Majkl vP. píše:Na absenci diakritiky se kdysi v době kamenné dalo vymluvit kvůli kódování... Dneska je to IMO jen lenost a vypadá to nereprezentativně, navíc k tomu jazyku to prostě patří.
Tesat do skály

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Majkl vP. píše:Na absenci diakritiky se kdysi v době kamenné dalo vymluvit kvůli kódování... Dneska je to IMO jen lenost a vypadá to nereprezentativně, navíc k tomu jazyku to prostě patří.
A toto si teda nemôžem neocitovať.Majkl vP. píše:vážně příspěvek psaný ve slovenčině a s diakritikou současně je extrémně vzácný případ. Náš MM-admin Breaker je snad jediná taková výjimka, co znám.
MgX píše:Musím však podotknout, že chápu lidi, kteří píšou z mobilu atp. a psaní s diakritikou je pro ně složité/pomalejší.
suk píše:az mi prestanete rozumet tak napiste, ja se pro vas treba obetuju a napisu to s dyakrytykou
christian píše:Já jsem taky donedávna psal bez diakritiky,ale tuším, že Majkl mě přesvědčil ji začít používat.
Michal P píše:MgX píše:Musím však podotknout, že chápu lidi, kteří píšou z mobilu atp. a psaní s diakritikou je pro ně složité/pomalejší.
Přesně, z mobilu diakritiku taky nepoužívám, i bez ní je to pro mne opruz něco sepsat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků