Tohle snad hobittovi neudelame ze mu neumoznime bojovat o titul, kdyz na takovou velkou podporu verejnosti. Jestli bude souhlasit, tak mu treba udelame VIP hlasovani jenom pro nej: Je hobitt nas oblibeny traged? (ano/ne)
Naposledy upravil Jeffe dne 22. 10. 2007 08:45, celkově upraveno 1
Nebo tohle hlasování pojmout jako předkolo ze kterýho postoupí třeba 3 finalisti, přidaj se 3 finalistky v ženské kategorii a k nim přidáme hobitta a další vybrané opozdilce nad kterými bude všeobecná shoda ?
Naposledy upravil Michal P dne 22. 10. 2007 09:00, celkově upraveno 1
jo jo rozdělil bych to na kategorie a v tech by se soutezilo o nej. trageda... treba vztahy... skola... celkove vystupovani cloveka (to by bylo jenom pro hobitta )
SuperhollymaN píše:celkove vystupovani cloveka (to by bylo jenom pro hobitta )
Zamysli se, určitě tě někdo ještě napadne
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna
a kdyz uz by se soutezilo ve vystupovani, v nastupovani nechcete soutezit?
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
Najja: tak horzný to neni ne? jinak aby to s hobitem nedopadlo špatně... aby sem nepřestal chodit, protože mu nevěříme... u nás na sansa fóru sem dal rank spammer jednomu malýmu klukovi a už se tam nikdy neukázal...