Včera jsem na tom byl v kinestaru a naprosto supéér!! Mnohem lepší než trojka

. Některé scény byly fakt úžasné, bylo to takové, jakby do posledního detailu.. Móc se mi líbilo, jak byl ten stadion na tom MS ve famfrpálu, ty triky před tím a vůbec, celá aréna, ten skřítek od Irů nebo Viktor Krum

. Hodně mě zaujaly takové, jak bych to nazval, ty "tance hostů" - holky z Krásnohůlek a typci z Kruvalu

. (BTW celkem sranda byla, jak Hagrid balil Madame Maxime

.) Hodně se mi líbilo provedení prvního úkolu (ten s tím drakem), možná to bylo až příliš zdlouhavé, ale napínavé do posledního konce. Druhý úkol byl taky pěkný, tam mě zaujaly ty "vodní tribuny" (já vím, prkotina, ale mi se to líbilo). Byly tam fakt zajímavé triky, pod tou vodou. Tomu sice předcházela jedna věc, která je v knížce trochu jinak (žaberník obstaral Dobby, ne Neville), ale v poho. Poslední úkol byl trochu temný a říkal jsem si, že je trochu škoda, že naukázali, jak tam Harry bojuje aspoň s nějakou potvorou (třeba bubákem alias mozkomorem). Potom ke konci, jak se Voldemort vrátil to bylo hodně zajímavé. Nebudu vám nic nalhávat, ale jak tam zabil toho Cedrika, tak jsem se rozbrečel.. Fakt to bylo dobře udělané. Hermiona byla na plesu celkem fakt kočena, ale Elisha to prostě pořád není

.
Abych to zhodnotil, film se mi líbil naprosto, všem, kteří váhají, doporučuju. Jděte radši do nějakého lepšího kina, protože tím se zážitek ještě prohloubí.
Ohnivý pohár nejlepší, Tajemná Komnata a Vězeň z Azkabanu asi na stejné úrovni a Kámen Mudrců poslední. Líbily se mi ale všechny.