od mates III 2. 11. 2008 17:00
Teď jsem měl nedávno problém, kupuji si šalinkartu na 1/4 roku, v srpnu jsem si koupil novou a byl jsem upozorněn na to, že bude nová průkazka od října. Pak mě ve vlaku kontroloval průvodčí a sdělil mi, že mám propadlou tu kartičku, ale patnou šalinkartu, asi po 10 minutách jsem si raděj zakoupil lístek s "přirážkou", než se hádat. A nechal si vystavit novou kartičku, ale bohužel na té šalinkartě je teď i číslo průkazky a já ji vyhodil, asi týden na to mě zastavil revizor a řekl, že to mám neplatné, že se mi liší ty čísla, protože jsem měl novou tu kartičku, ale šalinkartu na tu starou - tu jsem samozdřejmě vyhodil. Dostal jsem pokutu, jako bych jel načerno a ještě mi dělal problémy, že prý by to mohl říct každý atak, ale i kdybych měl cizí, tak by mu to mělo být jedno, protože když ju dotyčný nevyužívá, tak bych ji klidně "teoreticky" mohl využít. Nakonec mi na DPMB nechali udělat jakýsi výpis za 50 Kč, kde bylo ono číslo té staré kartičky a na základě toho mi zrušili tu pokutu...
Celý dento problém mě stál asi 2 hodiny zbytečného času a 50 Kč za nesmyslný výpis... Takto se vydělává, kdo nemá jízdenku, tak platí a kdo ji má, tak taky... Aneb "Bordel v ČR"
Nokia 6500 slide
MacBook 2,4 GHz