Eurofinancial a jeho pravá tvář v očích nestranných, spokojených i nespokojených
♦ Tak již mám kompletní informace k Vašemu tématu. Hledal jsem hledal a tak Vás mohu informovat jak to vše ve skutečnosti je
♦ Společnost EF CZ (Eurofinancial) již nefunguje jako dříve. Jelikož proběhlo sloučení s Pojištovnou AXA tak se spousta věcí musela změnit. Právě kvůli lidem, kteří zde píší samé negativní věci na EF CZ.
♦ Ve spoustě věcech nemají pravdu. Jak jsme na to přišli? Jednoduše. Podívejte se na ně co dokázali, na kterých školeních byli a co píší. Autoři totiž neznají principy mlm a měli jen špatné zkušenosti. Navíc největší problém je u rodičů (nic proti nim), ale proč? Napadlo Vás to?
Tady máte hned několik věcí proč tyto články na internetu :
♦ Prvním důvodem jsou mladí lidé. Přijde bez rodičů : Dejme tomu rozsah 18-19 let. Dívka přijde domů s tím, že má práci. Řekne to rodičům a ti v tom vidí pyramidu, letadlo, to je jedno, říkejte tomu jak chcete. Takže první co, tak ať to jdou zrušit. Pak jim sdělí informace o spoření. Další oheň na střeše. Jsi mladý to nepotřebuješ.Kolik měsíčně musíš platit? 800 kč ! Rodiče: Kde na to chceš brát? si se pos... ??? ( Podívejte se na to jak to je na Slovensku s důchodovou reformou a jak to bude za pár měsíců u nás ) Dívka: Tam si to vydělám... Rodiče: tam nikdy nic nevyděláš. Je to pyramida.
♦ Zde vidíte jak to je u některých "dětí" ja je nazýváte Vy
♦ Další problém je v tom, že rodiče dělají i ze starších 20-22 nesvéprávné a diktují jim co mají dělat. Např.: Pokud bydlíš u mě doma, budeš dělat to, co ti řeknu já. Takže když jim rodiče řeknou, že mají skočit z okna tak půjdou a skočí.
Divíte se proč 23000 kč, když nic nevyužívá? Příklad: Jděte do O2, vezměte si paušál a pak ho jděte zrušit. Myslíte že je to zadarmo? Není. Paušál je na 3 roky s garancema nízká cena, volání v síti zadarmo atd ... a za každy nedodržený měsíc je sankce cca 250 kč. Teď matematika

250x36 = 9000 kč. Je to fér? Není. Ale zakázané to není. A to je u všeho co dnes podepisujete.
Tady máte další věci jak to funguje, pokud je rozhodný a ví co chce od života :
♦ Přijde s rodičema a rodiče mu to schavují a vidí v tom potenciál. Víte proč? Jednoduše. Vysvětlí mu to někdo, kdo už má zkušenosti. Další věc je ta, že sami rodiče pak spolupracují. A už je jedno jestli pro systém mlm nebo jen schánějí produkty.
♦ Proč s nimi spolupracují dospělí lidé ve věku 30-35 let? Protože je tam spousta výhod. Jak od volání tak rekvalifikační kurz od MŠMT. Pokud si spočítáte všechno co dostanete za to, že si sami spoříte, tak vidíte, že 23000 je pakatel. Takže co teď máte za argument?
♦ Podle veřejného mínění, které jsme zpracovali, tak 500 dotazovaných lidí ve věku 18-35 let říkali toto:
⇒ 68%, že je to skvělá věc a chtěli více info. Jenže nejsem od nich tak jsem více info dát nemohl ( 18-35 let )
⇒ 20%, produkty zlevnit ano, kurs bomba ale málo času ( 30-35 let )
⇒ 10%, nemají produkt nebo nad tím neuvažovali
⇒ 2%, lidé zklamaní porevolučními společnostmi jako Skyline atd a důvěra není.
♦ jeden z autorů zde píše o EF špatně a přitom jen hájí svou kamarádku. Nechám názor na Vás, ale podle zdravého rozumu jak to může soudit, když nebyl ani na prezentaci firmy a zná jen cosi co mu natlačila jeho kamarádka do hlavy. A podle toho soudí.
♦ další věc je, že fabio je parazitní firma na EF, jste nevěděli ? WOW to je hustý co?
Na závěr mého šetření :
♦ vykašlete se na to co tu je napsané. Řiďte se vlasním rozumem a rozvíjej te se i dále něž Vás učí jen škola.
♦ Sposta lidí tu píše jen blafy a nesmysly, které nemají ani nijak podložené.
♦ Navíc kdyby to bylo jak se zde tvrdí, myslíte si, že by AXA kupovala takovou společnost? Asi ne, takže další blbost.
Přeji Vám hodně zdraví