Protest proti imigrantom

Vrcholová i místní politika; vláda, zákony, soudy

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Jack111 21. 10. 2015 04:26

:-D Neverim, ze by nam tu trodas poustel nepravdu!

Trefil ses Stouro. Smutne je, ze tam, kde je to nove pouzito s "uprchlikem", tak snad nikdo neprotestuje a je to prijmano jako fakt.
Vtipne je, ze to sem trodas hodil jen chvilku po te, co Slonika narknul, ze neumi hledat informace o obrazcich :-D Ale neverim, ze prizna chybu.
Jack111
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 21. 10. 2015 09:10

Jako největší trubka, která neumí hledat podle obrázků a s níž je pod úroveň každého distutovat konstatuji, že jsem obrázek našel. Většina jeho výskytů skutečně pochází z roku 2013 a byl předmětem debat na spoustě arabských webů a jak zde již bylo řečeno, jedná se o obrázek z palestinsko-izraelských potyček.

Taktéž se objevil se jako příklad manipulace s obrázky (bez bližší specifikace) na maďarském webu Netbulvár.

V "nových souvislostí" současné imigrační vlny jsem jej objevil na jednom anonymním polském blogu (https://terazbedziebylo.wordpress.com/tag/murzyni/).

Postup je pořád stejný - sestříhá se video, hodí se na youtube a linkuje kam to jde jako "důkaz" čehokoliv. Obdobně to platí i pro obrázky nebo "svědectví" "autentických účastníků čehokoliv".

A protože dnes není problém vytvořit dokonalý klip třeba s tím, že na Letenské pláni přistává raketoplán, byl bych s těmi "důkazy" čehokoliv hooodně opatrný.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trent 23. 10. 2015 17:54

Tak co Trodasi, copak na výše uvedené fakta napíšeš? Že je to podvod. Někdo začal manipulovat fotku ještě před jejím vznikem...?
trent
NightWriter
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 23. 10. 2015 19:45

Já bych to viděl na nějaké video z YouTube
Slonik
Expert
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trent 23. 10. 2015 21:21

Pochopitelně pravé a nesestříhané. Možná půjde o live stream. Ovšem musím ocenit jeho zápal se kterým se pouští do takových témat, ve kterých je s pravidelností vyvrácena pravost jeho skandálních odhalení. Nebo je to absence sebereflexe. Těžko říct.
trent
NightWriter
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trodas 30. 10. 2015 21:45

Jiří Vyvadil: Milá Dášo, Vy nechápete, že Váš Vašek byl v morálním smyslu vrah?

Obrázek

Nikdo z nás nepochybuje o tom, že by dnes někde stál a svým ráčkujícím způsobem mluvil o humanitě a nutnosti pomoci uprchlíkům. Má to jednu chybičku. Nuže Váš Vašek je z celé plejády všech českých politiků od roku 1989 ten nejodpovědnější za zvěrstva Západu, která nemohla skončit jinak než statisíci usmrcených a milióny uprchlíků...
Že si vymýšlím? Ale kdež.
Dodnes ho vidím, jak jako dychtivé dítě a jako první evropská hlava z Evropy dorazil po skončení bombardování, které označil jako vždy vtipně humanitárním (rád si pohrával slovíčky) a které trvalo přes tři měsíce na jakousi planinu v tehdejší Jugoslávii, pošlapával tu zemi a chválil tuto akci, která přinesla (odborníci opravte mne) tuším 3 000 mrtvých včetně humanitárně zavražděných dětí a moc v Kosovu islámskému teroristovi Thacimu, který svou osvobozeneckou armádu živil prodejem orgánů srbských bojovníků. Milá Dášo, větší zvěrstvo v Evropě po roce 1989 nebylo. Mimochodem, ten Thaci, kterého jako bojovníka za svobodu Západ prosadil do čela, dnes již definitivně zhrouceného Kosova, konečně čelí soudu. Rozhodujícím zdrojem rozvratu byla nelegitimní a naprosto vylhaná válka v Iráku. Ta odstranila sekulárního autoritativního předáka Hussajna a odstartovala proces celkového rozvratu celého středního Východu. Dášo, mezi námi, když se dnes Američané diví, že islámský stát je na rozhodujících místech tvořen bravurními důstojníky Husajnovy armády, tak si fakt říkám, že Vašeho Václava a dnešní Američany se v zájmu světa ani nemělo dovolit k zahraniční politice pustit.
No a kde by měli být, když ti boys je z irácké armády vyrazili? Chápu, že mi musíte položit otázku, proč Irák vůbec zmiňuji a co to má s Vaším Vašíkem společného. Nuže tehdy Vašek, v naprostém rozporu s Ústavou ČR, bez souhlasu obou komor Parlamentu a vlády ČR na zádech jakéhosi ometávače podepsal podporu této válce. A Bush jr., se o tuto žádost podobných blbečků opřel a vznikla tzv. koalice ochotných, ke kterým kvůli Vašemu Vaškovi patříme a která rozvrátila celou severní Afriku. To ostatní už, milá Dášo byl jen dominový afekt. Dášo, byla jste tuším nejlépe placenou socialistickou herečkou, takže mám právo od Vás chtít trochu soudružské sebekritiky.
Jistě víte, že od roku 1948 – 1989 zde byl tzv. socialistický systém, který je dnes označován za zavrženíhodný a zločinný.
Otázka zní, Dášo: kolika vojenských agresí se tento zavrženíhodný a zločinný režim od roku 1948- 1989 účastnil. Nuže žádného: žádná mise, žádná agrese…teploučko a buzerace v kasárnách.
Dobře jste odpověděla.
A teď kontrolní otázka: Kolika vojenských agresí se účastnil režim, který Váš Vašek na počátku vybudoval…
Pojďme počítat... Válka v Iráku, humanitární bombardování Jugoslávie, válka v Afghánistánu, 2. a zásadní válka v Iráku, arabské jaro, které postihlo Tunisko, Maroko, Egypt, Libyi a s tím související útoky v Libyi a dnes válka v Sýrii. Dášo, plně s Vámi souhlasím, že by Váš manžel se dnes zamýšlel nad uprchlíky a pečlivě by se snažil odklonit fakt, že je to, z hlediska odpovědnosti České republiky jeho dílo.
Váš lidumil Vašek měl nástupce.
Byl jím sebestředný a arogantní Václav Klaus. Ne nebyl lidumilem v očích havlistických následovníků Vašeho Vaška. Ale po celý svůj život v politice ostře protestoval proti humanitárnímu bombardování Srbska, válce v Iráku (velvyslance USA vyrazil ze dveří, když mu lhal o existenci zbraní hromadného ničení v Iráku), či útoku na Libyi. A donedávna byl kritizován, že nechce vojenský útok na Rusko.
Milá Dášo, očekávám Vaši sebereflexi.
Ti uprchlíci jsou v našich poměrech, především dílem Vašeho manžela. Majetek, který jste po něm zdědila, je obrovský.
Nejde o to, abyste poskytovala uprchlíkům jakousi humanitární pomoc z milosti. To ne. Povinnost Vaší rodiny je nabídnout jim kompenzaci z důvodu politické odpovědnosti Vaší rodiny za mezinárodní zločiny. Nabídněte jim Vaše nemovitosti, Vaše konta a prostě je za odpuštění. Pokud Vás přitom bude ještě bavit se modlit, což by u bývalé přední socialistické umělkyně bylo zvlášť pikantní, tak se modlete.

S přátelským pozdravem
JUDr. Jiří Vyvadil
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trodas 31. 10. 2015 18:39

Slovinsko - Rakouská hranice


http://www.youtube.com/watch?v=Ia-UworPXFQ

Komentáře myslím netřeba.
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trodas 1. 11. 2015 10:06

Syrsky lekar žijúci na SLovensku, rozpráva ako to naozaj s utečencami je


http://www.youtube.com/watch?v=LgrnBGCFw6c

Jen 10% je ze Sýrie. Většina je z Iráku (co USA tak hezky rozflágali) a ti, co jsou ze Sýrie, utíkají před Tureckým bombardováním (jsou to Kurdové). Bravo, Turecko! :tleskani
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jack111 1. 11. 2015 12:52

trodas píše:medialni lzi o vetrelcich


Není RTVS jedna z nich? :hm Dokud to tajíš, mohou to být všechny o<:)
Jack111
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trodas 1. 11. 2015 15:50

Jak se vyrábí zdání souhlasu s zaplavení Německa vetřelci

Obrázek

Jak vidíte, pouze 6,4% tweetů obsahujících „#RefugeesWelcome“+Germany pocházelo ze samotného Německa. Téměř polovina z nich vycházela z USA, Velké Británie a Austrálie! Vypadá to, že obyvatelé úplně jiných zemí bezostyšně zvou hosty do Německa a kontinentální Evropy, aniž by se předem zeptali místních!

Další analýza ukázala, že to byl jen začátek. Twitterová kampaň podle všeho za svoji sílu vděčí celé armádě netbotů.

Například 27.8.15 v 8:00:33 vyprodukovalo 40 automatických netbotů z @changing_news, @changing_news1,…, @changing_news39 (vše z USA) souběžně následující tweet:

«Nové přivítání: aktivisté v Německu a Rakousku odstartovali službu umisťování uprchlíků#News #Change #Help»

Přesně ten samý tweet zveřejnila tatáž skupina netbotů 1. září v 22:30:37.

29.8.15 v 23:02 postovala skupina 80 netbotů toto:

«Na drážďanské manifestaci přivítaly uprchlíky v Německu tisíce lidí. Tisíce občanů se vydaly do ulic německého města Drážďany v sobo…»

Další skupina padesáti netbotů z Austrálie (všechny vytvořené 14.2.15 od 6:02 do 6:24) publikovala 31.8. v 17:26:08 následující post:

«#hot Fotbaloví fanoušci v Německu dali prostřednictvím transparentů světu zprávu, že jsou uprchlíci vítáni #prebreak #best»

Netboty (celkem 95) vlastněné texaskou organizací Media for Social and Cultural Impact zveřejnily 1. září v 7:29 následující tweety:

«Němečtí fotbaloví fanoušci vítají uprostřed trvající krize běžence; Evropa čelí výzvě představované migrační vlnou…»

Není třeba zdůrazňovat, že se každý původní tweet mnohonásobně rozmnožil a jeho kopie zaplavily Twitter.

Evidentně je logickým základem této kampaně snaha poškodit sociální situaci Německa a podrýt jeho ekonomický rozvoj. Dalším cílem je změna sociální struktury německé společnosti. Milión běženců, kteří by ročně přišli do Německa a posílili již existujících 31% místních rodin s nezletilými dětmi, by znamenal vznik silné nerovnováhy struktury voličských hlasů na mnoho dalších desetiletí.
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jack111 1. 11. 2015 16:11

Jsem překvapen, že Němci používají angličtinu méně než Angličané a Američané :-D

Co předchozí otázka? Ještě na ni žádný objektivní médium nepřineslo odpověď?
Jack111
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 2. 11. 2015 08:41

[quote="trodas"]Jiří Vyvadil: Milá Dášo, Vy nechápete, že Váš Vašek byl v morálním smyslu vrah?...

To je ten pán, co vystřídal několik politických stran, ten co se coby náměstek ministra spravedlnosti potají scházel s trestně stíhaným Tomášem Pitrem, ten co spoluzakládal spolek Přátelé Ruska a ten co naposledy zaperlil výrokem, že udělit příští rok státní vyznamenání Lubomíru Štrougalovi je skvělý nápad?

Aha ... tak to potom jo :-)
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trodas 2. 11. 2015 13:44

Přednáška zakládající organizaci politického studia Islámu
(titulky)


http://www.youtube.com/watch?v=Im0IisZ77QI
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trodas 21. 11. 2015 19:28

Jak moc nás ilegální vetřelci mají rádi? Takto:


http://www.youtube.com/watch?v=df3jZrAvnc4

Obrázek
ilegalni vetrelec a jeho poselstvi

Je to gesto nutno "přeložit"...?
It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong. -Voltaire
I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts... -Hemingway
trodas
Přeborník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jack111 21. 11. 2015 20:19

Á výborně. Někam se snad dostáváme. Skupina P7S1 patří tedy mezi ty, kteří nelžou a dá se jim věřit.

Ale jenom odhaduji podle maďarské televize TV2. Trodas totiž zřejmě neumí jinak obhájit svoje příspěvky.
Jack111
Přeborník
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků