no, tak aspoň na něčem se shodnem... no a pak ještě na jméně
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný. a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím... Jak se vyhnout smrti? Nežít! Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator píše:pivo: heineken svijany gambrinus +některá další
co dela gambrihnus mezi pivama?
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný. a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"... Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím... Jak se vyhnout smrti? Nežít! Inteligence je omezená, debilita ne...
Co člověk, to chuť. Mě dvanáctka staráče chutná stejně jak desítka a po granátu mě akorát bolí hlava. A překvapivě ne ráno, ale už v hospodě. Takto jsem experimentoval 2x a po třetí do téže řeky nevstoupím.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
Když piješ páté a víc tak jo... Ale když piju první, druhé, třetí, tak rozdíl dokážu rozlišit. Jinak je pravda, že Gambrinus není pivo, to si dám raději minerálku než pít rezavou vodu
Jack111: to jenom tobe Jsou tu taci, co dokazou spoustu piv bez problemu od sebe i rozeznat
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit? ---- You are an inspiration for a birth control...