KubaB. píše:Dámy a pánové, také jsem měl dilema ohledně toho, zda je to pravda.Udělal jsem ze sebe objetního beránka a zkusil jsem to.....
Shrnu informace, když dovedete člověka a podepíše smlouvu dostanete do 7 dnů 12.000,-
Ano, ale napred musis nekde sehnat 24.000kc na vstup. Ja takove penize nemam, takze bych si musela nekde pujcit. A kde pujci studentovi bez prace???
KubaB. píše:není to pyramida, ale 2 leavel marketink, je to ojedinělé v ČR a v podstatě od mutlileavelu a letadel to má dost daleko.
A co predstavujes pod pojmem letadlo?
Ty privedes cloveka, ktery zaplati 24.000kc, ty z toho dostanes 12.000Kc a kde je zbylych 12.000Kc???
KubaB. píše:firma platí dobře a v čas.
důchodová reforma bude platná do 1 roku a každej to musí mít...tak proč na tom nevidělat.....
A kolik si myslis ze je lidi, kteri si nechaji "poradit" aby investovali do pojisteni od jedne firmy??? Zajimalo by me, kdyz je to nezavysla spolecnost, proc ma smlouvu pouze s jednou pojistovnou zabyvajici se urcitym pojistenym (maji i jine spolecnosti, ale ty se zabivaji zase jinym typem)
KubaB. píše:O zadlužení se dá jednat...
Jak jsem psala vyse, jsem student, ktery nic nevlastni bez prace. Kdo mi pujci? Leda tak nejaka lichvarka spolecnost...
KubaB. píše:Pokud má někdo radost zě jsem to konečně zodpověděl a chcete pracovat...Můj telefon je 723161609....
Zajem o dobry vydelek by byl, ale ne o premlouvani lidi.
Pokud me nekdo zacne premlouvat (at uz z jakekoliv sfery) rikam ne. Kdyz neco chci, tak se o to zajimam sama. A takhle to beru i obracene.
KubaB. píše:za sebe musím říct, že vstoupit do této firmy bylo to nej v životě.Dělal jsem multileavely a tak jsem byl opatrnej...Teď lituji toho, že jsem nezačal dříve.
Gratuluju Ti, pokud jsi spokojeny a delas to, co Te bavi za pro Tebe dobre penize, je to to nejlepsi, co muzes...
KubaB. píše:příjemný večer
Preju krasny den...
Muze-li se neco pokazit, tak se to taky pokazi.