od Heady569 17. 3. 2008 18:38
MarkFX píše:Když už sme u těch fór, je hrozně zajimavý jak většina těch z doupě má v nicku nějaky číslo... Asi to nějak souvisí s hrama, nebo to je prostě moderní

p/quote]
no já vám povyprávím historii tohodle nicku.. dřív sem používal Headmaster... to se zkrátilo na heady, no aaa kdysi když sem šéfil skype účet bylo heady zabraný tak sem naťukal nějaký čísla a helemese, od tý doby na netu používám heady569 ale ty čísla jakoby tam nebyly... jinak u ostatních je to něco podobného, prostě jejich nick už byl zabranej tak se přidaly čísla

;quote="Jeffe"]Tak nam toho Cofta trochu predstavte.

no, Coft se na foru objevil asi před dvouma měsícema? tak nějak mám pocit.. no a nejdřív perlil příspěvkama který se vyznačovaly především tím, že dělal že hrozně ví o čem mluví, ale všichni věděli že je to jen "attention seeker"
např. profláklá story kdy v topicu "kolik jste dohráli her" napsal že právě dohrál Assasins Creed na PC v době, kdy ještě vůbec nevyšlo na konzole, natož tak na PC
nebo v topicu Neherní mjúzik:nejlepší z nejlepších napsal jako komentář k písničce "hlavně ten text je úžasnej"
mě to samozřejmě nedalo, a páč když sem vzal v potaz jeho nejpravděpodobnější inteligenční kvocient a fakt že text poměrně rychlý a zastřený metalovýma kytarama a navíc anglický, zeptal jsem se, o čem to teda bylo když se mu to tak líbilo, a on asi po hodině (kdy nejspíš usilovně přemýšlel jak z toho vybruslit) napsal že myslel vokály, a ne text..
takových perliček tam bylo fakt hodně.. no a všechny nás rozsekal když nám sdělil adresu svého profilu na libku...
9 z 10 lidí co na to kouklo si řeklo "FUJ! to je ale ošklivá holka"
no a v Ově na srazu došlo na tohle téma. Po půl hodině smíchu došlo na vážnější diskuzi kdy jsme zjistili že tenhle týpek má až moc sebevědomí a tak proto, aby v budoucím životě neutrpěl příliš zranění na duchu ale i na těle, bylo by potřeba mu sebevědomí trochu sesadit. No a tak jsme s Loganem vymysleli anti-coft kampaň za cílem vypuzení jeho existence z pole fóra, získání banu buď pro něho, nebo pro nás, popř. jiné globální katastrofy.
Co jsme ale nečekali byla jeho reakce...
Coft nabyl dojmu že je super star, a tak aby přihodil polínko do ohně, poslal nám asi 10 svých fotek + fotku jeho ex-přítelkyně...
co ovšem netušil bylo, že založil požár.. během 2 hodin mělo na doupěcím fóru avatar s coftovou fotkou a citací z jeho profilu na libimseti.cz asi 12 lidí, ovšem tahle horečka netrvala dlouho a tak se forum.doupě.cz vrátilo z5 do svých stereotypních a nudných kolejí