Teroristický útok ve Francii 13.11.2015

Co nám přináší EU; politika USA a dalších zemí

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod trodas 16. 11. 2015 20:41

Myslím, že netřeba představovat blíže tuto událost, při které několik týmů teroristů zabilo spoustu nevinných lidí.

Fotka z koncertní místnosti (jen pro silnější povahy, neklikat, pokud na to nemáte žaludek: http://postimg.org/image/wsxc4n35v/ )

...

Já si myslím, že je to moc hezký pokus, jak dostat Francii do války. Stačí si položit pár otázek:

1 - pokud to udělal IS, co by tím získal? Aby ho místo jen Rusů bombardovali i ostatní, např. Frantíci? Bez logiky. Nemají k tomu žádný důvod... Chtějí si jen ten svůj chalifát udržet. Takto budou Rusy bez milosti rozbiti. Frantíci chtějí asi místo toho bombardovat Assada anebo Rusy, což je v rozporu s mezinárodním právem. Ona Francie snad bombarduje IS?! USA je "bombardují" zásobami a zbraněmi a Rusko je bombarduje bombami.

2 - stalo se to v pátek a ještě 13... hmmmm! Není to ten slavný pátek 13, kdy se v té samé Francii pokusil král zlikvidovat illuminátské bratrstvo (u kterého byl v zcela nesplatitelném dluhu, jaká to náhoda...) ale i nejtajnější depeše od krále, aby se akce sladila v čase na jeden den aby se nemohli varovat a dostali je všechny, byla prolomena a cirka 30% těch zmetků uniklo a uteklo do Anglie / Irska / Skotska ... a odtud posléze do USA. Na to, že má jít o zabijáky bez mozků (neb věří v nějakého boha, zde v Alláha) je to naprosto pozoruhodné načasování i umístění. A sice do země, která IS nijak neohrožuje... na rozdíl od Ruska.

3 - pokud reakce je ta, že Francie půjde do "války" s IS, pak taková "válka" vyhovuje hlavně banksterům a zbrojařům - ti mají motiv. Shodně má motiv USA, protože pokud neudělají nic, tak Assad spolu s Rusy, Hizballáhem a Iránci Sýrii osvobodí a pak vyčistí od Islámistů i Irák, což zaručí Rusku přátelské režimy v Libanonu, Sýrii, Iránu i Iráku. Vykopnuté USA šílí a mají proč... (nedávno se dokonce ukázalo, že Iránské milice používají Irácký M1 Abrams tank a dokonce na něj namontovali Ruský kulomet, když se US verze asi pokazila, nebo do ní měli méně nábojů... a takto osazený tank se objevil v opravně v Iráku...)


Ale hlavně - kdo vytvořil IS?

Původně byl pokus vytvořit Islámský stát (IS) v Afghánistánu. Jak Hillary Clintonová přiznala, USA dnes bojují s lidmi, které před dvaceti lety vytvořila (dříve Taliban, pak Al Kaida, dnes Al Nusra, ISIS, IS...):


Náhoda? Kdepak. USA vždy podporují vrahouny a teroristy, když se jim to hodí. Např. ještě nedávno teroristé a vrahouni z IS používali svou fotku s vlivným senátorem a neúspěšným kandidátem na prezidenta USA, Johnem McCainem, jako propagační materiál pro nábor nových členů:
Obrázek
http://www.dcclothesline.com/2014/06/23 ... hn-mccain/

Je fascinující, že máme jako zapomenout na to, že neoficielně IS už více jak dva roky vyzbrojují a podporují Amíci, aby dnes začali tvrdit, že právě existence ISIS je důvodem k další válce (v Iráku i v Sýrii...!), ve které je USA musí porazit?
(plnou silou letectva a ve spojení s vojáky na zemi, říká McCain)

McCain uvedl, že "všichni bezpečností poradci byli před dvěmi lety pro (oficielní) vyzbrojování IS, jen Obama to (oficielně) sám od sebe zamítl.":

http://youtu.be/KIWbBVDlOgM?t=30s

Pomohli jsme vytvořit IS, říká US generál Tom McInerney:

http://youtu.be/Hq6Z0aj5PEM

John McCain se setkal i s Bakrem al-Baghdadim, Chalífou Islámského státu:
Obrázek

…shodně nemá McCain problém podporovat odnož Al-Kaidy – ISIS:
Obrázek
http://wertyzreport.com/clanek/dempsey- ... ncuji-isis


PROČ to USA dělají:

Protože USA mohou odvrátit krach jedině tak, že celý SVĚT za ně bude platit skrze petrodolar jejich dluhy.

Je tedy podstatné, aby do Evropy dodávaly uhlovodíky spřízněné blízkovýchodní diktatury, projevující-se např. takto (to ale už opravdu nechcete vidět... opatrně tedy): http://www.liveleak.com/view?i=550_1421270303

Protože tyto diktatury drží USA při moci a tedy budou vždy platbu realizovat v dolarech, chtějí-li vládnout dál.

Rusko chce platby naopak realizovat v měnovém koši, Rublech či Yuanech = stalo se tak úhlavním nepřítelem USA a musí být démonizováno a zničeno a když to nejde, tak alespoň odříznuto od Evropy.

USA jde o všechno - všechno anebo krach. Takže propaganda bude sílit...
Naposledy upravil trodas dne 16. 11. 2015 21:37, celkově upraveno 1
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jack111 16. 11. 2015 21:11

trodas píše:Myslím, že netřeba představovat blíže tuto událost, při které několik týmů teroristů zabilo spoustu nevinných lidí.

Fotka z koncertní místnosti (jen pro silnější povany, neklikat, pokud na to nemáte žaludek: http://postimg.org/image/wsxc4n35v/ )

...

Já si myslím, že je to moc hezký pokus, jak dostat Francii do války. Stačí si položit pár otázek:

1 - pokud to udělal IS, co by tím získal? Aby ho místo jen Rusů bombardovali i ostatní, např. Frantíci? Bez logiky. Nemají k tomu žádný důvod... Chtějí si jen ten svůj chalifát udržet. Takto budou Rusy bez milosti rozbiti. Frantíci chtějí asi místo toho bombardovat Assada anebo Rusy, což je v rozporu s mezinárodním právem. Ona Francie snad bombarduje IS?! USA je "bombardují" zásobami a zbraněmi a Rusko je bombarduje bombami.


Zkusím to stejně, jako odpovídáš ty. Operace Chammal. Až si doplníš mezery ve vědomostech, tak budeme moci přistoupit k dalším bodům.
Jack111
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trodas 17. 11. 2015 21:53

http://www.armadninoviny.cz/operace-cha ... -stat.html
Celé operace se z francouzské strany zúčastnila čtveřice letounů – dvě stíhačky Rafale, jeden tankovací C-135FR a jeden průzkumný Atlantique 2. Foto: Návrat stíhaček po úspěšné akci. Každému stroji chybí dvě pumy.


...jo tak... Frantíci ztratili čtyři bomby někde nad mořem, případně to shodili na Assadovy jednotky, které s IS bojují (viz ty zacenzurované koordináty na videu), a někdo z toho dělá "vojenské zapojení Francie", aniž by ukázali jedinou fotku, co zasáhli a kde a proč... Bžvá. Takových kachen jsem už četl...

Nicméně řekněme, že je to pravda. No, takových náletů udělají Rusové za den 50+ ... tak kdo by útočil na Frantíky?


...


Žaluji vás
Vít Pokorný

Je suis France? Aneb mám si svou tvář na profilovce tady na fejsbůku zabalit do francouzské trikolóry? Ne, kamarádi, neudělám to. A to nikoliv proto, že bych snad nesoucítil s dětmi, které při náhlém útoku v Paříži přišly o své rodiče, nebo s mrtvou studentkou, která už nikdy nedopíše svou téměř hotovou bakalářskou práci. Předčasně a nedobrovolně odešlo více než 130 lidí, další stovka je v kritickém stavu v nemocnici, další tři stovky jsou "jen" obyčejně zranění. Je mi jich nesmírně líto, ale na pozadí jejich oběti napřahuji ukazovák, ukazuji a nekompromisně ŽALUJI:

- Politici Evropské unie, špičkoví představitelé bohatých a humánních západních států, TO VY jste umožnili, aby americká politika a Vaše servilní nečinnost rozvrátily stávající fungující politické systémy v Sýrii, v Eritrei, v Iráku, Afghánistánu, v Libyi, v Súdánu, v Čadu, a ve spoustě dalších států.

