Pravomoce revizora

Tady můžete řešit otázky týkající se dědění, diskriminace a další.

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod RegistraceDyk 13. 2. 2009 19:56

Jack111: Vim z čeho byl smutný. Byl jsem tam ty ne. A dokázal bych to. Při spekulacích o tom že mu to odpustim, když prostě odejdu řek jeho kolega že to dosvědčí. :o) Sám nevim proč.. Možná se v práci nemají rádi... možná že jsem moc mluvil a už to nechtěl poslouchat. Každopádně ať už cokoliv je mi to fuk.
Naposledy upravil RegistraceDyk dne 13. 2. 2009 20:36, celkově upraveno 3
RegistraceDyk
Čtenář

Odeslat příspěvekod jannnn 13. 2. 2009 19:57

Zas za takový svatoušky bych ty revizory taky neměl, dost z nich je opravdu nepříjemých a arogantních neustále, ať už člověk lístek má nebo nemá. To je jeden z důvodů, proč je (jako většinu času platící cestující) taky moc v oblibě nemam.
jannnn
Přeborník

Odeslat příspěvekod RegistraceDyk 13. 2. 2009 19:59

Jack111: A vůbec? Jak vůbec myslíš? "On nehlídá dodržování zákona" ?? Znamená to v tomto případě stojí nad zákonem a taky ho nemusí dodržovat? Ten člověk se mi podobá víc než já sám.
RegistraceDyk
Čtenář

Odeslat příspěvekod iwigirl 13. 2. 2009 20:18

óóóóó, ty jsi tak hůůůůůůůůůůůůůůůstý a kchúúúúl :love: :love: :love: :love:
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Michal P 13. 2. 2009 22:35

A kvůli takovým kůlům pak poctivci musí platit víc. :hm
...
Michal P
Přeborník

Odeslat příspěvekod S474N 13. 2. 2009 23:09

RegistraceDyk píše:Jo asi se to sluší, ale já nejsem slušnej člověk přeci. Jde to z mojí poněženky... rozuměj mi. Sakra ta peněženka je MOJE. Neni tvoje nebo toho revizora ani nikoho jinýho tak, aby mě to mohlo bejt naprosto jedno. NE! Vážně je moje. A já nechci platit když nemusim.

Vis, pockej az si ukoncis alespon zakladni vzdelani a potom vylezes ucnak a budes nekde v praci a majitel firmy ti rekne stejny vyblitek, ktery jsi prave napsal. Jak ja rad rikam "na kazdy prase se vari voda". A verim, ze i ty se budes pekne varit. :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Jack111 13. 2. 2009 23:10

RegistraceDyk: Myslím to tak, jak jsem napsal.
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod 4honza 13. 2. 2009 23:45

RegistraceDyk píše:1) Byli na mě protivní.

Ja byt revizorem, padnu na kolena, nasadim zkrouseny vyraz prosebnika a zadam o odpusteni, ze jsem chtel po tobe jizdenku...
4honza
Datel roku 2009

Odeslat příspěvekod suk 14. 2. 2009 09:03

Na takeho debila bych musel bejt protivnej taky..
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Slonik 14. 2. 2009 09:50

RegistraceDick: třeba ti jednou dojde, že jsi vlastně zloděj. Kdyby ses u mě ucházel o práci, tak tě nevezmu, protože bys mohl krást i z firemního majetku a na to, abych živil zloděje zase tak moc bohatý nejsem.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod S474N 14. 2. 2009 10:53

Slonik: ne ze by mohl krast, on by kradl a jeste by si myslel, ze je to normalni :wink:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Jack111 14. 2. 2009 11:32

S474N: Ne on by mohl, by kradl, by myslel. On krade a myslí si, že je to normální.
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod mareq0 14. 2. 2009 17:21

A proč to není normální? Nebo snad morální? ;-)

Navíc ani nejde o krádež. Nikdo nikomu nic nezcizil :idea: Jenom využívá nedokonalost systému kontroly jízdenek (potažmo chyby revizora)...

To je podobné, jako když vám prodavačka vydá místo 10 kč dvacetikorunu. Když ji nevrátíte (Mirek Dušín by to jistě udělal), tak to přece také není krádež ;-) Opět nedokonalost systému (člověka).
Obešel já polí pět!
mareq0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Jack111 14. 2. 2009 17:48

mareq0: Ne, to není stejné, jako když ti prodavačka špatně vrátí (mimochodem já to vždycky vracel), to je stejné, jako kdybys šel do restaurace a odešel bez placení. Kdyby tě stihl číšník ve dveřích, tak se mu vysměješ a odejdeš. Prostě využití placené služby, za kterou nezaplatíš. Taxíkem také nejezdíš zadarmo. V posilovně, u holiče, všude za služby normální člověk zaplatí.
Počkej za pár dní otevře vlákno, kde se bude vytahovat, jak někomu ukradl kola u auta. Já v tom rozdíl nevidím vůbec žádný.
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod mareq0 14. 2. 2009 17:57

Jack111 píše:...
Počkej za pár dní otevře vlákno, kde se bude vytahovat, jak někomu ukradl kola u auta. Já v tom rozdíl nevidím vůbec žádný.

No a právě to si nemyslím a ten rozdíl tam cítím. No, nechme se překvapit ;-)
Obešel já polí pět!
mareq0
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka