tak mu povedal, ze ho uz na jeho nevhodne spravanie upozornovat nebude, ze vsak my si to vyriesime medzi sebou. Tak sme si to sami rucne vyriesili a bol klud.
Player.
Nadšenec
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ani. 14. 11. 2007 19:09

Noovo: Jojo dnesni deti jsou frackoidni hajzlici co se maj mlatit rakoskou a ucitel, protoze je ucitel, jim muze brat veci... Posledni dobou je stale popularnejsi stezovat si na mladou generaci, bez toho aniz by se clovek zamyslel sam nad sebou... Fakt, ze ucitele nejsou prirozana autorita je podle tebe chyba deti?

iwigirl: To je pekna veta z prvni republiky podivej se na soucasny skolstvi... Kolik z ucitelu na zs a ss ma pedagogicky vzdelani?
Ani.
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ToMMyK 15. 11. 2007 20:35

Pekny flame, jen co je pravda. Nicmene zuasadni problem zde vidim v tom, ze nedelate rozdil mezi moralkou a pravem. Jedno z toho je totiz vymahatelne a druhe nikolivek...
Kdyz turbo tlaci, tri valce staci
ToMMyK
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Noovo 16. 11. 2007 08:14

Ani: na vine jsou zase a jen rodice, kteri na sve deti serou a neumeji si je vychovat natoz i na ne udelat cas...a pak chteji jeste po skole, aby je vychovala za ne...
A jednoho teplého červnového dne se narodila Noovo:))

Love is a Losing Game

VENUS=Noovo :)

BYLO TO SILNĚJŠÍ NEŽ JÁ...Valmont (a já to také ráda používám:))
Noovo
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jack111 22. 11. 2007 19:26

iwigirl píše:pouze jsem reagovala na názor, že učitel je ve vztahu k tobě to samé co tramvaják. Co se týče svačiny, samozřejmě že ti ji zezrat nemůže, to je snad nad slunce jasnější.u/quote]


A neni? Oba dělaj práci za kterou jsou placený a kterou od nich požaduju. Nic víc. To že s jednim z nich trávim víc času na tom vůbec nic nemění. Ale spíš bych použil přirovnání k revizorovi. Sice něco v hlavě má (učitel to co učí a k práci revizora se každý taky nedostane), ale na většině to neni vidět. Ale je to chyba samotných obětí, když po sobě nechávaj šlapat.
Jack111
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Rop 22. 11. 2007 20:47

Váš názor je úžasný ... koukám že úcta k předávání informací od někoho zkušenějšího k vám neexistuje ... tak teď se jenom těším až budete v pozici učitele (neboť učitel je například i otec učící něco své dítě, učitel autoškoly, starší spolupracovník ve firmě) a ti, které máte něco naučit se vám budou smát, že jste pako co je přece nic naučit nemůže :lol:
Udělejte pokus ... zkuste někoho, kdo o to nemá zájem naučit to, v čem si myslíte, že jste opravdu dobrý .... občas to chce změnit stranu ... ono to zase tak jednoduché není :-)
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jack111 22. 11. 2007 21:34

Nebudu nikoho učit, když o to nestojí. Učitel taky může žáka vyrazit z hodiny nebo jinak ukázat studentům, že když se nechtějí vzdělávat, tak nemusí. Jenže to právě plno učitelů nedělá. A i kdyby tech "špatných" bylo méně, tak to stejně bude házet stín i na ostatní. Učitel je tu pro žáky a ne ani pro něj, ale ze školních lavic jsem tenhle pocit často neměl. Se mnou do třídy chodil...ehm...student, co na všechno z vysoka (tedy na školu a tedy i na učitele), v hodinách si v lepšim případě čet neviny, prostě děsně v poho...pro drtivou většinu učitelů tam ale jakoby nebyl. O to víc si ale vylejvali zlost na ostatních. Výsledek to mělo jedinej, učitele jako autoritu nikdo nebral. A při tom stačilo málo, žáka potrestat hned na začátku. A právě proto je přirovnávám k revizorům. Ti taky dvoumetrový cestující nechávaj klidně projít, ale chudáka studentíka, co si doma zapomene průkazku, si pořádně vychutnaj.
Nemám rád lidi, co ukazují svou převahu nad slabými, ale jakmile se na ně někdo jen zle podívá, tak se běžej schovat do kouta, i přesto, že jim nic nehrozí. A že jich učí... :roll:
Jack111
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Rop 23. 11. 2007 17:44

Já se taky nikdy nechtěl učit psát a číst ... nebavilo mě to ... a jazyky mě nebaví do dneška .... ale bez čtení bych si nemohl přečíst daňové zákony, a bez psaní bych nevystavil svým zákazníkům fakturu ... to že někdo se nechce něco naučit neznamená, že ho to učit prostě nikdo nebude (opravdu některé věci jsou potřeba a člověk teprve časem zjistí, že o tom už někde slyšel, že to vlastně zná i když předtím se mu to zdálo zbytečné) ...
Jinak já jako "pedagog" jsem před formou trestů vždy upřednostňoval formu "výsměchu" ....
Místo toho abych na někoho řval a vyhazoval ho tak jsem ho zesměšnil před jeho vrstevníky ... u puberťáků to zabírá naprosto skvěle :-)
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Návštěvník
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků