Poznej značku auta

Abyste na Pauze neměli dlouhou chvíli

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod zuzkys 13. 7. 2009 21:15

:D
Obrázek
zuzkys
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anonymni 13. 7. 2009 21:18

uh, to bude nějaká americká malosériovka hm?
Anonymni

Odeslat příspěvekod zuzkys 13. 7. 2009 21:25

Ne ne... samá voda, ale malosériovka to asi je.
zuzkys
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Breaker 13. 7. 2009 21:34

To je predsa slovenská malosériovka. 8) :)) K-1 Attack. Ale ďalšiu daj zase ty, zuzkys, máš vkus. :P
#ledžendery
Breaker
DJ Nočního klubu

Odeslat příspěvekod Anonymni 13. 7. 2009 21:36

hmm tak K1 mě hned nenapadl, já si říkal že to bude něco jako gumpert :-(
Anonymni

Odeslat příspěvekod zuzkys 13. 7. 2009 21:37

Breaker dobře! :)
Kdyby někoho zajímaly podrobnosti:
Spoločnosť K-1 ENGINEERING je jediná slovenská automobilka, ktorá sa zaoberá zákazkovou malosériovou výrobou cestných športových áut K-1 ATTACK ROADSTER a špeciálu na okruhy K-1 ATTACK RACING.

Začiatky celého vývoja, dizajnu a výroby siahajú až do roku 1991. Vtedy začal Ing. Dick Kvetňanský dávať do hromady tím ľudí, ktorý dokázali premeniť ich sny v realitu. V oblastiach konštrukcie, dizajnu, a celého procesu výroby a montáže áut máme špičkových odborníkov s dlhoročnými skúsenosťami. Dôkazom sú veľmi kvalitné produkty a certifikované výrobné procesy, ktoré boli potvrdené certifikátom kvality ISO 9001. Dôležité je spomenúť hlavne know-how najužšieho spolupracovníka a konateľa Ing. Kvetňanského, dizajnéra a spolukonštruktéra Mgr.art. Juraja Mitra.

Našim klientom po celom svete bolo dodaných niekoľko desiatok áut. V začiatkoch to boli Kit Cary a neskôr cestné autá K-1 ATTACK ROADSTER do nasledovných krajín: USA, Holandsko, Nemecko, Slovinsko, Rakúsko, Arabské Emiráty, Rusko. V roku 2004 Ing. Dick Kvetňanský ako hlavný sponzor dodal špeciálne upravené superľahké karbónové vozidlo ATTACK philadelphskej univerzite, kde v spolupráci s firmou General Electrics a firmou Boeing skonštruovali závodný špeciál s pohonom na sójový olej s ktorým následne vyhrali prestížnu svetovú súťaž Tour de Sol o najrýchlejšie vozidlo sveta s hybridným pohonom a to pred značkami ako Honda, Toyota, GM atď. Spoločnosť ďalej napreduje či už v oblasti vývoja a dizajnu a pripravuje pre svojich terajších, alebo budúcich klientov a partnerov nové modely.
zuzkys
Návštěvník

Odeslat příspěvekod zuzkys 13. 7. 2009 21:38

Už nedávám, mě to nějak vyčerpalo... :P
zuzkys
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anonymni 13. 7. 2009 21:39

breaker: dej ty
Anonymni

Odeslat příspěvekod Breaker 13. 7. 2009 21:45

Tak ok, ale nejakú ľahšiu, nech to ide zas ďalej. :-D
Obrázek
#ledžendery
Breaker
DJ Nočního klubu

Odeslat příspěvekod Anonymni 13. 7. 2009 21:47

hm no já vím no...
nechám to na ostatní kdyžtak kdo chce hádat tak ať hádá a nedívá se na moje řešení

"řešení":
chevrolet corvette
Anonymni

Odeslat příspěvekod Dany0 13. 7. 2009 21:52

tak dávej maty
Místo abych psal další *ehm* podpis, raději půjdu ven na čerstvý vzduch.
Kdo chce pozvánku do Google Wave tak SZ! Furt jich mám spoustu :)
Dany0
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Anonymni 13. 7. 2009 21:55

Obrázek
Anonymni

Odeslat příspěvekod zuzkys 13. 7. 2009 22:02

Šmarjájozef tady ty tvoje starý rachotiny... :P
zuzkys
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anonymni 13. 7. 2009 22:07

:mrgreen: no hele třeba u tohodle auta už je indicie už v samotném vzhledu, automobilka co tohle vyráběla před pár lety udělala dost podobné autíčko...

jinak můžu ti sem speciálně pro tebe prdnout nějaký supersport ale kdo to má pak hádat :hm buď to bude malosériovka nad kterou budou všeci kroutit hlavou nebo nějaká zas až moc slavná značka.. já chci dávat starší ale uhádnutelné značky.. navíc tohle je dost zásadní značka pro jednu zemi... ale už dost
Anonymni

Odeslat příspěvekod eRiper 13. 7. 2009 22:12

vyleštěný žigul :D
eRiper
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka