Stránka 3 z 3

Re: Chléb náš odcházející ...

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 2. 2011 20:20
od trent
Ty jsi na tu stolici nějak vysazenej. Jestli chceš, pošlu ti pak fotku. ;-)

Re: Chléb náš odcházející ...

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 2. 2011 20:24
od mareq0
Konzistenci z toho stejně nepoznám :hm

Re: Chléb náš odcházející ...

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 2. 2011 21:42
od MgX
ale tak kucí ... fotografie podobného druhu si prosím vyměňujte přes SZ, email, IM ... či na přátelských osobních setkáních :-)

Co si tu založit vlákno o chlebu, či pečivu ... kde by každý přidal hodnocení toho jím zakoupeného pečiva? Nebo využít i toto vlákno ... jak udělal Slonik a trent.

Důležité by bylo znát co nejpřesnější název a samozřejmě i místo nákupu. Hodnocení by se mohlo skládat z několika (tří) po sobě jdoucí dnů, kdy by bylo hodnoceno, co a jak se s pečivem děje....dobré je přidat i způsob skladování.

No vlastně, jak se zde již prezentuje.

Re: Chléb náš odcházející ...

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2011 09:59
od 4honza
MgX píše:No „nejlepší“ jsou tzv. tukové rohlíky (snad se to tak jmenuje) - to je humáč první kategorie, i když jsou čerstvé :-!

Mě někdo tvrdil, že pro děti jsou lepší tukové rohlíky než celozrnné pečivo, ale co je na tom pravdy netuším :hm

Re: Chléb náš odcházející ...

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2011 13:07
od Slonik
Dětský organismus si s celozrnným pečivem neumí moc dobře poradit. Ale marketový hnus bych teda dítěti taky nedával.

Re: Chléb náš odcházející ...

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2011 13:38
od Tukatkat
Chleba teda moc nemusim.. Ale rohliky z tesca, to je paradni cihlicka po zanechani nekolik minut na vzduchu :D

Re: Chléb náš odcházející ...

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2011 14:21
od trent
Už jsem měl strach Sloníku, že jsi se při tom testu výdrže chlebů otrávil.

Re: Chléb náš odcházející ...

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2011 16:24
od MgX
4honza píše:
MgX píše:No „nejlepší“ jsou tzv. tukové rohlíky (snad se to tak jmenuje) - to je humáč první kategorie, i když jsou čerstvé :-!

Mě někdo tvrdil, že pro děti jsou lepší tukové rohlíky než celozrnné pečivo, ale co je na tom pravdy netuším :hm

Je skutečně možné, že dětský organismus může mít problém s celozrnným pečivem. Ovšem ... tukový rohlík v kvalitě, kterou jsem v poslední době párkrát po sobě potkal ... ne, ten bych nenabídl :-)

Re: Chléb náš odcházející ...

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2011 21:25
od Marcel Kudlvasr
Mušíš ho ňamáčet do,,Vávra kafe,,ža šeďum, Hlaď ňa Váš baňďo ňeňažraňá, Šťareč Marčllo cašs Campaňo...

Re: Chléb náš odcházející ...

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 5. 2011 19:35
od aquarkko

Re: Chléb náš odcházející ...

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2011 15:43
od roxor
Marcel Kudlvasr píše:Mušíš ho ňamáčet do,,Vávra kafe,...

Taký máčaný chlebík docenia hlavne bezzubí spoluobčania.Mne osobne to pripadá hodne nechutné,ale netvrdím,že časom nezmením názor a nebudem propagátorom máčaného chlebíka.

Re: Chléb náš odcházející ...

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 6. 2011 09:45
od polda
Jezdím teď kupovat chleba dolů do Michelských pekáren a fakt je jinej a dokonce i dýl vydrží, což nás doma dost překvapilo neb jsme zapoměli ,že by mohl chléb vydržet i víc jak 3 dny. Jen nedoporučím jej dávat do mrázáku pak je chuťově nic moc. Rohlíky nevím ,nejlepší byly vždy u babičky na prázdninách za bolševika 8km od Znojma,nevím kde kdo je pekl ale od tý doby jsem na podobný nike nenarazil.