- TO VY jste zapříčinili konec obvyklého fungování těch krajin, vznik stovek nepřehledných kmenových bojůvek a stav, kdy v těch zemích neexistuje bezpečí a každý tam zápasí s každým.

- TO VY jste odpovědní za dodávky zbraní tu jedné, tu druhé bojující skupině, v podstatě každému, kdo zaplatí příslušný bakšiš do Vámi spravované státní kasy.

- TO VY stojíte za nekonečným proudem pologramotných černochů, který směřuje za svou lepší ekonomickou budoucností do Evropy. Mladí muži, kteří k nám z velké části přicházejí (třebaže fotografie v novinách jsou plné starostlivých maminek a plačících dětí bez teplého svetru), mají v kapsách tu stovky, tu dokonce tisíce Eur či dolarů. Podle našich novin ale ti lidé pocházejí z nejchudších poměrů a utíkají před válkou ve své zemi. Tfuj, říkám, a uplivávám si před novinářem, který to napíše. Jak dlouho si myslíte, že budu věřit pohádkám, kdy se mi snažíte říct, že chudá a početná rodina prodala veškerý svůj majetek (předtím už poničený válkou a zkonfiskovaný islamisty), a poslala jednoho svého zástupce do Evropy? Jsem podstatně bohatší, než "chudá africká rodina", a nedám dohromady několik tisíc Eur, když jedu na dovolenou. Prostě si to nemohu dovolit. A Vy mi budete donekonečna lhát, že ty peníze v jejich kapsách jsou JEJICH?

- JAK TO, že neumíte ochránit vnější hranici Schengenského prostoru, a tisíce hodin Vašich schůzek končí jen bezduchými prohlášeními, která nic, ale SKUTEČNĚ NIC neřeší?

- JAK TO, že bohatá Evropa, disponující mimo jiné nejmodernější vojenskou aliancí NATO se superdokonalými zbraňovými systémy neumí udělat pořádek na svých hranicích, a dovolí, aby nám tu chodily sta-tisíce neregistrovaných lidí bez dokladů, nebo se smyšlenou identitou?

- JAK TO, že dopustíte vznik celých zakázaných (eufemisticky nazývaných "Non go" zón uprostřed našich evropských velkoměst, kam se Belgičan, Francouz nebo třeba Švéd bojí chodit, kde neplatí slovo policisty, a kde snad nedej bůh už nyní vládne právo šaría?

- JAK TO, že máte peníze na to, abyste živili, šatili, ubytovávali a školili třeba v jazyce statisíce přivandrovalců, abyste je přepravovali vlaky či dokonce letadly, abyste jim zabezpečovali zdravotní péči? Víte, co dělá náš bezdomovec, kterému exekutor kvůli dluhu 50.000 sebral střechu nad hlavou a odsoudil ho k doživotní existenci v šedé ekonomice? Když je mu zima, zaleze k rourám dálkového topení někde u plotu teplárny, když má hlad, jde vybírat kontejnery a když ho bolí břicho, prostě jen tiše trpí a léčí se snad ukradeným rumem. Žaluji, že o Františka Nováka či Pepu Koudelku se postarat neumíte, zatímco Mohamedu Al Ibn Azízovi v téže situaci zajistíte z našich společných peněz dům, lékaře, sociální péči, kapesné, mobilní telefon a právníka. *****, proč??

- Nedivte se pak, že radikálové zneužijí tuhle Vaši pseudopohostinnost, a ve jménu Alláha tu začnou střílet nebo vyhazovat do povětří tu metro, tu vlak, tu autobusy, nebo třeba fotbalové stadióny či koncertní sály.

- Jak dlouho ještě budete pobírat své královské platy, a za zdmi svých paláců, chránění státem bodyguardů donekonečna vydávat svá prohlášení, která jsou (a teď to napíšu fakt na plnou hubu) ku hovnu? Kdy konečně se postavíte za svoje voliče, za nás Evropany, a kdy konečně začnete něco pořádného dělat?

- Kolik ještě musí přijít útoků, kolik nevinných tatínků musí být zabito, kolik evropských maminek musí být znásilněno, abyste pochopili, že tohle všechno je jen a jen VAŠE chyba?

- A proto ne, já nejsem Francie, a moje profilovka není zahalena trikolórou. Stojím proti Vám, s odhalenou tváří, ukazuji na Vás a žaluji. A budu to dělat čím dál tím častěji a čím dál tím hlasitěji. Nebojím se.
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jack111 17. 11. 2015 23:03

trodas píše:http://www.armadninoviny.cz/operace-chammal-francouzi-utoci-na-islamsky-stat.html
Celé operace se z francouzské strany zúčastnila čtveřice letounů – dvě stíhačky Rafale, jeden tankovací C-135FR a jeden průzkumný Atlantique 2. Foto: Návrat stíhaček po úspěšné akci. Každému stroji chybí dvě pumy.


...jo tak... Frantíci ztratili čtyři bomby někde nad mořem, případně to shodili na Assadovy jednotky, které s IS bojují (viz ty zacenzurované koordináty na videu), a někdo z toho dělá "vojenské zapojení Francie", aniž by ukázali jedinou fotku, co zasáhli a kde a proč... Bžvá. Takových kachen jsem už četl...

Nicméně řekněme, že je to pravda. No, takových náletů udělají Rusové za den 50+ ... tak kdo by útočil na Frantíky?


Denně 50+ tak to jo. Na to snad ani nemá cenu nijak reagovat.

Ano 19. září 2014 to byl první nálet. Ta operace pokračuje dodnes...
Jack111
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trent 18. 11. 2015 07:23

trodas píše:Takových kachen jsem už četl...

Já taky. Zde na fóru. Ohledně politiky na středním východě, o ženách celosvětově, o náboženství, o Americe, Israeli, Ukrajině, programu Apollo, přistání na měsíci, o českém soudnictví... A pod vším jsi podepsán ty. Asi shoda náhod. :hm
Jen nějaká kachna o Rusku, Číně případně o uskupeních, které jsou v mainstreamu na "zlé" straně. Tam jako by se nic nedělo. Žádný přešlap, žádná propaganda... Všechno dělají správně. Taky asi náhoda.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trodas 19. 11. 2015 17:51

Mossad's Fingerprints On Paris Attacks


http://www.youtube.com/watch?v=JTcidJRv7kQ

...

Který terorista tahá mrtvoly po zemi (viz. první foto), místo aby zabíjel další lidi...?

Proč se ukázalo, že identifikace teroristů je zpackaná, neb šlo o falšné pasy?

Americký analytik zcela otevřeně popisuje, proč nám média lžou ohledně pařížských útoků
http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/6953-ame ... kych-utoku
"Co by teroristé, v tomto případě teroristé-uprchlíci, získali tím, že by sami sebe učinili nevítanými útokem na zemi, která je hostí? A kde či jak získali tito uprchlíci automatické zbraně a bomby za situace, kdy by se k nim těžko dostávali samotní občané francouzští?"
"Zapamatujme si, že 11. září bylo nařízeno cvičení, simulující skutečné události, jež se později toho dne odehrály. A teď se dovídáme totéž o událostech v Paříži. Jaká to podivuhodná shoda. Ale hlupáci západního světa nejsou natolik nadáni, aby si té shody všimli."

...

Rabín: útoky v Paříži jsou odplatou za holokaust:
http://www.jpost.com/Israel-News/Far-ri ... ust-433084
"the attacks in Paris were deserved due to what Europeans "did to our people 70 years ago.""


Další člověk, který byl označen v médiích za teroristu se ozval, že je živ a zdráv
http://www.svetkolemnas.info/novinky/za ... iv-a-zdrav
Brahim Ounda je už druhým člověkem, který byl obviněn a ukázán v novinách jako sebevražedný terorista. Nicméně, Brahim Ounda z Belgie je živ a zdráv. Okamžitě zveřejnil video na Facebooku a vyjádřil svůj údiv nad chováním policie a médií.

http://www.youtube.com/watch?v=hs47rQA7wdw
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trodas 10. 12. 2015 11:21

The Paris Attacks Are Just The Beginning


http://www.youtube.com/watch?v=nc4nabFH_aY

...aneb jak zfašizovat Evropu pomocí teroristů. Asi Pravý Sektor na Ukrajině budeme podporovat jen když z nás budou neonáckové... :-|
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Fuck8r 10. 12. 2015 12:05

tady je pěkný článek o útocích pod falešnou vlajkou, odzbrojení obyvatel, o nastupující totalitě a tak :-)
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků