!!!Jste spokojeni s nynějším stavem na pauze?

Rady, náměty a připomínky k tomuto fóru

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Jak jste spokojeni se zdejším stavem na pauze ?
ano, naprosto 13 %  13%  [ 13 ]
spíše ano 29 %  29%  [ 29 ]
spíše ne 21 %  21%  [ 21 ]
vůbec ne 21 %  21%  [ 21 ]
je mi to jedno 14 %  14%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 98

Odeslat příspěvekod Ledni_Medved 5. 5. 2007 15:58

Vudcus stab vykonava jen vudcovu vuli a jinak to nebude...

"Myslíš že nám, moderátorům nezáleží na tom aby se zde návštěvníci cítili dobře ?"

Kdyz budes mit hospodu naprd, prodas pivo? to je to samy ;-) ... Jde jen o to aby se zakaznik mel natolik dobre aby prisel zase :-D
i just done´did´dat! Yo Momma sed dat things ya all da´day´a´loooong! Thingies like "dont stop youngstah" ´n "Ya da best .. naaaaaah ... da best younstah" ....

and God stands by me when im saying dat "Ya love ya all" :-D
Ledni_Medved
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Michal P 5. 5. 2007 16:10

Lední medvěde co to meleš, jaký vůdcův štáb, jaké vztahy vládnou v současnosti v našem moderátorském týmu vůbec netušíš, vůbec to není jak ty si myslíš.
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ledni_Medved 5. 5. 2007 16:57

je videt ze si se zeptal spravne "jaky vudcuv stab" ... a pak si zacal mlejt neco o cem ja sem vubec nemluvil ...
i just done´did´dat! Yo Momma sed dat things ya all da´day´a´loooong! Thingies like "dont stop youngstah" ´n "Ya da best .. naaaaaah ... da best younstah" ....

and God stands by me when im saying dat "Ya love ya all" :-D
Ledni_Medved
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Michal P 5. 5. 2007 17:02

tak absolutně nechápu o co ti jde, co je to teda ten tvůj vůdcův štáb a proč to sem taháš
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ledni_Medved 5. 5. 2007 17:20

to vubec .. ale vubec nevadi ....ze to ....TY ....nechapes :-D ...

(proste to neres Michale)

// Michal P: dík za vysvětlení, hlavní je že to chápou ostatní jimž to bylo určeno

/// Michale ... to bylo mysleny na uplne nekoho jinyho nez ste vy ... a dokonce sem vznesl svuj nazor v poslednim radku, ten byl pro vas a co si o vas myslim ;-)
i just done´did´dat! Yo Momma sed dat things ya all da´day´a´loooong! Thingies like "dont stop youngstah" ´n "Ya da best .. naaaaaah ... da best younstah" ....

and God stands by me when im saying dat "Ya love ya all" :-D
Ledni_Medved
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MgX 5. 5. 2007 17:33

Dobrý den,

hned v úvodu musím vyzdvihnout Michala P. V této chvíli ani tak nezáleží na tom, jaké má názory a postoje, ale že se snaží jako moderátor být opravdu nezávislý a přemýšlí nad tím, co kdo napíše, zda se v jeho výrocích nenachází kousek pravdy, která by mohla toto fórum vylepšit, či posunout dál.
Děkuji mu i za to, že svým způsobem na ostatních fórech dělá reklamu pro pauza.cz, někdy na některá témata, dokonce dává link, aby přilákal diskutující. Dokonce ve svém ,,podpisu“ má i reklamní link na pauza.cz.
Michale, ač jsem mnohdy k některým Tvým výrokům velmi tvrdý, věř, že má případná kritika, není myšlena zle. Vážím si toho, že jako moderátor, alespoň v mých očích, stále rosteš.

Vzhledem k tomu, že Michal P, navštěvuje i ,,Garáž“, jakožto fórum webu AR, ví, že jsem i tam zanesl ,v určitém směru a duchu, diskuzi, která se napřímo a velmi těsně dotýká obou těchto fór, konkrétně ,,Smetiště Garáže“ (fórum AR) a pauza.cz.

Někteří přispěvatelé tam samozřejmě svým způsobem poleptali diskuzi zbytečnostmi a OT. Avšak s tím jsem počítal. Co je pro mě jako diskutujícího a hlavně člověka důležitější, obdržel jsem i některé náznaky a reakce, které vypovídají o skutečnostech v minulosti, které zřejmě nastaly a vyvolaly anomální děj, kdy se pauza.cz stala konzervativním, zbytečně upjatým fórem a naproti tomu ,,Garáž“ druhým extrémem. Své poznatky, zde momentálně popisovat nebudu. Musím však přiznat, že plně chápu ,,blbou náladu“ některých ,,garážistů“, když se řekne pauza.cz.

Nyní si dovolím, ač jsem momentálně opravdu unaven a vyčerpán, reagovat na některé příspěvky a myšlenky vás diskutujících.

ally píše:2Jersey - tak naposledy - naprosto spokojen je jen málokdo, vždy se dá něco vylepšit. Já taky hlasovala jen pro spíše ano. Navíc už vím o jednom uživateli, který hlasoval vůbec ne, protože se mu nelíbí situace na fóru NYNÍ, kdy se píšou kraviny i do seriózních témat a nová témata na smetišti se mu také nelíbí. Když totiž napíšeš situace na fóru nyní, tak ta už je jiná, než třeba před půl rokem. A pak je otázka, když se jim tu VŮBEC nelíbí, proč tu jsou. Myslím, že alespoň něco se tu zamlouvá všem, co sem chodí, ale v hlasování se to trochu hrotí. Howg.c/quote]

Ally, když jsem Tě poprvé ,,spatřil“ zde na fóru, říkal jsem si, to je taková normální ženská, taková, které já mám opravdu rád. Můj náhled byl zakalen Tvojí, v minulosti diskutovanou reakcí, na můj svérázný, avšak dobře míněný, dle mého názoru humorný, diskusní příspěvek. Když jsem pak sledoval některé Tvé výroky, zjistil jsem, že z určitého nevysvětlitelného důvodu, reaguješ tak, jak reaguješ. Odešla jsi z ,,moderátorského postu“, a pokračovaly některé Tvé zbytečně kritické reakce na cokoliv. Z Tvých výroků mně kromě jiného vyplynulo, že opravdu jsi ve svých myšlenkách a pohledu na fórum, velmi konzervativní. Nebudu Ti vyvracet Tvůj pohled a Tvé názory – jsou Tvé. Avšak sama pro sebe, bez ,,hlasitého“ zveřejnění si přiznej, že ne všechno je zcela dobře, že ne všechno i z Tvé strany je úplně korektní a nezaujaté.
Pakliže i Ty sama vidíš, že je co zlepšovat, tak k tomu přispěj aktivním přístupem a nejen kritikou všeho nového. Myslím, že na to máš a že můžeš situaci zde na fóru výrazně vylepšit.

Ally a Zero_Cool i já jsem hlasoval pro ,,vůbec ne“. To v mých očích znamená, že je zde velké množství věcí, či zásadních věcí, které by se měly změnit. Zatímco by měl být každý uživatel rád, že se o dění na fóru diskutuje a přemýšlí se o něm, Ty a Zero_Cool opět naznačujete, že nechápete co tu tito nespokojenci vůbec pohledávají. Mohu hovořit sám za sebe. Ono ,,vůbec ne“ se v mé mysli váže k otázce ,,Jak jste spokojeni se zdejším stavem na pauze ?“ Já jsem nespokojen ve velké, větší než zanedbatelné míře, s tím ,,STAVEM“. Základní pojetí, forma a zvláště pak lidé zde, na které jsem si už zvykl, jsou oním prvkem, který mě na pauze láká. Proto zde stále zůstávám a poměrně rozsáhlým a pracným způsobem vyjadřuji své myšlenky tak, aby je každý pochopil, aby každému bylo jasné o co mně konkrétně jde. Přiznávám však, že jsem již trochu znechucen, možná i unaven a do hlavy se mi vkrádají myšlenky, že stejně tak jako Jersey II. napíšu svůj poslední příspěvek. Prozatím však jsem zde a tak mi dovolte, abych se vyjadřoval a reagoval na vaše názory, náhledy a požadavky.


nquote="Zero_Cool"]
Michal P píše:Ono se jim tu alespoň trochu líbí, jinak by sem nechodili, ale něco se jim tu nelíbí, a to právě chceme aby napsali.n/quote]
[color=blue]Já jsem spíš myslel ty, kteří hlasovalo pro "vůbec ne".
Pokud se mi někde vůbec nelíbí, tak tam prostě nechodím.
Nebo že by sem snad chodili "prudit"? :hm

A k tomu hlasování: Jednomu se zde třeba nelíbí, protože se znevažují témata a druhému se zde zase nelíbí, protože chce víc OT. Oba hlasují pro stejnou možnost, ale oba chtějí pravý opak... No není to komedie?? :oboze:e/color]


Na Tvou otázku, která je, jak jinak, velmi podobná té od ally, jsem reagoval výše. Pakliže mě bereš za prudiče, nechápu proč to neuvedeš zcela jasně, konkrétně a tzv. live and face to face.

Myslím, že každý ví přesně pro co hlasuje a co jednotlivé možnosti znamenají. Přestaň toto hlasování znevažovat. Jsme rozumní lidé a Ti kteří případně ,,nevědí“ si mohou přečíst, anebo se dotázat, kohokoliv z přítomných.

Komedie to opravdu není, pakliže si se vším spokojen, vyjádři názor a nebraň ostatním v tom, aby se i oni mohli projevit, třeba i v regulérním hlasování.
Nebo Ti snad vadí demokratický a přímý způsob možnosti vyjádřit svůj názor?


dquote="Ledni_Medved"]Vudcus stab vykonava jen vudcovu vuli a jinak to nebude...

"Myslíš že nám, moderátorům nezáleží na tom aby se zde návštěvníci cítili dobře ?"

Kdyz budes mit hospodu naprd, prodas pivo? to je to samy ;-) ... Jde jen o to aby se zakaznik mel natolik dobre aby prisel zase :-D//quote]

Myslím, že jsme v situaci, kdy si pauza.cz a její osazenstvo zaslouží korektní a hlavně – zcela jasné – reakce. Skutečný vůdce se zatím nikdy, pokud vím, nevyjádřil a je to škoda. Jeffe i já jsem o tento názor a skutečnosti týkající se pauza.cz prosili a žádali. Jeffe svůj názor krásně vyjádřil v jednom ze svým příspěvků na ,,Smetišti“, a to například zde http://pauza.zive.cz/viewtopic.php?t=33 ... &start=150


oquote="iwigirl"]Mně už taky došla energie něco řešit. Dostali jste volný prostor a namísto, abyste ho využili a snažili se si to tu užít( nevšimla jsem si za posledních x dní žádného nového tématu na Smetišti, ačkoliv bylo řečeno, že zakládat je můžete, pokud budou mít alespoň částečně hlavu a patu - že nemáte nápady ale není skutečně naše vina) tak tu řešíte, jak je tu všechno mrtvý a jak vám tu vlastně nic nevyhovuje.. Už na to fakt nemám náladu...
Naposledy upravil MgX dne 5. 5. 2007 17:40, celkově upraveno 1
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Johny[CZ] 5. 5. 2007 17:35

Jersey II. píše:Hlasování se dozajista nevyvíjí podle Vašich představ, a tak se za každou cenu snažíte zpochybnit jeho relevanci či vypovídající hodnotu.
c/quote]
Ano, myslím si, že existují lidi, co tu nejsou x hodin denně jako někdo jiný a kterým se tu líbí, a proto nechodí do "O tomto fóru". Já sám jsem ještě tak před dvěma měsíci chodil jenom do právní poradny, to je to, co mě sem lákalo. A byl jsem spokojen a nikde jsem nehlasoval.
nquote="Jersey II."]
... že se někteří uživatelé a lidé z vedení ... probudí a budou se snažit něco změnit. ... že právě diskutující lidé dělají diskuzní fórum.
j/quote]
To máš naprostou pravdu, jenže každý hlasoval pro jiný pól. Tobě třeba vadí, že Ti admini lockujou (lockaj? :D ) topicy, ve kterých se snažíš dělat zábavu. Jenže existují lidi, kteří do takových topiců nechodí a spíš jim vadí, kolik takových topiců existuje (ano, patřím tam já)
xquote="Jersey II."]
Tohle byl za současného stavu pauzy vážbě můj poslední příspěvek. Ryjte do mě, nadávejte mi, ale já už reagovat nebudu.a/quote]

To je škoda, a myslím to vážně.
Johny[CZ]
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ledni_Medved 5. 5. 2007 17:35

a ty ses ksakra kterej clovece ? :-D ...

bud se nudis (vic nez ja) nebo te to fakt bavi :-D ...
i just done´did´dat! Yo Momma sed dat things ya all da´day´a´loooong! Thingies like "dont stop youngstah" ´n "Ya da best .. naaaaaah ... da best younstah" ....

and God stands by me when im saying dat "Ya love ya all" :-D
Ledni_Medved
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Johny[CZ] 5. 5. 2007 17:42

MgX píše:I my uživatelé můžeme za to, že jsme méně aktivní, že nám chybí nápady, veselé historky a dalších XY věcí, které na pauzu patří.
Johny[CZ]
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Johny[CZ] 5. 5. 2007 17:44

Ledni_Medved píše:a ty ses ksakra kterej clovece ? :-D ...

bud se nudis (vic nez ja) nebo te to fakt bavi :-D ...


