od trent 29. 7. 2010 13:28
Tak zde máme další filmový trojboj(mohl to být pětiboj, kdybych dva filmy neprospal)
Labyrint lží - Koukám R. Scott... to bude zase težkopádná okázalost velkofilmu. Nebyla. Byl to super film. Taky je to tím, že mám tento žánr rád(i v knižní podobě).
Twilight III - Musím uznat, že to pro mě neznamenalo taková muka jako druhý díl. Hlavně jsem na to koukal s očekáváním sr*čky. Od druhého dílu nedošlo k žádnému dějovému posunu. Bohužel to trvalo 2 hodiny. Jediný posun byl, že Edward měl chvílema "živou" barvu a neměl fialové rty. Nevím jestli to ovšem byl záměr, nebo omyl.
Hanebný pancharti - ano, ještě jsem to neviděl. Nebylo to špatné, ale ani nijak zvlášť oslnivé. Po pravdě mě Tarantino moc neoslovuje. Připadá mi dost přiblblé, když skoro všichni hrdinové teatrálně zhynou bídnou smrtí. Asi jsem na to měl koukat s vědomím parodie. Já se na to snažil koukat s čistou hlavou.
Tento trojboj jasně vyhrál první jmenovaný. A poslední je také zřejmý. Asi prostě nevím co je láska.
Prokletý ostrov a Gangy New Yorku zkusím až nebudu ospalý.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.