Podpis Mnichovské dohody, Černobyl, Challenger, tragédie u jezera Nyos , samé tragédie, aspoň, že Intel začal vyrábět 80386 .....holt v žiotě mě asi čeká něco velkého
Dnes som urobil maly experiment - v Skype som si dal dnesny datum ako narodeniny (originalne su v juli). 0:00:08 sa jedna spoluziacka (taka barbina) ozvala, ze Happy Birthday a ze dufa, ze je prva Tak dobre som sa uz dlho nepobavil
Pokial bude chciet doletiet z Pariza, opustit jej velku lasku a donesie mi zoznam, ze nema ziadnu prenosnu chorobu (zoznam nou klofnutych ludi je tak na telefonny zoznam Prahy) - neni problem Ona ma tusim o 3 tyzdne (to vravi Skype, hehe), tak jej nieco vymyslim... (bodaj by nie, ked mi bola schopna volat cez Skype, ze sa zabuchla a nema telefon a potrebuje si zavolat frajerovi a je mrkvu a salat a ...)
Tu sa potvrdzuje pravidlo zien "Brains x Beauty x Availability = constant". Konštanta je pritom vzdy 0.
Apropo - moje su presne 18. jula. Ja som nikdy do skoly nenosil narodeninove torty, ale vzdycky som sa najedol od ostatnych