Jestli to bylo na mě, tak máš pravdu nudim se, maturity až za 16 dní 8) ... Takže zatím flákárna. A těšte se na příští týden, máme svaťák a to tu budu každej den :-P
Johny[CZ]
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ledni_Medved 5. 5. 2007 17:48

v urcitejch diskusich je OT zadanej .. jinde rusi .. a vzhledem k tomu ze Pauza je server o nicem, tak OT by se mohlo vicemene tolerovat (coz se uz deje) ... zamykani doslo taky k urcitymu bodu kde je imho spravne....

spis by to chtelo vymejslet nejaky hovadiny jako byla ta aprilova zabava ... (jenze kde brat porad napady, kdyz Vam to ani nepatri, ze ?)
i just done´did´dat! Yo Momma sed dat things ya all da´day´a´loooong! Thingies like "dont stop youngstah" ´n "Ya da best .. naaaaaah ... da best younstah" ....

and God stands by me when im saying dat "Ya love ya all" :-D
Ledni_Medved
Nadšenec

Odeslat příspěvekod christian 5. 5. 2007 17:49

MgX píše:Je škoda, že někteří, ač nespokojení uživatelé hlasují pro ,,je mi to jedno“. I kdyby se nic nezměnilo, stisknutí správného ,,tlačítka“, vám nic neudělá.
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ally 5. 5. 2007 17:51

MgX píše: Z Tvých výroků mně kromě jiného vyplynulo, že opravdu jsi ve svých myšlenkách a pohledu na fórum, velmi konzervativní.
r/quote]
Poslední dva dny tu mluvím o tom, že je třeba najít zlatou střední cestu, kde nebude přemoderováno, ale ani zmatek ve kterém by se vyznali jen ti, co ho dělají, ale Ty budeš pořád mlet jen o konzervatismu. A dokud se tu Jersey nerozloučil, tak už jsem do nikoho nerýpala a snažila jsem si zvyknout na nové návštěvníky a jejich náhled na fórum.

equote="MgX"] Můj náhled byl zakalen Tvojí, v minulosti diskutovanou reakcí, na můj svérázný, avšak dobře míněný, dle mého názoru humorný, diskusní příspěvek.k/quote]

Už asi nevím o který šlo.
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
VIP uživatelka
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 5. 5. 2007 17:59

Johny[CZ]

ale i oni mohou přispět, a to výrazným a nezanedbatelným způsobem ke zlepšení stavu. I oni a jejich předchůdci z jisté části mohou za současný stav,
Johny, tys mé myšlenky tak trochu pojal po svém, a to se mi nelíbí!

Johny[CZ] píše: To máš naprostou pravdu, jenže každý hlasoval pro jiný pól. Tobě třeba vadí, že Ti admini lockujou (lockaj? Very Happy ) topicy, ve kterých se snažíš dělat zábavu. Jenže existují lidi, kteří do takových topiců nechodí a spíš jim vadí, kolik takových topiců existuje (ano, patřím tam já)e/quote]


Každý by měl přispívat do vláken, či témat, která mu vyhovují a nebránit jinému, založit si vlastní, taková, která budou vyhovovat jiné skupině lidí. Některé LOCKy v minulosti, byly neoprávněné, nebyl k nim skoro důvod. Pokud Ti vadí, že tu chceme více vláken zaměřených na humor, nechápu Tvůj postoj k životu. Vždyť humor je jeho nedílnou součástí a ,,kořením". Já se sem chodím hlavně pobavit, pokecat, přijít na jiné myšlenky. Pokud Ty tu hledáš něco jiného, protože humor a zábava Ti v ,,reálném" světě nechybí, nebo dostačuje, pak hledej, já Ti v tom nebráním, ale Ty se také chovej korektně k ostatním.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Zero_Cool 5. 5. 2007 18:05

MgX: Diskuse s Tebou skutečně není jednoduchá. Zřejmě budu nucen vysvětlovat Ti polopatě každý můj příspěvek.
K první části: Píšu v první osobě, z čehož vyplývá, že já bych to tak udělal. Do podniků, v nichž se mi vůbec nelíbí prostě nelezu.
Za prudiče Tě nepovažuju, to byla jen řečnická otázka. Kdyby ano, řekl bych Ti to "face to face".

A s tím hlasováním to prostě je tak, jak jsem to popsal, stejné tlačítko mohou stisknout i uživatelé s naprosto rozdílnými cíli. Nespokojenost má prostě mnoho podob v jakémkoli směru.
Zymysli se nad sebou..
Zero_Cool
Nadšenec
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků